Author Topic: Formula 1  (Read 5409 times)

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Formula 1
« on: 17.03.09 - klo:20:50 »
Kausi 2009:

Kilpailut:

1. Australian GP - Brawnit ajoivat siis kaksoisvoittoon eturivistä, eli historiaa tehtiin kertaheitolla tiimin tulokaskisassa. Maaliin tultiin turva-auton perässä. Tässä kisassa Ferrari ja McLaren olivat aika hukassa, paitsi että Hamilton ajoi maaliin kolmantena Trullin saatua aikasakon. Tosin myöhemmin aikasakko kumottiin ja Hämis hylättiin, koska oli antanut virheellistä tietoa tilanteesta (jossa Jarno ajoi hiekalle ja kuittasi paikkansa takaisin).
Tulokset: 1. Button, 2. Barrichello, 3. Trulli, 4. Glock, 5. Alonso, 6. Rosberg, 7. Buemi, 8. Bourdais. Räkä ja Kovis keskeytti.

2. Malesian GP - Keskeytettiin huonojen olosuhteiden takia. Pisteet puolitettiin, koska kisaa ei ajettu tarpeeksi. Button voitti taas eivätkä edelliskauden huipputallit taaskaan loistaneet, paitsi että Heidfeld ajoi bemarilla toiseksi.
Tulokset: 1. Button, 2. Heidfeld, 3. Glock, 4. Trulli, 5. Barrichello, 6. Webber, 7. Hamilton, 8. Rosberg. Heikki keskeytti jälleen, Räikkönen vasta 14:s.

3. Kiinan GP - RBR:t (eli Red Bullit) eturiviin ja myös kaksoisvoittoon ensimmäistä kertaa historiansa aikana, ennen Brawneja. Buttonin pistejohto tosin vain kasvoi, koska aiemmissa kisoissa Red Bullit eivät oikein pärjäilleet.
Tulokset: 1. Vettel, 2. Webber, 3. Button, 4. Barrichello, 5. Kovalainen, 6. Hamilton, 7. Glock, 8. Buemi. Räikkönen 10:s.

4. Bahrainin GP - Trullille paalu, mutta kilpailu oli taas Buttonin alaa. Hamilton vaihteeksi kärkiporukoissa, mutta eipä vielä noussut minnekään palkintojenjakoon, vaan jäi tylysti sen ulkopuolelle. Kimillekin kauden ekat pisteet!
Tulokset: 1. Button, 2. Vettel, 3. Trulli, 4. Hamilton, 5. Barrichello, 6. Räikkönen, 7. Glock, 8. Alonso. Heikki 12:s.

5. Espanjan GP - Brawn ajeli aika tasapaksusti kaksoisvoiton, taas oli Button kärjessä ja toivottomalta alkoi varmasti näyttää muiden tallien osalta. Suomalaisittain pannukakku, mutta ainakin siihen oli ehditty tottua kauden alkukilpailuissa.
Tulokset: 1. Button, 2. Barrichello, 3. Webber, 4. Vettel, 5. Alonso, 6. Massa, 7. Heidfeld, 8. Rosberg. Suomalaiset keskeytti.

6. Monacon GP - Ferrari osoitti pärjäävänsä jo, Räikkönen pääsi eturivin toiseen ruutuun. Valitettavasti likaiselta puolelta rataa ei saanut hyvää starttia ja siksi Brawnit ajoivat ekasta mutkasta asti kaksoisjohdossa ja veivät myös kilpailun nimiinsä. Harmin paikka, Heikkikin kolisteli kaiteita ajaessaan kohti pisteitä.
Tulokset: 1. Button, 2. Barrichello, 3. Räikkönen, 4. Massa, 5. Webber, 6. Rosberg, 7. Alonso, 8. Bourdais. Heikki siis ajoi ulos.

7. Turkin GP - Alkoi tehdä pahaa formuloiden maineelle, kun Buttonilla oli taas yhden ykkössijan jälkeen kasassa kuusi voittoa seitsemästä. Barrichellon auto tosin hajosi, joten Brawnkaan ei ollut täydellinen. Mestaruustaistelu oli tosin tässä vaiheessa vain yhden kauppaa.
Tulokset: 1. Button, 2. Webber, 3. Vettel, 4. Trulli, 5. Rosberg, 6. Massa, 7. Kubica, 8. Glock. Räkä yhdeksäs, Heikki 14:s.

