Author Topic: Saints Row 2 100%  (Read 1066 times)

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Saints Row 2 100%
« on: 05.02.09 - klo:15:59 »
Miksikäs minä nyt tämmöstä teen? Sehän on yksinkertaista. Minulla on tylsää, äärettömän tylsää, eikä mikään muu oikein jaksa kiinnostaa kuin Saints Row 2. No, tämmösenhän sitten ajattelin väsätä ajankuluksi. (Ei huolta, tämä kyllä valmistuu joskus, toisin kuin aiemmat, jotka on ehkä pikkusen keskeneräsiä :F)

Juonitehtävät ja strongholdit:

Nämä ovat... tittididii... niitä, joita sinun pitää tehdä päästäksesi etenemään pelissä. Niitä on aika vähän verrattuna vaikka GTA:han, mutta sitä vastoin ne ovat omasta mielestäni mielenkiintosempia ja silleen... No, en tullut tänne esittelemään satunnaisia mielipiteitäni pelistä, vaan siis kirjoittamaan tehtäväkohtasia ratkaisuja.

1. Jailbreak

Kun olet saanut hahmosi luotua haluamasi näköiseksi, varsinainen pelaaminen alkaa. Aloittaaksesi vankilastapoistumisoperaation, mene eteenpäin tohtorin luokse ja ala hakata häntä nyrkeilläsi. Jos teet kolme lyöntiä peräkkäin, kolmannessa on lisäpotkua ja se myös kaataa uhrin, tosin pari kertaa joutunet ehkä lyömään vielä lisää, jotta hän kuolee. Kun mätkiminen on hoideltu, sinulla on kaksi vaihtoehtoa - joko pelaa tutoriaali tai skippaa se.

Jos päätät pelata, mene ovesta tohtorivainaan vierestä ja pienen huoneen toiselle puolelle. Päästyäsi sieltä ovesta ulos kimppuusi hyökkää kaksi poliisia, jotka kantavat pamppuja. Hakkaa heidät saadaksesi itsellesi lyömäaseen, ongelmia ei pitäisi tulla johtuen pampun lievästä tehottomuudesta. Nyt seuraa Carlosia ovesta ilmastointikäytävään ja kiipeä hänen perässään eteenpäin käyttäen määrättyjä näppäimiä. Kyyristy mennäksesi yhden esteen alitse ja olet nyt jo melkein katolla. Mene siniseen merkkiin ja kiipeä sieltä katolle. Edessäsi on poliisi, joka sinun olisi tässä vaiheessa syytä hakata saadaksesi itsellesi pistoolin. Ei se mikään häävi ole, mutta menettelee. Sillä ei hirveästi ole väliä, aiheutatko hälytyksen vai et osumalla valonheittimiin, sinut huomataan kyllä ennen pitkää. Tästä johtuen voit vain pistää rähinäksi ja syöksyä muiden katolla käyskentelevien poliisien kimppuun. Seuraa merkkejä päästäksesi sieltä sitten edemmäs, mutta varo sinua kohti ampuvia kyttiä, joita tulee aika paljon varsinkin hälyttimien mennessä päälle. (Voit myös ottaa heiltä toisen pistoolin saadaksesi kaksinkertaista tulivoimaa)

No, ennen pitkää kimppuusi tulee poliisihelikopteri ja peli kehottaa käyttämään Fine Aim-toimintoa, jolla voit tiputtaa sen tykkimiehet. Käytä tätä, tai vaihtoehtoisesti ammu koko kopteri taivaalta alas tähtäämällä sen kuskiin. Teit mitä tahansa, kun tykittäjät on hoideltu, mene portaikoista alas ja juokse sitten tielle. Päästäksesi nopeasti poliisiveneelle, pölli auto ja rynni alamäkeen kyttien ohi. Edessäpäin on kolme poliisiautoa rykelmässä inhottavana tiesulkuna, mutta ne on ohitettavissa niiden oikealla puolella olevan rampintapaisen avustuksella.

---

Jos skippasit tutoriaalin, mene vastapäisistä ovista ja syöksyt suoraan toiminnan keskelle. Nappaa näiltä poliiseilta kertasysäyksellä pamppu ja pistooli, tai vaikka kaksi, ja seuraa ovia mennäksesi pois vankilan sisältä. Ulkona tosin on jo vastaanottokomitea haulikoiden kanssa, mutta nehän tarkoittavat vain hyvää. Hanki itsellesi ylimääräistä tulivoimaa ja ammu kaikki vastaantulevat poliisit - ei vaikeaa. Kun menet lähemmäs portteja edessäpäin, poliisiauto tulee niistä sisään. Ammu sen kyydissä olleet poliisit, nouse kyytiin, pakita, suuntaa tielle ja aja alamäkeen. Tullessasi risteykseen käänny oikeaan ja suorita sama taktiikka kuin jos olisit pelannut tutoriaalin.

Kun olet veneellä, Carlos ajaa ja hommaksesi jää ampuminen. Tämä kohta ei ole turhan vaikea. Perässäsi on poliisiveneitä ja helikoptereita, ja molempiin on aika helppo osua sinulle annetulla aseella. Takaa-ajo on aika lyhyt eikä veneesi varmastikaan ota paljon vahinkoa, elleivät takaa-ajajien kulkuneuvot sitten räjähdä viereesi tai päällesi. Loppupuolella ei välttämättä enää tapahdukaan mitään, ja kun välivideo alkaa, tiedät jo vähän paikan menoista ja siitä, että kaupunki on vallattava takaisin.

Palkkio:
- $500

2. Appointed Defender

Tämä tehtävä alkaa aika nopeasti violetista merkistä, joka on nykyisen sijaintisi poismenoreitillä. Tehtävä alkaa ilman välivideota, tai oikeammin se ei välttämättä ala jo nyt, vaan vasta vähän myöhemmin varsinaisesti. Ensimmäinen vaihe olisi uusien vaatteiden osto, koska vangin vaatteet saattaisivat herättää turhaa huomiota kaduilla. Mene lähimmälle tielle ja varasta auto suurinpiirtein samaan tapaan kuin GTA:ssa, sitten mene Sloppy Secondsiin ja osta mieleisesi kuteet hahmollesi, kunhan et näytä ihan samalta kuin karatessasi tyrmästä. Ei mitään vaikeuksia, rait? Poistu kaupasta, palaa autoon ja suuntaa nyt TeeNay-strippiklubille, jossa sinua odottaa...

...tieto siitä, että Johnny on oikeusistuimen edessä! Tämä ei näytä hyvältä, parempi kiirehtiä. Ainut ongelma on pari Brotherhoodin jengiläistä, jotka haastavat riitaa pienehkön... jupakan vuoksi, joten paras hoitaa heidät pois alta. Ota vierestäsi baarituoli ja mätki heidät sillä kumoon (ei ongelmia), jonka jälkeen suuntaa etuovelle. Kaksi tyyppiä tulee sieltä kimppuun, ole valmiina ja hakkaa heidätkin. Toisella on pesäpallomaila, joka on suositeltavaa tässä vaiheessa ottaa itselle, se kun on mukavan tehokas ja parempi ainakin kuin pamppu. Astuessasi ovesta pihalle tulee aikaraja, neljä minuuttia, jossa pitää ehtiä oikeustalolle. Juokse parkkipaikalle, ota sieltä auto ja seuraa GPS:ää päästäksesi oikeustalolle. Ongelmia ei ole, kunhan et kolaroi joka hetki. Brotherhoodit saattavat tulla perääsi, mutta he nyt eivät ole mikään ongelma, jos vähänkin osaat ajaa.

Kun pääset kohteeseesi, mene ovesta sisään ja aikaraja loppuu. Päästäksesi Johnnyn luo, mene vasemmalla olevat portaat ylös, oviaukosta ja sitten käytävää pitkin siniseen merkkiin. Katso suhteellisen hupaisa välivideo ja sen jälkeen ainakin kaksi jäsentä entisestä jengistäsi on kasassa (jippii?). Ongelmat tosin eivät ole ohi, poliisit ovat nimittäin nyt kimpussasi ja heitä tulee paikalle. Eipä mitään vaikeuksia, anna aseen laulaa ja ota tarpeen tullessa ihmiskilpi (pidä L1 pohjassa, kunnes vastustaja on kunnon otteessa). Liikut kilven kanssa hitaammin, mutta turvallisemmin. Kun koet tämän jo turhaksi, voit sitten vain painaa L2 tappaaksesi tämän laukauksella tai L1 heittääksesi hänet menemään...

