Author Topic: Playstation Store  (Read 809 times)

virheraportti

  • Bodyguard
  • ******
  • Posts: 2 012
  • PSN: virheraportti
Playstation Store
« on: 28.09.09 - klo:17:07 »
Miksei tästä ole vielä aihetta? Kyllähän nyt storella oma aihe pitää olla, ettei foorumi täyty turhista luottokortin toimimattomuusongelmista ja kyselyistä siitä paljon ps3 pelit maksaa storessa. (No ok, vielä ei oo yhtään tollasta aihetta, mutta tämä on ennaltaehkäisyä :D).

Playstation Store on siis Playstation 3:n kauppapaikka, joka vastaa XBOX:n marketplacea. Storessa ei ole pointseja kuten marketplacessa, vaan Storessa käytetään oikeaa rahaa. Rahaa tilille voi siirtää luottokortilta, tai ostamalla PSN-Kortin. (1.10.2009 Suomessa) Storesta saa ostettua/ladattua niin uusia ps3 pelejä kuin vanhoja ps1 klassikoita, pelien demoja, trailereita, teemoja, taustakuvia ja muuta "kivaa". Jotta pääsee Storeen, pitää olla Playstation Network -tunnus, jonka uunompikin osaa tehdä, ja lisäksi internet-yhteys. Eri alueilla on oma Storensa, ja jokaisessa on vähän omia pelejä. Täytyy muistaa, ettei USA:n Storesta ostettu lisäsisältö toimi Suomesta ostetun pelin kanssa. Ladatut/Ostetut pelit tallentuvat omalle tilille, joten ps3:n mennessä rikki, et tavallaan menetä mitään (Olettaen tietenkin että muistat tunnuksesi salasanan).

Yleistä keskustelua, ongelmia ja muuta potaskaa koskien Playstation Storea tänne!

Kunhan nuo kortit saapuu niin ajattelinkin heti sijoittaa 20 euroa Bomberman Ultraan ja Wormsiin (10e kpl). Taitaa jäädä nuo LBP-lisärit ostamatta, ellen sitten myöhemmin innostu.


EDIT: DAMN, tein tän pelit alueelle. Ystävällinen admin saa siirtää pykälän taaksepäin tätä Playstation 3 -alueelle, kun ja jos viitsii.

Viivakoodi

  • Assassin
  • *****
  • Posts: 1 107
  • Gamertag: eeMule, PSN ID: eMulee
Vs: Playstation Store
« Reply #1 on: 28.09.09 - klo:18:05 »
Kunhan nuo kortit saapuu niin ajattelinkin heti sijoittaa 20 euroa Bomberman Ultraan ja Wormsiin (10e kpl).

Tuo Bomberman Ultra on muuten pirun kova peli, tänään tuli kaverilla pelailtua. Oikein mukavaa ajantappoa, kaksinpeli on parhautta :)