8. Englannin GP - Button ei enää hallitsekaan! Nyt vasta kuudes sija, kun Red Bullit ajoivat Kiinan tapaan kaksoisvoittoon järjestyksessä Vettel-Webber. Barrichello tuli kolmanneksi, mutta Brawn alkoi joka tapauksessa osoittaa heikentymisen merkkejä.
Tulokset: 1. Vettel, 2. Webber, 3. Barrichello, 4. Massa, 5. Rosberg, 6. Button, 7. Trulli, 8. Räikkönen. Ja Heikki taas keskeytti.

9. Saksan GP - McLaren alkoi jo olla hyvässä vauhdissa, mutta Hämiksen kisa meni taas pilalle. Webber sai varikon läpiajorangaistuksen lähtösuoran kolaroinnista Barrichellon kanssa, mutta siitäkin huolimatta voitti kisan. Voitto oli uran ensimmäinen. Sutilin hyvä pistejahti sai ankean lopun Räikkösen ansiosta.
Tulokset: 1. Webber, 2. Vettel, 3. Massa, 4. Rosberg, 5. Button, 6. Barrichello, 7. Alonso, 8. Kovalainen. Räikkönen keskeytti edellä epäsuorasti mainittuun kolariin.

10. Unkarin GP - Viimeistään nyt McLaren ja Ferrari osoittivat kuuluvansa taas kuumimpaan kärkeen, kun Brawn taas alkoi hiipua kaiken aikaa ja sen myötä takaatulevat saavuttivat. Massa tosin loukkaantui rajusti aika-ajoissa eikä päässyt enää koko kauden aikana ajamaan. Hamilton ja Räikkönen avasivat kisan jo vauhdikkaasti ja tulivat myös maaliin sijoilla 1 ja 2, toissavuoden tapaan. Renault sai seuraavaan kisaan kilpailukiellon, koska Alonson autoon kiinnitettiin rengas huonosti varikolla eikä häntä käsketty hidastamaan vauhtiaan. Lisää vaaratilanteita ei kuitenkaan syntynyt, rengas pomppi vain turva-alueella. Espanjalainen Jaime Alguersuari korvasi Toro Rossolla huonosti pärjänneen Bourdaisin.
Tulokset: 1. Hamilton, 2. Räikkönen, 3. Webber, 4. Rosberg, 5. Kovalainen, 6. Glock, 7. Button, 8. Trulli.

11. Euroopan GP - Ajettiin Valencian katuradalla. McLarenit eturivistä liikkeelle, mutta itse kilpailussa voiton ottikin Barrichello ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen, ja sitten Räikkönenkin pääsi tunkeutumaan hopeanuolten väliin. Luca Badoer korvasi Massaa, mutta ei hänellä sujunut sitten ollenkaan. Piquetin tilalle Renaultille asetettu Romain Grosjean olikin jo paljon parempi, vaikkakin kärsi alun kolaroinneista...
Tulokset: 1. Barrichello, 2. Hamilton, 3. Räikkönen, 4. Kovalainen, 5. Rosberg, 6. Alonso, 7. Button, 8. Kubica.

12. Belgian GP - Yllätyspaalu Fisicolle ja muutenkin kaikin puolin erikoinen lähtöjärjestys, mutta kyllä se silti Räikkösen alaa oli, näin tuli neljäs voitto tältä radalta. Alussa Button, Hamilton ja pari muuta ulos kisasta, vaan eipä toisaalta Jensonin uhkaajilla kovin hyvin mennyt. Vettel korokkeelle, mutta Barrichello jäi jäännöspisteille ja Webber kokonaan ilman pisteitä, kiitos läpiajorangaistuksen.
Tulokset: 1. Räikkönen, 2. Fisichella, 3. Vettel, 4. Kubica, 5. Heidfeld, 6. Kovalainen, 7. Barrichello, 8. Rosberg.

13. Italian GP - Aluksi Hamiltonin ja Räikkösen taistelua, mutta Brawnit paremmalla taktiikalla ohi ja kaksoisvoittoon. Kilpailua sentään piristi Hamiltonin säälittävä ulosajo kisan lopussa. Auttoipahan Räikkösen neljättä kertaa peräkkäin palkinnoille. Sutilille kauden ensimmäiset pisteet neljännen sijan muodossa, samalla myös nopein kierros.
Tulokset: 1. Barrichello, 2. Button, 3. Räikkönen, 4. Sutil, 5. Alonso, 6. Kovalainen, 7. Heidfeld, 8. Vettel.