Viholliset tiputtavat mukavasti aseita matkalla, joten panoksista ei liene pulaa. SWAT:t pystyvät muuten ottamaan enemmän vahinkoa kuin normikytät, joten ota se huomioon ja poista heidät vaikka haulikolla. Jos energiat ovat vähissä, syö ruokaa (jos siis sellaista on mukana, jotkut poliisit vaikuttavat ainakin tiputtavan donitseja). Kun kaikki (tai melkein kaikki) on hoideltu, rynni ulko-ovesta pihalle ja pölli kyttäkaara, tai vaihtoehtoisesti se oma autosi, joka jäi sinne johonkin... Keskustelu vanhan jengin kohtalosta puhkeaa siinä samalla, kun pakenet, ja se selittääkin jo kaiken tarpeellisen. Tavoitteesi on joka tapauksessa mennä ensin Forgive And Forget-paikkaan (poliisit pois perästä kerralla), johon pääseminen ei liene suuri ongelma. Sen jälkeen vain ajat Aishan kämpälle, ilman poliiseja perässäsi (ellet sitten hanki niitä uudestaan, FAF:iin ei tosin tarvi palata) ja tehtävä on sitä myöten tehty.

Palkkio:
- $500
- Red Light Loft (pelin aloitusturvapaikka, kokonaisen yhden huoneen suuruinen)

3. Down Payment

Täytettyäsi itsellesi yhden mittarillisen lisää kunnioitusta, pääset tähän tehtävään. Saintit eivät nouse pohjalta takaisin ilman kunnollista tukikohtaa, ja koska Aishan talo ei sattuneista syistä käy, on kohtaamispaikkaa syytä hakea muualta.

Kun välivideo päättyy, edessäsi on pitkä ajomatka eteläsaarelle ja paikkaan, josta tulee jengisi tukikohta. Matkan loputtua poistu autosta ja mene taloon sisälle, jonka jälkeen seuraat yksinkertaisesti merkkejä alas vanhaan kaupunkiin ja sen hylättyyn hotelliin. Vaan, kuten tiedät, ensin pitää hoidella vähän paikallisia, ja Samedit hyökkäävätkin kimppuusi päästyäsi alas kohdepaikkaan. Liipaisinsormesi on syytä olla tarpeeksi herkkä, mutta hyvä uutinen on se, että heitä ei ole paljoa ja heidän luova tappamisensa (toisin sanoen osumat päähän / kasseille) tuo mukavasti rispektiä varsinkin useaan kertaan tehtynä. Huonompi juttu taas... joillakin on polttopulloja, eivätkä he niitä epäröi käyttää tiukan paikan tullen. Johnny antaa tulitukea, mutta muutamat saat ehkä hoidella oma-aloitteisemmin, eikä vain kykkimällä piilossa ja odottamalla, että Johnny on ampunut kaikki.

Kun Samedit on kukistettu, mene merkitylle alueelle hoidellaksesi paikan toiset asuttajat - pummit. Ensin sinun pitää tuhota alueelta "shanties":it, mitä sitten lienevätkään... joka tapauksessa luodit tekevät kyllä pahaa jälkeä, mutta niitä ei tarvitse haaskata, kun voit vain paiskoa pummit niitä päin ja hajottaa ne. Tartu pummiin siis L1-näppäimellä (jos et ole ottanut ihmiskilpiä aiemmin), osoita hänet kohti yhtä "shanty":a ja paina L1:stä heittääksesi hänet sitä päin. Toista joitakin kertoja, kunnes paikka on jo puhtaampi. Viimeiseksi tavoitteeksi jääkin enää kaikkien pummien tappaminen, johon ei tarvita enempää kuin kunnollinen lyöntiase ja pari kovaa komboa.

Palkkio:
- $1000 (rait?)
- Saints Hideout (jengisi tukikohta, täällä voit muokata jengiäsi)
- Alue: Old Stilwater (vanha kaupunki, ei näy peruskartassa, pääset sinne tukikohdasta)

4. Three Kings

Tarvitaan vielä enemmän Sainteja, jotta voidaan nousta kunnolla. Tehtävän alussa sinun pitää mennä ensin Suburbsiin, joten mennäänpäs tsekkaamaan. Päästyäsi kaupunginosaan sinun pitääkin sitten värvätä kolme luutnanttia jengiisi, ja jokaisella on oma pikkuinen "tehtävänsä" sinulle ennen kuin he suostuvat liittymään sakkiisi.

Carlos: Hänet löytää autontuunauspaikan vierestä. Kun hän on puhunut sinulle, mene hinausauton kyytiin ja sitten karttaan merkitylle hautausmaalle, josta löytyy auto, joka sinun pitää varastaa. Saadaksesi sen haltuusi, mene sen eteen tai taakse ja pidä L1 + R1 pohjassa, kunnes auto on kunnolla kiinni (Carlos alkaa puhua puhelimeen sillä sekunnilla, kun saat sen kunnollisesti kiinni). Sitten vain ajat auton takaisin tuunaamolle. Ajaminen on aika vaikeaa vetäessäsi sitä perässäsi ja parikin kertaa saatat pyöräyttää spinnit, mutta kyllä sinä sinne pääset. Poliisit tekevät siitä vain pikkuisen hankalampaa, eivät mitenkään mahdotonta.

Pierce: Hän käskee sinun tappaa pari Roninia. Kun olet puhunut hänelle, mene autoosi ja suuntaa kohti Ronin-joukkoja, jotka on merkitty kartalle. Tässä samalla harjoitellaan vähän autosta ampumista, joka on aika helppoa, pidät vain R2:sta pohjassa ja tähtäät siinä samalla vihollisia kohti. Pierce antaa myös vähän taustatukea. Jos haluat pitää autosi, suosittelen poistumaan siitä viimeisen ryppään kohdalla ja hoitelemaan heidät itse. Kun on Roninit kaadettu, Pierce liittyy.

Shaundi: Hän haluaa sinun hyppivän hyppyreistä. Tämä ei ole mitenkään vaikeaa, mene autoon hänen lähellään (molemmat ovat tarpeeksi nopeita) ja mene sitten traileripuistoon hyppimään. Ainoastaan hyppyreistä ensimmäinen lienee hankala, koska se tehdään veden yli, mutta jos menet oikeaa reittiä (ei suorinta tietä, vaan alamäkeen viettävää polkua pitkin) se ei ole mikään haaste. Kaksi muuta ramppia ovat sitten jo peräkkäin, ja kun niistä on päästy, tehtävä on samantien läpi - tukikohtaan ei tarvitse enää ajella.

Palkkio:
- $1000
- One Follower (voit käskeä ylöspäin-näppäimellä yhden jengiläisen mukaasi)

5. Stilwater Caverns (Stronghold)

Tämän strongholdin voi tehdä tehtävän "Down Payment" jälkeen. Mene Factories Districtin oikeaan reunaan (heti Saints Rowin alapuolella) jossa on vaatekauppa. Sinne sisälle kun menet, näet Saintien logolla varustetun tehtävämerkin suoraan edessäsi.

Tehtävänäsi on yksinkertaisesti hajottaa pummien "shanty"-alue Stilwaterin luolastoista. Kun menet eteenpäin, jotkut pummit hyökkäävätkin jo kimppuusi aseilla ampuen, joten suositeltavaa on ottaa vaikka kilpi, tai sitten rynniä haulikolla räiskien eteenpäin. Tällä kertaa ei tarvitse tosin vaivautua heittämään pummeja "shanty":ja päin (taas niitä pitää tuhota, kyllä), sillä yksi pistoolinlaukaus riittää jo tuhoamaan ne (heikkoa tekoa...) Kun kaikki on tuhottu, alue on sinun.

