Author Topic: Xbox 360 Arcade  (Read 1314 times)

Phoenix

  • Guest
Xbox 360 Arcade
« on: 11.01.09 - klo:22:23 »
Niin, että onko mitenkään mahdollista pelata Arcadella netissä? Esim. IV:n moninpeliä?

-Phoenix

Latetzki

  • Ylläpitäjä
  • Consigliere
  • *****
  • Posts: 3 044
    • tk-tietonet.fi
Vs: Xbox 360 Arcade
« Reply #1 on: 11.01.09 - klo:22:43 »
Niin, että onko mitenkään mahdollista pelata Arcadella netissä? Esim. IV:n moninpeliä?

-Phoenix
Toki se on mahdollista.

GTA Fan

  • Assassin
  • *****
  • Posts: 1 264
Vs: Xbox 360 Arcade
« Reply #2 on: 12.01.09 - klo:18:42 »
Niin, että onko mitenkään mahdollista pelata Arcadella netissä? Esim. IV:n moninpeliä?

-Phoenix
Tehäänpäs nyt pari asiaa selväksi Arcade versioon liittyen. Siis, Arcade ei eroa muista Xbox versioista mitenkään muuten kuin siitä puuttuu kovalevy, ja siinä on p*ska jäähdytin... Ja tietenkin hinta on alhaisempi, mutta muuten ei ero mitenkään muista versioista. Tietääkseeni ainakaan.

Duffless

  • Inexperienced
  • **
  • Posts: 91
  • Yeah, duuds.
Vs: Xbox 360 Arcade
« Reply #3 on: 12.01.09 - klo:20:56 »
Pistänpäs tekniset tiedot, JOS jotain kiinnostaisi.

Laitteen tiedot   
SD-muistikorttilukija ?  Ei 
MemoryStick-lukija  Ei 
CF-kortinlukija  Ei 
Prosessori ?  Xenon 
Muistia ?  512MB 
Videomuistia ?  10MB 
Kovalevy  Ei 
USB-portteja ?  3 
LAN ?  Kyllä 
· LANin nopeus  100Mbps 
WLAN ?  Ei 
Bluetooth ?  Ei 
480i / 576i  Kyllä 
480p / 576p  Kyllä 
720p  Kyllä 
1080i  Kyllä 
1080p  Kyllä 
HD-mediatuki ?  Ei tukea teräväpiirtoformaateille 
Komponenttiulostulo ?  Kyllä 
HDMI ?  Yksi HDMI-ulostulo 
Valmistajan tuotekoodi(t)  ARCADE-PGR4 / Q2A-00019 / XGX-00004 / XGX-00014 / XGX-00026 
Tuotteen EAN-koodi(t)  0882224519717 / 88222477448

Sitte ihan taviksen tiedot.

Laitteen tiedot   
SD-muistikorttilukija ?  Ei 
MemoryStick-lukija  Ei 
CF-kortinlukija  Ei 
Prosessori ?  Xenon 
Muistia ?  512MB 
Videomuistia ?  10MB 
Kovalevy  Kyllä 
· Kovalevyn koko ?  20GB 
USB-portteja ?  3 
LAN ?  Kyllä 
· LANin nopeus  100Mbps 
WLAN ?  Ei 
Bluetooth ?  Ei 
480i / 576i  Kyllä 
480p / 576p  Kyllä 
720p  Kyllä 
1080i  Kyllä 
1080p  Kyllä 
HD-mediatuki ?  Ei tukea teräväpiirtoformaateille 
Komponenttiulostulo ?  Kyllä 
HDMI ?  Yksi HDMI-ulostulo 
Valmistajan tuotekoodi(t)  269.90 / 52A-00002 / 52T-00022 / 9Z2-00002 / 9Z3-00002 / 9Z5-00002 / B4B-00018 / B4C-00002 / B4D-00002 / B4E-00003 / B4F-00016 / B4G-00011 / B4J-00120 / B4J-NHL07 / B4L-00008 / B4L-00059 / B4O-00002 / B4Q-00007 / B4S-00002 / B4U-00002 / B4V-00001 / B4W-00002 / B4Y-00026 / FORZABUNDLE / http://www.verkkokauppa.com/main.php?path=haku&query=11177&search=1&ref=afterdawn / JR9-00002 / W18-00006 / ZE4-00008 
Tuotteen EAN-koodi(t)  0882224381024 / 0882224509428 / 0882224734547 / 269.90 / B4J-00181 