14. Singaporen GP - Nyt se Hamilton sitten voitti paalupaikalta, melko virheettömällä ajolla. Vettel torpedoi MM-mahdollisuutensa ylinopeuteen varikolla, ja palkintosijoista myös taistellut Rosberg ajoi väärien viivojen yli varikolta tultuaan, rangaistus siis hänelle myös. Suomalaisittain aika vaisu kisa - molemmat paransivat aika-ajosta, mutta eipä niitä pisteitä tullut kuin pari, Heikille.
Tulokset: 1. Hamilton, 2. Glock, 3. Alonso, 4. Vettel, 5. Button, 6. Barrichello, 7. Kovalainen, 8. Kubica.

15. Japanin GP - Aika-ajoissa jaettiin rangaistuksia aika monelle ja Glock veti rajusti ulos, eli vain 19 autoa ajoi. Vettel ajoi paalulta voittoon perässään Trulli ja Hamilton 2. ja 3. ruuduista, ja Kimi neljäntenä. Brawnit jäivät viimeisille pistesijoille.
Tulokset: 1. Vettel, 2. Trulli, 3. Hamilton, 4. Räikkönen, 5. Rosberg, 6. Heidfeld, 7. Barrichello, 8. Button. Kovalainen 11:s.

16. Brasilian GP - Erittäin tapahtumarikas kilpailu, jonka tärkein tapahtuma kuitenkin oli ehkä Buttonin mestaruuden varmistuminen Barrichellon rengasrikon ansiosta. Varikollakin tapahtui, Kovalaisen autoon jäi bensaletku kiinni ja sen sisältö Räikkösen naamalle näyttävän leimahduksen saattelemana. Ei siis kovin hyvä suomalaispäivä.
Tulokset: 1. Webber, 2. Kubica, 3. Hamilton, 4. Vettel, 5. Button, 6. Räikkönen, 7. Buemi, 8. Barrichello. Heikki 12:s.

17. Abu Dhabin GP - Hamilton selkeästi paalulle ensimmäisessä Abu Dhabin kisassa, mutta kun itse kilpailussa petti tekniikka, niin Red Bullit veivät Vettelin johdolla. Ferrari oli niin hukassa, ettei onnistunut Hämiksen keskeytyksestä huolimatta nousemaan McLarenin edelle tallien sarjassa. Tulokas-Kobayashille ekat pisteet.
Tulokset: 1. Vettel, 2. Webber, 3. Button, 4. Barrichello, 5. Heidfeld, 6. Kobayashi, 7. Trulli, 8. Buemi. Heikki 11:s ja Kimi perässä 12:s.

Kuljettajien MM-pisteet (kisa 17/17):

1. Jenson Button, Brawn-Mercedes, 95
2. Sebastian Vettel, Red Bull-Renault, 84
3. Rubens Barrichello, Brawn-Mercedes, 77
4. Mark Webber, Red Bull-Renault, 69,5
5. Lewis Hamilton, McLaren-Mercedes, 49
6. Kimi Räikkönen, Ferrari, 48
7. Nico Rosberg, Williams-Toyota, 34,5
8. Jarno Trulli, Toyota, 32,5
9. Fernando Alonso, Renault, 26
10. Timo Glock, Toyota, 24
11. Felipe Massa, Ferrari, 22
12. Heikki Kovalainen, McLaren-Mercedes, 22
13. Nick Heidfeld, BMW-Sauber, 19
14. Robert Kubica, BMW-Sauber, 17
15. Giancarlo Fisichella, Force India-Mercedes / Ferrari, 8
16. Sebastien Buemi, Toro Rosso-Ferrari, 6
17. Adrian Sutil, Force India-Mercedes, 5
18. Kamui Kobayashi, Toyota, 3
19. Sebastien Bourdais, Toro Rosso-Ferrari, 2

Valmistajien MM-pisteet (kisa 17/17):

1. Brawn-Mercedes, 172
2. Red Bull-Renault, 153,5
3. McLaren-Mercedes, 71
4. Ferrari, 70
5. Toyota, 59,5
6. BMW-Sauber, 36
7. Williams-Toyota, 34,5
8. Renault, 26
9. Force India-Mercedes, 13
10. Toro Rosso-Ferrari, 8

Kausi 2010:

Kilpailut:

1. Bahrainin GP - Uusi kausi alkoi aluksi Vettelin komennossa, mutta kun Red Bulliin tuli ongelmia, niin Ferrarit korjasivat potin ja ehtipä siinä Hämiskin vielä palkintokorokkeelle. Uudet tallit olivat ongelmissa, Lotus toisaalta kaikkein vähiten ja Heikki oli ainoa näiden tiimien kuskeista, joka pääsi maaliin.
Tulokset: 1. Alonso, 2. Massa, 3. Hamilton, 4. Vettel, 5. Rosberg, 6. Schumacher, 7. Button, 8. Webber, 9. Liuzzi, 10. Barrichello. Heikki maalissa 15:s Lotuksen debyytissä.