Palkkio:
- $1000
- Alue: Stilwater Caverns (luolastot, ei näy kartassa, pääset sisään vaatekaupasta tai vedessä olevasta luolasta)

Nyt lienee sitten aika lähteä valtaamaan kaupunkia kunnolla takaisin ja tuoda Saintien väri uudestaan kaupungin kartalle. Itse aloittaisin valtaamisen Samedeista, sitten jatkaisin Brotherhoodilla ja lopettaisin Roniniin.

6. Got Dust, Will Travel

Tehtävä alkaa oman tukikohdan ulkopuolelta. Alkuvideon päätyttyä, ota auto ja suuntaa Stilwater Universityyn. Tehtävänäsi on hoidella pari Samedia ja tuhota heidän bisneksensä yliopistolta. Päästyäsi alueelle, karttaan tulee kaksi merkkiä, jotka ilmaisevat Samedien diilereitä. Molemmat alueet ovat oikeastaan melko samat, molemmissa on muutama Samedi. Aloita tulitaistelu näiden kanssa ja tapa suurin osa diilereistä (tai joskus jopa kaikki) saadaksesi näytteen Loa Dust-huumeesta. Ei pitäisi olla mitään vaikeaa, paitsi että Samedit saattavat alkaa jahdata sinua iskujen jälkeen.

Saatuasi molemmat näytteet saat puhelinsoiton, jossa Shaundi kertoo, että Mr. Gabby, paljon rahaa Samedeille tuottava henkilö, on löydetty alueelta. Suuntaa siis nyt kohti punaista merkkiä, jossa Gabbyn auto on. Hän lähtee pakoon päästyäsi lähietäisyydelle, mutta varsinkin jos tulet edestä, voit nopeasti hoidella hänet antamalla konepistoolin laulaa tuulilasin läpi. Jos kuljettaja tapetaan, Gabby joutuu tulemaan ulos autosta, ja silloin hän vasta helppo kohde onkin. Hänen kuolemansa jälkeen ei tarvitsekaan enää muuta kuin tavata Shaundi merkityssä kohdassa, ja tehtävä on ohi. Loppuvideossa tosin pääset vielä näkemään Samedien johtohenkilöitä...

Palkkio:
- $1500
- Alue: Frat Row (University Districtin ylempi osa, sisältää kaksi kauppaa, kaksi aktiviteettia ja yhden turvapaikan)

7. File in the Cake

Alkuvideon jälkeen päädyt kuljettamaan pommia kohti vankilasaarta. Aikarajaa tehtävän alkuun on muutama minuutti. Nouse edessäsi olevaan veneeseen ja suuntaa sitten vain saarelle, kiirettä ei tarvitse alkaa pitää kun matka on aika lyhkäinen ja helppo. Pääset aiemmin kuin ajoissa saaren lähelle, jolloin tulee myös puhelinsoitto. Nähtävästi olisi syytä kiertää toiselle puolelle sitä, pienelle laiturille, josta löytyy myös generaattori. Laske vene laituriin ja mene pieneen tunneliin - poliisit tulevat perään, mutta he eivät vielä näe sinua. Päästyäsi edemmäs, mene portaat ylös ja hoitele poliisi, joka vahtii tätä aluetta. Hän onkin ainoa toistaiseksi... Laita pommi generaattorin viereen ja juokse sitten pois kuin mikäkin hullu, että pääset turvaan ajoissa.

Pommi räjähtää, poliiseja tulee massiivisesti perään ja hälyttimet menevät päälle. Aika käyttää ekan tehtävän tutoriaalin skippausreittiä käännettynä ja vähän toiseen suuntaan keskittyvänä päästäksesi sinne, minne pitääkin. Varasta auto ja suuntaa kohti merkkiä, joka sijaitsee vankilan muurien yhdessä kohdassa, johon pääsee sisään. Tämän jälkeen sitten onkin aika vähän liikuskella sokkeloisessa vankilarakennuksessa ja etsiä oikeaa selliä sekasorron keskellä (valot vilkkuvat päälle ja pois ja vangit ovat alkaneet kapinoida poliiseja vastaan). Päästyäsi huoneeseen, josta pääsee yhteen isoon selliin täynnä vankeja (ja jonkin verran kyttiä) alkaa olla helpompaa. Mene selliin (ei huolta vangeista, ne eivät käy päälle ellet aloita itse tappelua) ja sieltä käsin pääset portaikkoon. Huume-ekspertti on kolmoskerroksessa, sinne siis ja varovasti, sillä poliiseja luuraa täälläkin kohtuulliset määrät.

Siinä vaiheessa, kun pääset vapautettavan kohteen luokse, onkin jo helpompaa, koska poliiseja ei enää juurikaan tule vastaan. Liiku suhteellisen hitaasti, hän ei ole kovin nopea seuraaja. Mene tarkalleen sitä reittiä, jota tulit, päästäksesi sopivasta kohdasta vankilan ulkopuolelle. Muutaman poliisin saat ehkä ampua, mutta yritä kuitenkin mahdollisimman nopeasti päästä pakohelikopterille, joka löytyy helipadilta lyhyen juoksumatkan päästä. Odota, että vapautettava vanki on kyydissä, ja lennä sitten takaisin kaupunkiin.

Palkkio:
- $1500
- Alue: Pilsen (keskellä Factoriesia, ei mitään erityisempiä paikkoja sisällä)

8. Airborne Assault

Tehtävä alkaa aika läheltä edellisen päättymiskohtaa. Kun alkuvideo on ohi, onkin jo aika lähteä ammuskelemaan Samedien huumefarmia Tobiaksen (vapauttamasi vangin aviomiehen) ohjaaman helikopterin kyydistä. Kun hän on lentänyt farmille, onkin aika avata tuli. Sinun pitää tuhota punaisella nuolella merkittyjä kohteita sytyttääksesi paikan liekkeihin. Aseen panokset heittelehtivät aika herkästi ympäriinsä, joten sinun on syytä ampua lyhyissä sarjoissa. Kannattaa myös muistaa ampua Samedit, jotka kantavat raketinheittimiä, koska he voivat vaikka ampua helikopterisi alas, ja se ei ole luonnollisestikaan mukavaa, tehtävähän siinä epäonnistuu.

Kun on tavarat tuhottu, muutamat Samedi-luutnantit yrittävät paeta. Tobias lentää sinut lähelle pakenevia autoja, jotka sinun pitää vielä ampua hajalle. Tehokkaampaa kuitenkin on vain kyytiläisten ampuminen yksi kerrallaan, aloittaen mieluusti vaikka kuskista, jotta pako epäonnistuu siihen. Kun on kaikki autot kaadettu, tehtävä onnistuu.

Palkkio:
- $2000
- Tobias (voit soittaa hänet apuun taustatueksi)
- Oppressor (uutishelikopteri, tulee kaikkiin helipadin sisältäviin turvapaikkoihin)
- Alue: Pleasant View (alue, josta farmi löytyy, heti Frat Rowin vieressä - ei sisällä juuri mitään, kuten Pilsen)

9. Veteran Child

Veteran Child, Generation X-radiokanavan DJ, on tosiaankin siis Samedien kätyri, ja juuri nyt hän on alkanut leikkiä Saintien kanssa vähän liikaakin... Alkuvideon jälkeen, ota auto ja mene Cocks-yöklubille hänen käskystään. Mentyäsi sinne saatkin jo vastustusta, kun Samedit hyökkäävät kimppuusi sisällä. Tässä vaiheessa peliä suositeltavampi ase on jo ennemmin konepistooli kuin tavallinen sellainen, joten hoitelepa nämä viholliset sillä, vaikeaa ei pitäisi olla. Kun kaikki on kaadettu, joudutkin kuitenkin poistumaan tyhjin käsin, sillä VC ei olekaan paikalla.

Pierce toisaalta tietää, että hän on toisella yöklubilla parhaillaan, joten sinne siis. Ulkona tosin saattaa olla pari Samedien autoa johtuen heidän vihastaan tappojesi myötä, joten hoitele heitä tarpeeksi paljon, että pääset rauhassa etenemään, ja suuntaa sitten sinne toiselle yöklubille. Ajomatka ei ole erityinen, paitsi että heitä tulee perässäsi kohtuulliset määrät. Päästyäsi klubille, poistu autosta, ammu kaikki Samedit, jotka pihalle juuri nyt rynnivät, ja mene sitten sisälle. Aloita ammuskelu heti, kun olet sisällä, ja jatka matkaasi perällä olevaan portaikkoon. Sinne johtavan oven takana on muutama Samedi valmiina, joten ole tarkkana kuin porkkana ja ota vaikka kilpi saadaksesi vähän suojaa, tällä alueella sellaista kun on vaikea saada. Ammu vihollisia tasaiseen tahtiin ja mene merkkien perässä alas diskolattialle.