« Last Edit: 12.01.09 - klo:21:00 by Duffless »

ReKoni

  • Yleisvalvoja
  • Assassin
  • *****
  • Posts: 1 846
  • PSN ID: ReKoni Lisätkää!
Vs: Xbox 360 Arcade
« Reply #4 on: 12.01.09 - klo:20:59 »
Mitä nyt itse vähän tuota konsolia katsoin, siinä ei ole Ethernet-kaapeli paikkaa..

Latetzki

  • Ylläpitäjä
  • Consigliere
  • *****
  • Posts: 3 044
    • tk-tietonet.fi
Vs: Xbox 360 Arcade
« Reply #5 on: 12.01.09 - klo:21:17 »
Mitä nyt itse vähän tuota konsolia katsoin, siinä ei ole Ethernet-kaapeli paikkaa..
Varmasti on.

ReKoni

  • Yleisvalvoja
  • Assassin
  • *****
  • Posts: 1 846
  • PSN ID: ReKoni Lisätkää!
Vs: Xbox 360 Arcade
« Reply #6 on: 12.01.09 - klo:21:19 »
Mitä nyt itse vähän tuota konsolia katsoin, siinä ei ole Ethernet-kaapeli paikkaa..
Varmasti on.

Nyt kun vielä tarkemmin etsiskelin, niin näyttää olevan.

Oz

  • Ylläpitäjä
  • Soldato
  • *****
  • Posts: 750
    • OzKu
Vs: Xbox 360 Arcade
« Reply #7 on: 13.01.09 - klo:07:01 »
Jos mie en nyt kovin väärässä oo, niin mallien ainut erohan on se, että arcadessa ei tule kiintolevyä mukana.
"What kind of tires you had? - Black and round Pirelli"

Duffless

  • Inexperienced
  • **
  • Posts: 91
  • Yeah, duuds.
Vs: Xbox 360 Arcade
« Reply #8 on: 13.01.09 - klo:15:46 »
Jos mie en nyt kovin väärässä oo, niin mallien ainut erohan on se, että arcadessa ei tule kiintolevyä mukana.

Joo, mutta suuri ero onkin.

Conker

  • Soldato
  • ****
  • Posts: 909
Vs: Xbox 360 Arcade
« Reply #9 on: 24.01.09 - klo:14:03 »
Kyllä siihen taitaa vähintään muistikortin tarvita... Peliin kun on tullut jo muutama päivitys, eikä päivittämätöntä versiota voi pelata netissä. Ja kun ei ole kovalevyä, minne lataat päivitykset? Tämän takia ei kannata ikinä ostaa Arcadea, kun Premium/Pro maksaa vain sen parikymppiä enemmän...
When you live, you gotta live large
Let the world know who's in charge

GTA Fan

  • Assassin
  • *****
  • Posts: 1 264
Vs: Xbox 360 Arcade
« Reply #10 on: 24.01.09 - klo:14:10 »
Kyllä siihen taitaa vähintään muistikortin tarvita... Peliin kun on tullut jo muutama päivitys, eikä päivittämätöntä versiota voi pelata netissä. Ja kun ei ole kovalevyä, minne lataat päivitykset? Tämän takia ei kannata ikinä ostaa Arcadea, kun Premium/Pro maksaa vain sen parikymppiä enemmän...
Kyllähän Aracadessa muistikortti tulee mukana.. Ja siihen pystyy kyllä lataamaan päivitykset, jotka muuten vie ihan v*tusti tilaa muistikortin muistikapasiteettiin nähden...