2. Australian GP - Vettel taas paalulle ja voittoa tavoittelemaan, mutta joutui keskeyttämään. Ohitusten täyttämässä kisassa paikat vaihtuivat aika ajoin, ja lopulta Button korjasi viime kauden tapaan pisteet kotiin. Kubica melko yllättäen toinen Renaultilla ja Ferrarit seuraavina. Kovalainen jälleen maaliin, mutta tuolla autolla ei nousta vieläkään pisteille.
Tulokset: 1. Button, 2. Kubica, 3. Massa, 4. Alonso, 5. Rosberg, 6. Hamilton, 7. Liuzzi, 8. Barrichello, 9. Webber, 10. Schumacher. Heikki 13:s.

3. Malesian GP - Kauden kolmas osakilpailu päättyi Red Bullin kaksoisvoittoon melko onnistuneella (ja tylsällä) ajolla. Kisan jälkeen MM-pistetaulukko näyttää varsin tiukalta Vettelin ja kolmanneksi ajaneen Ruusperin kurottua Ferrarin ja McLarenin etumatkaa umpeen. Heikki muuten paini ongelmien kanssa koko kisan ja tuli maaliin niin monta kierrosta jäljessä, ettei päässyt lopputuloksiin.
Tulokset: 1. Vettel, 2. Webber, 3. Rosberg, 4. Kubica, 5. Sutil, 6. Hamilton, 7. Massa, 8. Button, 9. Alguersuari, 10. Hülkenberg. Heikki siis "NC".

4. Kiinan GP - Monivaiheinen sadekelin kilpailu, jossa tosin loppujen lopuksi nähtiin taas niitä samoja nimiä kärjessä. Petrov kauden ensimmäisenä tulokkaana muuten pisteille. Heikki ajoi välillä jopa seitsemäntenä, mutta ei Lotuksella mihinkään pääse, muut tuli takaa ja pisteitä ei tullut.
Tulokset: 1. Button, 2. Hamilton, 3. Rosberg, 4. Alonso, 5. Kubica, 6. Vettel, 7. Petrov, 8. Webber, 9. Massa, 10. Schumacher. Heikki 14:s.

5. Espanjan GP - Tylsä kisa, mutta lopussa kiitos seisoo, kun Hamilton eliminoitiin kakkossijalta. Heikille keskeytys ja pistesaldo siis edelleen nollilla, vaikkei kisan alkuasetelma kyllä parannusta lupaillutkaan. MM-tilanne tiukkeni kärkikolmikon ottaessa heikosti pärjännyttä Buttonia kiinni.
Tulokset: 1. Webber, 2. Alonso, 3. Vettel, 4. Schumacher, 5. Button, 6. Massa, 7. Sutil, 8. Kubica, 9. Barrichello, 10. Alguersuari. Kovis keskeytti.

6. Monacon GP - Toinen peräkkäinen tylsimys, paitsi keskeytyksiä nähtiin vähän aiempaa enemmän. Red Bullit kaksoisvoittoon ja samalla kuskit ovat jaetussa MM-johdossa Buttonin menetettyä pelin varhaiseen keskeytykseen. Heikkikin keskeytti loppuvaiheilla.
E: Schumacher putosi rangaistuksen myötä pisteiltä, kuudennelta sijalta kahdenneksitoista. Buemille eka piste.
Tulokset: 1. Webber, 2. Vettel, 3. Kubica, 4. Massa, 5. Hamilton, 6. Alonso, 7. Rosberg, 8. Sutil, 9. Liuzzi, 10. Buemi. Heikki keskeytti... taas.