Pomovastus: Veteran Child

Tämä ei ole turhan vaikea. Normaalisti et voi häneen osua, koska Shaundi on jatkuvasti hänen edessään. Hän on aika vaarallinen tapaus SKR-9 Threat-konepistoolinsa takia, joten sinun on syytä mennä suojaan. Tyyli saada hänet ja Shaundin erilleen ammuskelua varten on yksinkertainen - alueelta löytyy joitakin flashbangeja, jotka auttavat tässä. Heitä sellainen diskolattialle, käänny toiseen suuntaan (jotta se ei osu omaan näkökenttääsi) ja kun se on pamahtanut, anna aseen laulaa päin Veteran Childia. Päähän osumat luonnollisesti tekevät eniten vahinkoa. Kun hän juoksee takaisin Shaundin luo, peräänny ja ota uusi flashbang valmiiksi. Anna elämän parantua ja heitä sitten uusi flashbang, käänny taas takaisin ja aloita tulitus. Toista tämä, ja muista myös säännöllisesti tappaa viholliset, jotka rynnivät portaita alas taistelukentälle. Muutaman flashbangin jälkeen saat jo ehkä Veteran Childin hengiltä, ja tehtävä onkin sitten siinä.

Palkkio:
- $2500

Sivumennen sanoen tämän tehtävän jälkeen Generation X suljetaan, johtuen sen DJ:n kuolemasta, ja sen korvaa Ultor FM, joka soittaa samoja biisejä, mutta DJ on käsittääkseni eri.

10. Burning Down the House

Tämä tehtävä on aika pitkä, ja siinä tuhotaan Shrivingtonin kaupunginosasta yhteensä 4 huumelabraa. Oikeastaan tehtävä on sen verran yksinkertainen ja samaa tavoitetta toistava, että yleisvinkkinä kehotan vain, että ammuskelet Samedeja mahdollisimman nopeasti kumoon ja hoitelet kaikki takaa-ajajasi päästyäsi seuraavaan labraan. Hoitaaksesi tuhoamisen sinun pitää tuhota merkityt, herkästi syttyvät kohteet, jotka alkavat palaa ja täten sitten labrat hoituvat yksi kerrallaan pois pelistä.

Toiseksi viimeisessä on tosin yksi ammuttava kohta, joka on lukitun kopperon sisällä. Saadaksesi kopperon auki, mene merkittyyn kohtaan ja paina nappia, jolloin huone täyttyy kaasulla. Ammu sieltä poistuneet Samedit ja sitten sen sisältä huumepöytä, ei mitään erityistä sen enempää.

Viimeisen hoidettuasi sinun pitää jahdata erästä labrateknikkoa (parempaakaan suomennusta en keksinyt :d), joten nouse autoon ja anna konarin laulaa, kunnes hän on jo poissa pelistä ja poissa mielestä. Tehtävä on sitten sitä myöten selvä.

Palkkio:
- $3000
- Alue: Shrivington (äsken tuleen sytyttämäsi alue, sisältää kaksi kauppaa ja FUZZ!-aktiviteetin ;)...)

11. Bad Trip

Ennen tehtävää on suositeltavaa ottaa mukaan pari syötävää, jotka antavat reippaasti energiaa.

Päästyäsi aloituspisteeseen kimppuusi hyökätään ja päädyt Samedien limusiiniin. Vapaudut automaattisesti välivideossa, mutta sen jälkeen tulee vain se ongelma, että olet päissäsi, aiheutit liikenneonnettomuuden, Samedit ovat perässäsi ja Shaundi soittaa kertoen näiden hyökänneen tukikohtaasi. Huumeista huolimatta voit ajaa, joten pölli vaikka Superiore (loistava tilaisuus saada se muuten kokoelmiisi) ja aja tukikohdalle ennen kuin Shaundin energiapalkki tyhjenee. Avaa ovi ja rynni sisään ampuen kaikki Samedit, ja jatka sitten matkaasi alas. Vähän ennen kuin olet itse tukikohdassa, Shaundi tuleekin jo vastaan ja enää ei tarvitse kiirehtiä, paitsi että siihen saa varautua, että hänet pitää herättää henkiin...

Mene takaisin ylös ja ammu Samedit, jotka tulevat kirkkoon. Poistu ovesta ja aloita sitten yltiöpäinen räiskiminen, jota huumeet hiukan ehkä hankaloittavat epäselvän ja heiluvan ruudun takia, mutta nyt ainakin saat ampua mielin määrin. Samedeja hyökkää jokaiselta mahdolliselta suunnalta kimppuusi ja niitä pitää ampua niin kauan, kunnes hyökkäykset sitten lopulta loppuvat. Pierce saapuu kyllä hätiin varhaisessa vaiheessa, toisaalta kaksi autollista Samedeja perässään. Tilanne saattaa yltyä autojen räjähtelyksi ennen pitkää, joten suosittelen pysymään niistä etäällä. Jos otat paljon vahinkoa, syö jotain ja syöksy sitten takaisin toimintaan. Muista herättää Shaundi ja / tai Pierce henkiin, jos nämä päätyvät keskelle luotisuihkua tai jäävät räjähdykseen. Samedien eliminoinnin jälkeen tehtävä on hoidettu.

Palkkio:
- $3500
- Alue: Ultor Dome (areena, jossa Fight Club-aktiviteetti, ympäristössä autokauppa, tuunaamo ja moottoripyöräkauppa)
- Samedi Melee (mene Plastic Surgeonille muokkaamaan taistelutyyliä saadaksesi käyttöön)
- Gang Customization Cars (uusi setti autoja, jotka voit asettaa jengisi käyttöön, voit muokata tukikohdassasi listaa)

12. Bonding Experience

Pierce valittaa niin tolkuttomasti, että ainut keino on ottaa hänet mukaan helikopterintuhoamisretkelle. Tehtävässä hän ajaa autoa ja sinä ammut. Saat kyllä valita aseen vapaasti, mutta tähän tehtävään sinulle annetaan konekivääri, jota on suositeltavaa käyttää, koska sen panokset eivät heittelehdi ympäriinsä läheskään niin paljon kuin muiden aseiden ja johon annetaan loppumattomat panokset.

Helikoptereita on kuusi ja reitti on skriptattu. Ensimmäisessä vaiheessa vain ammut auton kyydistä normaalisti molemmat kaksi ensimmäistä kopteria, kun ne lentävät yläpuolella, tähtäämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Älä anna niiden päästä pudotuskohtiin, koska muuten tehtävä epäonnistuu. Kannattaa myös ampua muuten Samedien autot, jotka seuraavat perässäsi, jotta et jatkuvasti päädy maalitauluksi, tosin tönimisessä he eivät onnistu, koska autollesi on annettu megavoimat ja se heittelee muita autoja ympäriinsä lentelemättä minnekään...

Hetken päästä, kun kopterit lentävät veden yllä, onkin aika vaihtaa veneeseen. Poistu Piercen perässä autosta ja mene veneen kyytiin. Vedestä on vaikeampi osua koptereihin, koska vene heiluu aaltojen mukana kaiken aikaa ja tähtäys heittelehtii (onneksi aseessa ei tämän vuoksi ole paljon rekyyliä :p). Täällä tuhotaan taas kaksi helikopteria, ei erityistä läpipeluutaktiikkaa.

Kun sitten pääset takaisin rannikolle, odota että Pierce varastaa kadulta auton, mene sitten kyytiin ja ammu taas normaalisti tukevalta maalta kohti jäljellä olevia helikoptereita, jotka ovatkin jo helpompia maaleja. Tehtävä ei loppujen lopuksi ole yhtään vaikea.

Palkkio:
- $5000
- Alue: Sunsinger (areenan alapuolella, täältä löytyy yksi vaatekauppa)

13. Riot Control

Kannattaa ostaa paljon panoksia pistooliin ja konepistooliin ennen tätä.

Sunshine on komentanut joukon huumeita hamuavia pummeja kimppuusi, joten tehtävän alussa alkaa saman tien räiskintä. (Olet Shaundin ja Piercen kanssa varastolla, josta tehtävä alkaa, ja nämä rynnivät ovista sisään) Hoitele pummeja Shaundin kanssa sen aikaa, kun Pierce hakee rekkaa, jolla viedä Saintien haltuun saamat huumeet pois varastolta ja takaisin omaan turvapaikkaan. Pummit voivat olla ärsyttäviä, koska siinä missä jotkut kantavat vain pesäpallomailoja, jotkut on varustettu tehokkaalla konepistoolilla tai jopa molotoveilla, jotka ovat ärsyttäviä kuin mitkä. Onneksi niitä on helppo väistellä, jos vain huomaa jonkun pummin paiskaavan sellaisen sinua kohti.

Piercen tullessa rekalla sinun pitää alkaa hoidella pummeja yksin, kun hän ja Shaundi lastaavat laatikoita rekkaan. Tapa ensin pari pummia ympäriltä ja pysy heidän lähettyvillään, kun he hoitavat homman. (Tässä kohtaa oli co-opissa muuten eräs typerä bugi, jossa Shaundi hävisi seinän sisään eivätkä kaikki laatikot päätyneet rekkaan, hänet ja Pierce kun on ohjelmoitu kantamaan vain tietty määrä laatikoita ja jos toinen ei kanna, ei tehtävä koskaan onnistu) Yksin suojelu ei tosin ole vieläkään mikään ongelma...

Kun rekka on lastattu, mene merkittyyn autoon ja Pierce lähtee matkaan. (Taas ärsyttävä bugi löytyi tästä, kun Pierce ei liikahtanut rekallaan mihinkään...) Yksinpelillä tehtävä on kuitenkin onneksi bugiton. Tehtäväsi on ajella rekan lähellä ja suojata sitä - Cruise Control auttaa tässä, koska sinun ei tarvitse keskittyä ajamiseen samalla kun ammut lähestyviä pummien autoja. Ne saattavat tosin olla vaikeita erottaa, koska he eivät käytä tutuksi tulleita vihreitä Samedien jengiautoja, vaan aivan tavallisia kärryjä, ja saatat huomata heidät vasta kun he alkavat tulittaa - onneksi rekka kuitenkin pystyy ottamaan vaikka kuinka paljon vahinkoa, joten ongelma tämä ei ole. Silloin tämä vasta menee ongelmalliseksi, jos aseestasi loppuvat panokset, joten syytä olisi tosiaan käydä siellä asekaupassa ennen tehtävää tai sitten vaihtoehtoisesti vain hankkia loppumattomat panokset pistooliin FUZZ!sta (en muista, mistä sai loputtomat konepistooliin...) Onneksi ilmankin niitä kuitenkin pärjää, jos ei ole kovin hyvä aktiviteeteissa. Kun huumeet on saatu piilopaikkaan, homma onkin sitten sillä selvä.

Palkkio:
- $7500
- Alue: Black Bottom (paikka, josta äsköinen varasto löytyy, alueelta löytyy myös vaatekauppa, luolasto ja tuunaamo)

14. Eternal Sunshine

Tehtävä alkaa Saintien tukikohdalta. Hommanasi on nyt aluksi mennä siihen paikkaan, missä Sunshine piileskelee, jotta voit päästää hänet lopullisesti päiviltä. Alkuvideon jälkeen mene autoon ja aja sitten karttaan merkittyyn paikkaan (uutta?). Ammuskelu alkaa melkein heti, kun pääset sinne, joten liiskaa pari Samedia ja aloita sitten totaalinen räiskintä, nämä eivät ole enää mitään pistooliheppuja. Ovi sisään rakennukseen, jossa Sunshine on, lienee vaikea huomata, mutta se tuskin on ongelma...

Mene sisään ja aloita taas uusi räiskintä. Tämä ei oikeastaan ole mitään uutta, muista vain ne räiskinnän perusteet (syö, jos energiat menevät vähiin ja jos et syö, niin ammu kaikkea, mikä liikkuu). Raivaa tiesi kolmanteen kerrokseen, josta Sunshine sitten lopultakin löytyy. Välivideo alkaa ja sitä myöten taas uusi loppuvastus.

Pomovastus: Mr. Sunshine

Et voi vahingoittaa Sunshinea normaalisti, hänellä tosin ei ole ihmiskilpeä, vaan voodoon avulla tehty kuolemattomuus. Se on kuitenkin mahdollista ohittaa. Aloita vaikka ampumalla pari Samedia välittömästä läheisyydestä ja suojaudu menemällä kyykkyyn pieniin suojiin aidassa, joka erottaa sinut Sunshinesta. Kun vihreä valo syttyy kynttilöiden myötä Sunshinen takana, hän kohottaa voodoonukkensa, ja tässä vaiheessa on iskun paikka. Ammu nukkea ja aloita sitten kova räiskintä päin Sunshinea, jolloin hän menettää energiaa, mutta lähtee samalla pakoon. Upota niin monta luotia häneen kuin pystyt ennen kuin hän pakenee pois tasolta, jossa hän on.

Samedeja rynnii pian paikalle, joten ammu heidät saadaksesi enemmän vapautta hoidella Sunshinen. Kun hän palaa takaisin sinne, missä hän viimeksikin oli, suojaudu vähäksi aikaa hänen tulitukseltaan ja ammu sitten taas nukkea, kun valo syttyy ja taas saat energiaa häneltä. Mitään erityistä ei sitten tämän jälkeen enää tapahdukaan, sama juttu vain toistuu eikä ongelmaa synny. Kun saat hänet hoideltua, saat nähdä samalla yhden pelin parhaista kuolinanimaatioista... :)

Palkkio:
- $12500
- Alue: The Mills (Factoriesin vasen laita, ei kauppoja, mutta yksi Insurance Fraud...)

15. Assault on Precinct 31

Toiseksi viimeinen Samedien tehtävä ja samalla jo haastavamman pään homma, jossa eivät pelin monipuoliset tappelumahdollisuudet auta :( Joka tapauksessa välivideon päätyttyä tuleekin jo vähän kiire, sinun kun pitää mennä nopeasti Saints Rowiin ja varastaa siellä pyörivä paku, jotta voit hiipiä poliisiaseman sisään ilman ongelmia. Käytä moottoritietä päästäksesi sinne nopeasti ja seuraa vain GPS:ää. Kun sitten pääset sen luokse, voit joko tukkia sen tien ja mennä sisään, tai vaihtoehtoisesti ampua sen kuskin ja saada täten sen nopeasti haltuusi.

Aja paku poliisiaseman parkkialueelle merkittyyn kohtaan ja mene sitten etuovesta sisään. (Ei aseita, kiitos) Puhu vastaanottajatiskin takana seisovalle tyypille ja lyhyen välivideon jälkeen on aika mennä neloskerrokseen. Mene portaikolle ja sieltä sitten ylös aina kohteeseen asti. Suuntaa huoneeseen, jossa monitorit ovat, ja Shaundi alkaa automaattisesti hoitaa operaatiotaan. Sinun hommaksesi jää poliisien eliminointi, nämä kun tulevat rajulla kädellä perään.

Ala välittömästi ampua aseellasi armotta heitä kohti. Törkeästi niitä kyllä tunkee portaikosta, mutta co-opilla tämä on aika helppo kohta, ammut vain kaikki, ketkä näet, ei mitään erityistä. Tappelun puolenvälin maissa SWAT:t rynnivät katon kautta paikalle, joten heidät on syytä ampua (heiltä saa tehokkaan konarin, joten ota, jos ei ole jo hallussasi). Co-opissa toimiva taktiikka on se, että toinen pitää sisätilat ja toinen katon, ja ongelmia ei pitäisi löytyä. Jos yläpuolella pörräävä helikopteri alkaa ärsyttää, singolla voi ampua alas, jos siis sellainen on unlockattu tai ostettu.