7. Turkin GP - Melko kiintoisaa kilvanajoa. Red Bullit ja McLarenit melko lähellä toisiaan parhaimmillaan, ja tiukka vääntö päättyi lopulta erikoiseen kolariin, jossa Vettel keskeytti ja Webber jäi McLareneiden taakse. Hopeanuolet siis kaksoisvoittoon toista kertaa kauden aikana, ja Hamiltonille kauden ensimmäinen voitto. Kobayashille ja BMW Sauberille kauden ensimmäinen piste.
Tulokset: 1. Hamilton, 2. Button, 3. Webber, 4. Schumacher, 5. Rosberg, 6. Kubica, 7. Massa, 8. Alonso, 9. Sutil, 10. Kobayashi. Heikki keskeytti.

Kuljettajien MM-pisteet (kisa 7/19):

1. Mark Webber, Red Bull-Renault, 93
2. Jenson Button, McLaren-Mercedes, 88
3. Lewis Hamilton, McLaren-Mercedes, 84
4. Fernando Alonso, Ferrari, 79
5. Sebastian Vettel, Red Bull-Renault, 78
6. Robert Kubica, Renault, 67
7. Felipe Massa, Ferrari, 67
8. Nico Rosberg, Mercedes, 66
9. Michael Schumacher, Mercedes, 34
10. Adrian Sutil, Force India-Mercedes, 22
11. Vitantonio Liuzzi, Force India-Mercedes, 10
12. Rubens Barrichello, Williams-Cosworth, 7
13. Vitaly Petrov, Renault, 6
14. Jaime Alguersuari, Toro Rosso-Ferrari, 3
15. Sebastien Buemi, Toro Rosso-Ferrari, 1
16. Kamui Kobayashi, BMW Sauber-Ferrari, 1
17. Nico Hülkenberg, Williams-Cosworth, 1

Valmistajien MM-pisteet (kisa 7/19):

1. McLaren-Mercedes, 172
2. Red Bull-Renault, 171
3. Ferrari, 146
4. Mercedes, 100
5. Renault, 73
6. Force India-Mercedes, 32
7. Williams-Cosworth, 8
8. Toro Rosso-Ferrari, 4
9. BMW Sauber-Ferrari, 1
« Last Edit: 30.05.10 - klo:20:22 by Carbonox »
Saints Row 3!

Kovviz

 • Soldato
 • ****
 • Posts: 521
Vs: Formula 1
« Reply #1 on: 17.03.09 - klo:21:00 »
Joo vastataan nyt tähänkin. Kyllä tuo sääntö pilas oman odotukseni koko kaudesta. Mutta kun ajattellaan positiivisesti niin 2010 vuonna tätä tuskin on enään ja toivottavasti ei o Bernie Eccelstoneekaan ;)

Kovviz

 • Soldato
 • ****
 • Posts: 521
Vs: Formula 1
« Reply #2 on: 20.03.09 - klo:21:47 »
http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2009/03/841833


Noniin Shajajajajajaja eli nämä uudet säännöt lykkäänty kumminkin. Pisteet siis ratkastaan samanlailla kuin ennenkin. Ei se Eccelstone ihan koko Formula1 johdakkaan ;)

Patsiits

 • Soldato
 • ****
 • Posts: 695
Vs: Formula 1
« Reply #3 on: 21.03.09 - klo:07:55 »
http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2009/03/841833


Noniin Shajajajajajaja eli nämä uudet säännöt lykkäänty kumminkin. Pisteet siis ratkastaan samanlailla kuin ennenkin. Ei se Eccelstone ihan koko Formula1 johdakkaan ;)
Juu, mikään tallihan ei hyväksyny uutta sääntöä?

Jonazz

 • Soldato
 • ****
 • Posts: 742
 • Joo tota noin.
Vs: Formula 1
« Reply #4 on: 23.03.09 - klo:20:18 »
Ketäs veikkaatte tulevan kauden voittajaksi? Räikköstä kannustan itte.

Kovviz

 • Soldato
 • ****
 • Posts: 521
Vs: Formula 1
« Reply #5 on: 23.03.09 - klo:20:41 »
Räkää veikkaan totta kai mutta pahoin pelkään Hamiltonin tupla mestaruutta on se kumminkin sen verran kova ajaja.