Kun Shaundi on saanut homman valmiiksi, johdata hänet katolle laskeutuneelle kopterille ja mene sitten sen kyytiin - se olkoon pakotiesi takaisin tukikohdalle. Poliisikopterit jahtaavat sinua ja saattavat ampua ohjuksia sinua kohti, mutta eiköhän kiertely ja kaartelu pidä ne poissa (tai ainakin Mercsissä pitää :D). Laskeudu nopsaan tukikohdan katolle, ennen kuin ohjuksia osuu kopteriisi, ja tehtävä on sitä myöten siinä.

Palkkio:
- $25000

Nyt saatat olla vaiheessa, jossa voi mennä sormi suuhun, Samedien seuraavaa tehtävää kun ei kartalta löydy, vaikka General yhä hengissä onkin. Syy on yksinkertainen - et ole tehnyt kaikkia strongholdeja, jos näin on, parasta sitten mennä tekemään. Niitä löytyy neljä ja ne on merkitty samalla tavalla karttaan kuin tehtävätkin, Samedien jäljellä oleville alueille. (Paitsi sinne Red Lightin alalaitaan)

16. Sunnyvale Gardens Fishing Dock (Stronghold)

Ehkä kaikkein ärsyttävin Samedien stronghold turhauttavan vihollismääränsä takia, mutta co-opilla tämä on jo miljoona kertaa helpompi. Aloita menemällä pariin rakennukseen alueella, joissa sinun pitää tuhota Loa Dustia sisällään pitävät kalat. Löytääksesi ne, mene yksinkertaisesti sinne pakastimeen (mikälie se "freezer" nyt suomeksi olikaan...) ja mene merkityille liukuoville, joiden takaa löytyy kaloja. Co-opilla toinen partnereista voi vaikka pitää sen kohtuuttoman vihollisjoukon poissa kalantuhoajan kimpusta. Yksien kalojen luota toisaalta löytyy eräs ärsyttävä Samedi, joka on ilmeisesti käyttänyt voodoota, koska sillä on noin 20 kertaa enemmän energiaa kuin muilla jengitovereillaan, mutta kyllä hän kaatuu SKR-9 Threatilla ennen pitkää.

Kalojen jälkeen on Samedien veneiden vuoro. Niitä on neljä ja ne on helpointa tuhota RPG:llä, jos siis sellainen on (muussa tapauksessa kranaatit, SKR-9 tai vaikka Tornado, jos siis partnerillasi on sellainen :p). Ei mitään erityistä, tosin RPG:n voit saada eräältä hullulta, keskellä aluetta räiskivältä Samedilta, jos pulaa on siitä.

Viimeinen tavoite, aseta pommi isoon laivaan. Siellä on sen verran Samedeja, että molempien co-op-tyyppien on syytä nyt painua sisään ja aloita kunnon räiskintä. Suunnatkaa alas, alas laivan uumeniin ja ampukaa kaikki viholliset, mitä näette. Kun pommi on asennettu, sitten vaan samaa tietä ulos uusia vihollisia ammuskellen, ja samalla sitten perääntyen todella kauas siitä laivasta. Punaisen ympyrän ulkopuolelle kun pääset, se on siinä.

Palkkio:
- $10000
- Alue: Sunnyvale Gardens (yksi Sloppy Seconds-vaateliike, eipä sitten muistaakseni muuta...)

17. Stilwater University Student Union (Stronghold)

Tämä löytyy Samedien jäljellä olevalta alueelta yliopistolta. Mitään kummallista koko tehtävästä ei oikeammin löydy, se on vain silkkaa tappamista. Aluksi ulkopuolella, jossa ammut Samedit, kunnes heitä ei sieltä enää löydy, ja sitten vain siirryt sisälle ostoskeskukseen, jossa niitä rynnii lisää. Tapa kaikki merkityt viholliset (merkitsemättömätkin olisi tosin hyvä poistaa ihan kaiken varalta) ja se on sitten siinä. Ei mitään muuta.

Palkkio:
- $5000
- Alue: Stilwater University (ostarilta löytyy pari kauppaa, lisäksi alakulmassa on ostettavissa oleva laituri veneitä varten)

18. Bavogian Plaza Drug Labs (Stronghold)

Stronghold alkaa oman tukikohdan lähistöltä ja siinä räjäytetään huumelabra vähän samaan tapaan kuin aiemmassa tehtävässä "Burning Down the House", mutta tällä kertaa keskitytään yhteen isoon sellaiseen. Aloita menemällä baariin sisään ja ala saman tien ampua Samedeja, koska et halua heitä hyökkäämään takaapäin mennessäsi takahuoneeseen, johon menemisestä saat melkoisen määrän heitä perään. Kun kaikki on täältä kaadettu, mene sinne takahuoneeseen ja availe ovia löytääksesi kräkkipäitä, joita sinun pitää tappaa. Ei vaikeaa, he kun eivät ole aseistautuneita, vaikka yrittävätkin hyökätä. Ainut ongelma lienee Samedit, joita täällä luonnollisesti kyttää ja ampuu kohti.

Kun kräkkipäät ovat poissa pelistä, mene merkitylle portaikolle ja kiipeä ylös kiintoisan vihreän väriseen yläkertaan. Täällä ohjelmassa on tutuksi tullutta huumeiden sytyttämistä, eli mene huoneisiin, joiden sisällä näkyy kartassa punaisia neliöitä, ja ammu niistä sitten merkityt huumeet, jotka alkavat palaa. (Samedeja kyllä luuhaa täälläkin, mutta se on itsestäänselvyys, rait?) Kun olet hoidellut ne, mene kohti paloportaita, mutta ole tarkkana - avatessasi sinne johtavan oven saat kimppuusi noin kuusi tai seitsemän Samedia kerralla. Toimivaa on avata raju tuli saman tien ja rynniä huoneeseen sisälle täysillä energioilla.

Reitti on selvä? Mene paloportaita ylös ja kimpussasi on nyt helikopteri sekä pari Samedia katolla (joita helikopteri tiputtelee taistelun aikana lisää). Tämä kuitenkaan ei ole mikään ongelma, ammut kopteria vain niin kauan, kunnes se sitten suostuu tippumaan, ja tehtävä on hoidettu.

Palkkio:
- $2000
- Alue: Bavogian Plaza (Saintien tukikohtaa ympäröivä alue, sisältää yhden tatskaliikkeen)
- Two Followers (kaksi jengiläistä voi nyt seurata sinua, tulee randomisti vallattuasi tarpeeksi alueita)

19. Trailer Park (Stronghold)

Viimeinen stronghold Samedeja vastaan, ja se tehdään Trailer Parkissa, ylemmän saaren vasemmassa alakulmassa. Tehtävä on enimmäkseen kyllä taas tappamista, mutta myös tuhoamista. Melkein heti, kun se alkaa, kimpussasi on jo kymmeniä Samedeja, mutta älä hirveästi heistä kuitenkaan välitä, vaan hyökkää suoraan ravintolaan siellä lähellä. Ammu tiesi sen läpi, kunnes pääset kartan luokse. Mene sen viereen lukeaksesi sen ja sitten ota reppupommeja pöydältä - tarvitset nyt ainakin viisi, ellet omista RPG:tä tai jos co-op-kaverillasi ei ole helikopteria... :D

Ulkona odottaa sitten loppumattomat aallot Samedeja, mutta päätavoitteesi on tuhota kartalle merkityt asuntovaunut, jotka ovatkin oikeasti huumelabroja! :0 Yksi reppupommi riittää kuhunkin, sen jälkeen ne romahtavatkin saman tien. Voit heittää niitä aika pitkän matkaa, joten välittömälle lähietäisyydelle ei tarvitse mennä saadaksesi jo osumia aikaan. Toista temppu äläkä keskity niihin Samedeihin, kun se on tehty viisi kertaa, paikka on sinun eikä sinun enää koskaan tarvitse huolehtia Samedeista, jos siis viimeistä tehtävää ei lasketa.

Palkkio:
- $1000
- Alue: Elysian Fields (eli trailer park, ei kauppoja, mutta aktiviteetteja kyllä)

20. The Shopping Maul

Nonnih, Samedien viimeinen tehtävä! Kun se alkaa, sinulla on aikaraja ylemmällä saarella sijaitsevalle ostoskeskukselle menemiseen ennen kuin General saapuu paikalle. Ota siis Shaundi kyytiin ja mene itse paikalle käyttäen vain GPS:n merkitsemää reittiä ja kolaroimatta turhaan, ehdit sinne kyllä mainiosti. Siellä sitten menet ylös portaita ja kyttäyspaikkaan. Kun General tulee, hänen limusiininsa tyrkätään tieltä ja Samedeja rynnii paikalle melkoiset määrät. Tässä vaiheessa on syytä antaa SKR-9:n taas vaihteeksi laulaa oikein kunnolla ja hoidella kaikki jengiläiset, jotka täällä ovat.

------------------------------------------

EKSTRAA!

Limusiinin voi pölliä! Sitä ei saa palkkioksi tästä tehtävästä eikä muistakaan, mutta nyt on ainutlaatuinen tilaisuus pölliä se. Juokse vain yksinkertaisesti sen kyytiin (vaikuttaisi ainakin tehtävän sisällä olevan luodinkestävä) ja paina alaspäin-nappia kahdesti lopettaaksesi tehtävän. Sitten ajat lähimpään autotalliin ja saat pitää sen. Sitä tosin ei voi kustomoida tuunauspaikassa, koska sitä ei normaalisti koskaan ollut tarkoitus saadakaan. Sen ei pitäisi mitenkään glitchata peliä.

------------------------------------------

Okei, takaisin tehtävän läpipeluun pariin. General siis pakenee limusiinistaan ostarin sisälle, ja tehtäväsi on jahdata häntä. Varmista, että Shaundi on mukanasi, koska jos hän ei ole, tehtävä epäonnistuu, koska et pääse ostarilta enää ulos herättääksesi hänet henkiin, ja tätä kautta sitten hän lopulta kuolee. No, tuo nyt oli vähän nippelitietoa... Kuitenkin, päästyäsi ostarin varsinaiseen shoppausalueeseen sinun pitää sitten taistella tiesi alueen läpi, Samedit kun tulevat autoillaan (mitenkähän hemmetissä he saivat ne tänne sisälle? :D) kimppuun, tosin tämähän tietää luonnollisesti vain nopeampaa pääsyä ympäri aluetta ja Generalin luokse, joten ammu autolastillinen vihulaisia ja mene sitten kohti merkkiä saadaksesi Generalin kiinni. Lisää Samedeja tulee kimppuusi, mutta yritä olla välittämättä heistä. Päästyäsi Generalin luokse alkaa sitten Samedien viimeinen taistelu.

Pomovastus: General (Bulldog)

Jooh, hänellä on nyt sitten tällainen Bulldog-niminen kulkupeli, joka ei ole mikään perusmenopeli, vaan konekiväärin katollaan sisältävä auto, jolla hän kuitenkin pakenee... (outoa) Voit jahdata häntä joko paikalle tulevien Samedien autoilla tai sitten sinulle annetulla mönkijällä, mutta sitä voi olla vaikea ohjata - toisaalta se pysyy ehkä paremmin perässä ahtaassa ostarissa. Miten sitten aiot tuhota tuon? No, ei se luodinkestävä tai mitään ole, heittele vaikka reppupommeja jos niitä jäi Trailer Parkista, ne tekevät helevetillistä vahinkoa. Kun General sitten on maassa, Samedit eivät ole enää minkäänlainen ongelma. Juhlat! 8)

Palkkio:
- $50000
- Alue: Prawn Court (Red Lightin alin alue, sisältää yhden vaatekaupan)
- Bulldog (Generalin auto, autotalliin)
- Samedi Vehicles (kaikki Samedien neljä jengiautoa, autotalliin)
- Samedi Personality (avaat Samedien complimentit ja tauntit, voit säätää hahmonmuokkauspaikassa)
- Shaundi (voit soittaa apuun)

Nonnih, siinä meni Samedit. Eiköhän sitten vallata loputkin alasaaresta Sainteille, joten ei kun Brotherhoodin tehtäviin.

21. First Impressions

Tämä tehtävä aloitetaan samoista maisemista kuin Saintien ensimmäinen ja ainoa stronghold, eli Stilwaterin luolastojen läheltä. Kun tehtävä alkaa, olet luolassa ja tehtäväsi on paeta sieltä Carlosin ja Maeron kanssa. Molemmat auttavat kyllä aika merkittävästi, eikä tehtävä ole ollenkaan vaikea. Sinun pitää vain tappaa poliisit, jotka hyökkäävät kimppuusi ja paeta luolasta. Jotta et eksy, peli onneksi asettaa jatkopisteitä, joita seurailemalla pääset poispäin. Tappaminen ei varmaan ole enää mitään uutta, varsinkaan jos olet tehnyt jo Samedien tehtävät, jolloin sinulla on aivan mukavasti tuhovälineitä, joilla poliisit jäävät jalkoihin mennen tullen.

Ennen pitkää tulee kohta, jossa voit päättää, menetkö pakoon veneellä vai autolla. Sillä ei oikeastaan ole väliä kumman ottaa - jos päätät käyttää jompaakumpaa tiettyä, niin autolle mennään suuntaamalla ylös portaita, veneelle menemällä alas. Jonkin verran poliiseja on kimpussasi vielä siinä vaiheessa, kun menet kohti Maeron piilopaikkaa, mutta ei tässä mitään hankalaa kyllä ole, joten se siitä. Valitettavasti Brotherhoodeista ei jäänyt mitään kovin ystävällistä kuvaa, mutta aseiden pitääkin puhua, eikö vain? :)

Palkkio:
- $1000
- Alue: Southern Cross (Barrio Districtin eteläpuolella, ainakin yksi musiikkikauppa muistaakseni löytyi...)

22. Reunion Tour

Vanha ystävämme, nyt 15wee vanhempi, Donnie on palannut! Mikä parasta, hänestä on nyt jopa hyötyä, kun hänet voidaan pistää kätevästi asettelemaan pommeja Brotherhoodin rekkoihin. Upeaa, rait? Kun tehtävä alkaa, oletkin jo autossa ja hommanasi on mennä ensimmäiseen paikkaan, josta rekka löytyy. Tuhoaminen hoidetaan siten, että poistut autosta, Donnie kävelee automaattisesti rekan luo ja alkaa asetella pommia, mutta hän ei oikeasti kyllä tee mitään, jos et ole tarpeeksi lähellä häntä. Älä kuitenkaan ammu, hänet on pidettävä hengissä. Brotherhoodit voivat olla pieni ongelma, kun he huomaavat, mitä teet, ja alkavat ampua, mutta eiköhän nämä kohtaukset ole jo niin arkipäiväisiä, että ne voi skipata ilman "wall of text":ejä...? Räjäyttääksesi rekan menet kauas siitä, pois ringin sisältä, valitset Detonatorin (annetaan lyöntiasekohtaan, edellinen aseesi kuitenkin korvaa sen kyllä käytettyäsi sen) ja katsot, kuinka se pamahtaa.

Seuraavassa paikassa on kaksi rekkaa ja Brotherhoodilaisia tulee melkoinen määrä kimppuun, mutta anna Donnien vain tehdä työnsä vastahakoisuudesta huolimatta ja suojaa häntä uusilta vihollisiltasi. Näiden rekkojen kanssa kestää vähän aikaa, mutta lopputulos on sentään iloisesti kaksi pamahdusta ja enää yksi jäljellä.

Se yksi onkin sitten ehkä haastavin... Pommien asettelussa ei kestä kauaa eivätkä Brotherhoodit vartioi tätä viimeistä oikein sen tarkemmin kuin mitään muutakaan, mutta kun juttu menee niin, että kun yrität mennä kauemmas siitä räjäyttääksesi sen, räjäytin ei toimikaan, ja sinun pitää odotella. Tällä välin eräs Brotherhoodin jäsen meneekin sitten rekan sisään ja yrittää jahdata sinua räjäyttääksesi päähenkilösi rekan mukana! Typerää! Kamikaze-iskut ovat yksinomaan Roninien alaa! No kuitenkin siltä pakoon pääseminen on helppoa, jos alat välittömästi ajaa poispäin siitä ja reaktionopeutesi on riittävän nopea. :P Kun se sitten räjähtää, se on siinä. Donnieta vain käy vähän sääliksi...