Oz

 • Ylläpitäjä
 • Soldato
 • *****
 • Posts: 750
  • OzKu
Vs: Formula 1
« Reply #6 on: 23.03.09 - klo:20:54 »
Kuten mie toisaalla kirjoitin juuri äsken, niin mie laittaisin rahani ennemmin Kovalaiselle kuin Räikköselle. Jotenkin on tullut viime aikoina sellainen fiilis, että Kovalaisessa on enemmän ainesta kuin Kimissä.
"What kind of tires you had? - Black and round Pirelli"

ReKoni

 • Yleisvalvoja
 • Assassin
 • *****
 • Posts: 1 847
 • PSN ID: ReKoni Lisätkää!
Vs: Formula 1
« Reply #7 on: 23.03.09 - klo:21:00 »
Minäkin kyllä ennemmin laittaisin rahani Kovalaisen puolesta. Ei sillä, etteikö Räikkönen hyvä ajaja olisi, mutta turhiin virheisiin useasti lankeaa.

J.P

 • Newbie
 • ***
 • Posts: 313
Vs: Formula 1
« Reply #8 on: 23.03.09 - klo:21:22 »
Vois sanoo koko Formula 1 ohjelman ihan surkeaksi. Minuun ei vain uppoo nämä tällaiset rallit jossa ajetaan jotain soikioo ympäri.

Kovviz

 • Soldato
 • ****
 • Posts: 521
Vs: Formula 1
« Reply #9 on: 24.03.09 - klo:11:06 »
Minäkin kyllä ennemmin laittaisin rahani Kovalaisen puolesta. Ei sillä, etteikö Räikkönen hyvä ajaja olisi, mutta turhiin virheisiin useasti lankeaa.

Mutta Kovalainen joutuu auttaan Hamiltonia mestariks niinkuin Barrichello joutu Schumacheria.
Eli aika epätodennäköistä että Kovalaisesta tulee mestari ikinä. Eikä kovalainen muutenkaan viime vuonna vauhdillansa yllättäny. Sekunnin hitaampia aikoja hamiltoniin verrattuna melkein joka kisas.ReKoni

 • Yleisvalvoja
 • Assassin
 • *****
 • Posts: 1 847
 • PSN ID: ReKoni Lisätkää!
Vs: Formula 1
« Reply #10 on: 24.03.09 - klo:14:57 »
Minäkin kyllä ennemmin laittaisin rahani Kovalaisen puolesta. Ei sillä, etteikö Räikkönen hyvä ajaja olisi, mutta turhiin virheisiin useasti lankeaa.

Mutta Kovalainen joutuu auttaan Hamiltonia mestariks niinkuin Barrichello joutu Schumacheria.
Eli aika epätodennäköistä että Kovalaisesta tulee mestari ikinä. Eikä kovalainen muutenkaan viime vuonna vauhdillansa yllättäny. Sekunnin hitaampia aikoja hamiltoniin verrattuna melkein joka kisas.
Mutta nykyisin säännöissä on, että tallijohtajat eivät voi pakottaa kuljettajaa auttamaan tallikaveriaan voittoon. Kuljettajat voivat itse päättää auttavatko. Ja en usko että Kovalainen auttaa Hamiltonia, koska itse haluaa mestariksi.

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: Formula 1
« Reply #11 on: 24.03.09 - klo:15:46 »
No sillon olis jo aika pakko auttaa, jos Hamiltonilla on 50 pistettä enemmän ja kisoja on jäljellä vaan muutama... ^^
Saints Row 3!

Latetzki

 • Ylläpitäjä
 • Consigliere
 • *****
 • Posts: 3 041
Vs: Formula 1
« Reply #12 on: 24.03.09 - klo:16:08 »
Formuloita en hirveästi seuraile.

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: Formula 1
« Reply #13 on: 31.03.09 - klo:21:10 »
Nosto.

Niin ne Brawnit sitten kaksoisvoittoon huristeli Australiassa ^^ Nooh, Malesiassa pitäisi KERS-tallien (tai ainakin Ferrarin ja McLarenin) ehkä palata entiseen suorituskykyynsä sen pitkien suorien ansiosta, mutta kattellaas...
Saints Row 3!

Oz

 • Ylläpitäjä
 • Soldato
 • *****
 • Posts: 750
  • OzKu
Vs: Formula 1
« Reply #14 on: 31.03.09 - klo:21:22 »
Katotaas kunhan saadaan tuo diffussori-kiista ratkaistua Malesian GP:n jälkeen. Voi nimittäin vielä muuttua sijoitukset Brawnilta(kohta kenties Virgin?). Ja jos suomipoijat pääsisivät hyödyntämään tuota kerssiä kunnolla ensi kisassa, niin nähdään vähän enemmän osviittaa siitä, mitä tällä kaudella on luvassa.
"What kind of tires you had? - Black and round Pirelli"