Palkkio:
- $1500
- Cecil Park (löytyy sieltä jostain Barriosta tai Apartmentseista, en kyllä muista yhtään koko kaupunginosaa :d)
- Donnie's Vehicle (tehtävässä ajamasi auto, nyt tallissa!)

23. Waste Not Want Not

Ou jees, tämä vasta onkin upea tehtävä! Siihen annetaan aikaraja, joka on aika pitkä, mutta vastaavasti sinulla onkin paljon tehtävää vain yhden pienen kepposen tähden... :S No mutta kuitenkin, kun tehtävä alkaa, mene asekauppaan ja osta sieltä sitten suoraan semmonen jännä radioaktiivisuusmittari, josta on hyötyä tässä hommassa - valitettavasti ei saa tehtävän ulkopuolella. :| No kuitenkin, mene nyt merkitylle veneelle ja suuntaa kohti ydinvoimalasaarta.

Siellä oleskelu on jostain syystä juuri sinulle laitonta, mutta ei muille ihmisille, jotka siellä normaalisti liikkuvat. Tästä epäreiluudesta huolimatta tehtävä on aika helppo, älä vain anna poliisien nähdä sinua. Katso ruudun alalaitaan tuleva kuvaus paikasta, josta ydinjäte löytyy - se on aina eri paikassa, välillä laivan kannella, välillä tornissa, kannattaa opetella vähän paikkoja ulkoa väärinkäsitysten välttämiseksi. Varmistuaksesi sijainnista pidä mittaria kaiken aikaa esillä, sillä kun se alkaa rätistä ja radioaktiivisuusmittari nousee, se tarkoittaa ydinjätteen olevan jossain lähellä. Liiku eri suuntiin ja katso, mistä päin radioaktiivisuus tulee, ja löydät ennen pitkää ydinjätteen. Ota se.

Nyt mene helipadille, josta tosin pitää eliminoida vartijoita, jotta helikopteri voi turvallisesti laskeutua, ja viimeistään nyt pitääkin sitten pistää rähinäksi tällä saarella. Avaa tuli sillä aseella, mitä nyt aiotkaan käyttää poliiseja vastaan ja hoida kaikki merkityt mahdollisimman nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Heidän kuoltuaan alkaa aikaraja, jonka päättyessä helikopteri tulee paikalle ja voit nousta kyytiin. Siihen asti ammu kaikki vartijat, jotka tulevat kohti helipadia - co-opilla helpompaa, kuten mikä tahansa kohta pelin aikana, jos ei lasketa Riot Controlia...

Kun kopteri tulee, nouse kyytiin ja päädyt aika samantyyliseen tilanteeseen kuin Samedien kolmannessa tehtävässä, taas pääset ampumaan tällä merkittävän rekyylin omaavalla aseella poliisihelikoptereita - no ainakin tehoa riittää ja et ammu yksin. Tämä ammuskeluosuus tosin on aika lyhkäinen, ja nopeasti helikopterisi ammutaan automaattisesti alas, mutta älä huoli - sekä sinä että Carlos olette aivan kunnossa, ja nyt pitää vain paeta ja päästä sinne viimeiseen kohteeseen Brotherhoodin alueelle, jotta voit suorittaa tehtävän. Aikarajaa on parasta olla riittävästi tässä tilanteessa jäljellä. Jos et pelaa co-opilla, tästä ei ehkä tule samanlaista sähläystä kuin allap LC:n kanssa, mutta siihen ei tarvitse keskittyä, mene vain sinne minne pitää ja katso aika huvittava välivideo siihen loppuun... :D

Palkkio:
- $2000

24. Red Asphalt

Vihaan tätä tehtävää, vihaaaaaaaan :( En siksi, että se olisi vaikea tai pienestä kiinni, tämä nyt menee ihan helposti läpi, mutta minä kieltäydyn sulattamasta tätä ja piste! EIEIEIEIEIEI! Niin joo, munhan piti kirjottaa läpipeluuohje...

Kun tehtävä alkaa, saat puhelun eräältä hahmolta, jota vihaan sydämeni pohjasta. Kun tämä on ohi, mene Donnien autotallille ja siellä löydät Brotherhoodeja, jotka sinun tulee nyt sitten kaataa aseellasi kuoliaiksi, ei varmaan mitään erityistä. Tärkeintä on nyt päästä Donnien luokse. Nyt pääset sitten hakkaamaan häntä, jos tahdot, mutta älä ammu, koska hänestä ei ole mitään hyötyä kuolleena. Mätki ja mätki, kunnes hän vihdoin kertoo sen, mitä sinun tarvitsee tietää. Nyt sitten voitkin mennä Brotherhoodin rekan perään.

Ota nopea auto ja älä kiinnitä huomiota minkäänlaisiin Brotherhoodin autoihin, jotka perässäsi ajavat, heillä kun ei ole mitään väliä tehtävän kannalta enää. Rekka pitäisi olla helpohko saada kiinni, vaikka siinä voi kestää vähän aikaa. Kun pääset sen luokse, näet kaikkien aikojen h*lvetillisimmän näyn, joka on pysäytettävä! Avaa siis nyt oikein kohtuuttoman raju tuli päin noiden kunniattomien kaappien autoa, jotta nämä poistuvat siitä ja ovat täten tapettavissa aivan helposti. Kun he kaikki ovat kuolleet, mene Carlosin luokse ja katso eniten vihaamani välivideo koko pelissä. Onneksi seuraava tehtävä on parempi...

Palkkio:
- $2500
- Alue: Charlestown (jossain siellä Barriossa...)
- Zombie Carlos (soita numeroon 5555966 ja nyt sinulla on yksi kaveri lisää, jonka voit kutsua apuun)

25. Bank Error In Your Favor

RRRRAKASTAN tätä tehtävää! 8) Kun se alkaa, suuntaa kohti kaupungin eteläosasta löytyvää pankkia, jossa sinulla onkin täydellinen mahdollisuus täydelliseen kostoon. Kulje vain suoraan sisälle ja sitä kautta sitten sinne, missä Jessica seisoo. Ota hänet panttivangiksi (L1 pohjaan siis) ja ammu kohti vartijoita, jotka ovat parhaillaan pankin sisällä. Jotta pääsisit ulos, sinun pitää tosin aivan ensimmäiseksi saada painettua hälytykset pois päältä, joten kulje yläkertaan ja Jessican pitäisi sitten automaattisesti painaa nappulaa (hih hih) päästyäsi tarpeeksi lähelle sitä.

Kun ovet aukeavat taas, ota hänet uudestaan panttivangiksi ja mene alas. SWAT:eja tulee sellainen määrä sisään, että näihin pitää käyttää raskaamman sarjan asetta, mutta SKR-9 on silti henkilökohtainen suosikkini, koska sillä näitä kaatuu nopeasti lyhyessä ajassa varsinkin tähdätessäsi tarpeeksi korkealle ja näiden päihin. Valitettavasti heidän tulonsa ei taida ihan heti loppua, joten poistu pankista heti kun se vain on kunnolla mahdollista ja juokse kohti autoa siten, että Jessica on jatkuvasti sinun ja poliisien välissä. Mene auton takakontin kohdalle ja laita hänet sinne sisään.

Sitten koittaa rauhallinen ajomatka poliisit perässä Stilwater Universityn areenalle. Onneksi tämä ei kuitenkaan ole yhtään turhan hankalaa, vaikka siltä saattaisikin näyttää, joten aja vain sinne poliiseista sen kummemmin välittämättä ja katso pelin absoluuttisesti, ikuisesti paras välivideo, mitä on koskaan löydettävissä! (Tai ainakin paras Brotherhoodin välivideo... xD)

Palkkio:
- $3000
- Alue: Ezpata (eiköhän se jostain sieltä...umm... Stilwaterin alaosasta löydy :p)
« Last Edit: 27.02.09 - klo:11:42 by Carbonox »
Saints Row 3!

Finland

 • Inexperienced
 • **
 • Posts: 79
 • Osta 2 maksa 3
Vs: Saints Row 2 100%
« Reply #1 on: 08.06.10 - klo:10:42 »
Ketuttaa ku pitää tehdä helvetin tylsät respect jutut ennen tehtävän alkua  :-[