Author Topic: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!  (Read 3972 times)

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« on: 18.05.08 - klo:08:56 »
Eikö ole varaa uuden sukupolven konsoliin tai GTA IV: hen? No, ainahan sitä voi saagan aiemmissakin osissa pitää omalla tavallaan hauskaa! Yksi tapa on San Andreaksessa aloittaa kokonaan uusi seivi, ja lähteä metsästämään niin kutsuttuja tuhoutumattomia autoja. Niitä saa tehtävistä, ja niiden tuhoaminen ei olekaan niin yksinkertaista, sillä ne kestävät niin törmäilyt, lyönnit, aseet, tulen ja jopa räjähdykset! Ja mikä parasta, ainoastaan yksi näistä vaatii koodeja!

Perusasiat ensin. Tiedät kai, että autotalleihin ne pitää viedä, jotta ne säilyvät. Tässä lista pelin autotalleista:

Los Santos: Ganton, El Corona, Santa Maria Beach, Mulholland
Countryside: Dillimore, Palomino Creek
San Fierro: Doherty(epäluotettava, en suosittele), Hashbury, Calton Heights, Paradiso
Desert: Fort Carson, Verdant Meadows(tavallinen + hangaari)
Las Venturas: Whitewood Estates, Redsands West, Prickle Pine, Rockshore East

Vaikket käyttäisikkään Dohertya, silti voit saada kaikki autot haltuun. Joudut ehkä hiukan säätelemään niiden järjestystä talleissa, mutta ei sen pitäisi olla ongelma. No mutta, eiköhän sitten aloiteta!

---Tampa---

Tehtävä: Nine' s and AK' s
Varusteet: Trukki + mieluiten täydet energiat ja armorit

Eli siis, tämä on se auto, joka sinun pitää räjäyttää. Se on kuitenkin tuhoutumaton ennen kuin sinun käsketään räjäyttää se. Joten, älä ammu puteleita, vaan ala työntää Tampaa pois alueelta. Sinun pitää tosin käyttää Smoken Glendalea, koska se on olennainen osa tähän hommaan. Tullessasi tallille, pistä autot niin, että Glendale on perällä sivuttain(eli sinun tulee ensiksi ajaa se sisälle) ja Tampa edessä sivuttain. Nyt käytä trukkia, jonka pitäisi olla alunperin vaikka Groven tallissa odottamassa. Mene Tampan eteen niin, että muodostat T: n, ja ala työntää oikeaa tattia ylöspäin. Sinun pitäisi onnistua kääntämään Tampa ylösalaisin, mutta itse en onnistunut siinä. Mene pois trukista ja pysy sellaisessa asemassa, että autotallin ovi ei sulkeudu, vaan näet räjähdyksen. Smoken auton pitäisi tuhoutua, jolloin tehtävä epäonnistuu - mene kauemmas ja odota, että liekit sammuvat, ja palaa sitten. Tampa on nyt auki, joten aja se ensin pois, sitten Glendalelle sama homma ja Tampa takaisin sisään.

---PCJ-600---

Tehtävä: OG Loc
Varusteet: Tehokas ase

Tämä vaatii vähän taitoa. Sen sijaan, että aloittaisit takaa-ajon tehtävän toimintavaiheessa, mene pois moottoripyörästä ja kävele hitaasti Freddyä kohti. Älä mene liian lähelle, tai hän kaasuttaa karkuun. Käänny ja ammu OG Locia päähän, jolloin hänen pitäisi kuolla. Jos Freddy jää paikoilleen, voit vain mennä hakemaan motskarin häneltä(hän tosin on kuolematon, joten päältäajo tai ammuskelu ei auta yhtään). Joskus hän kuitenkin saattaa lähteä karkuteille tai moottoripyörä saattaa vain kadota. Jos näin käy, yritä vain uusiksi.

---Sanchez---

Tehtävä: Wrong Side of the Tracks
Varusteet: Tehokas ase + molotovit(ei pakollinen)

Kyseinen Sanchez on luonnollisesti se, jota ajat tehtävässä. Sen jälkeen, kun Smoke tappaa Vagosit junan katolta, aja East Beachin rannalle ja pyörä veteen. Oikeasti. Sitten, kun olet poissa sen päältä, ammu Smokea päähän, jotta hän kuolee. Jos ei, niin molotovit voivat heikentää häntä sopivasti. Kun hän on kuollut, varmista ettei motska ole liian syvällä, ja työnnä se sieltä pois. Sitten vain kämpille ja talliin.

---Admiral---

Tehtävä: Los Sepulcros
Varusteet: Tow Truck

Monta tapaa saada tämä, mutta tässä yksinkertaisin. Ensin sinun pitää tietää tarkalleen, missä hautausmaa on. Nyt, ota Tow Truck ja aja sinne. Admiralin pitäisi olla siellä parkissa, kiinnitä koukku siihen ja ammu jotakuta Ballaseista, jotta tehtävä epäonnistuu. Sitten vedät Admiralin talliin, annat oven sulkeutua ja sen ovet ovat auki.

---Sentinel---

Tehtävä: The Green Sabre
Varusteet: ERITTÄIN paljon panoksia haulikkoon + Molotov Cocktail

Hoida tehtävää normaalisti, kunnes tulet ammuntavaiheeseen. Tässä välissä älä kiinnitä huomiota Ballaseihin(paitsi jos he ampuvat sinua, tällöin voit ampua muutaman, mutta ei kaikkia), vaan ammu autoa haulikolla kohti lähintä tallia, joka on aika kaukana(Mulholland on ehkä lähin, joten suuntaa sinne). Poliisitkin tulevat varmaan perääsi, joten joutunet käyttämään "Never Wanted"-koodia hoitaaksesi tämän helpommin. Kun auto on tallissa, heitä Molotov maahan ja mene auton sisään. ÄLÄ mene pois, vaan anna CJ: n kuolla räjähtävän menopelin sisään. Kun palaat tallille, auto on siellä, kaikkien erikoisominaisuuksien kera.

---Sabre---

Tehtävä: Tanker Commander
Varusteet: Ei mitään, paitsi ehkä työntöauto

Tässä tehtävässä oleva Sabre(joka on parkissa siinä huoltoaseman ulkopuolella), on tuhoutumaton. Joten? Ota vain auto ja työnnä se Dillimoren talliin. Joudut tosin tappamaan Catalinan, mutta ei väliä, kunhan tehtävä suoritetaan.

---Tanker Trailer---

Tehtävä: Tanker Commander
Varusteet: Tanker/Linerunner/Roadtrain + kamera

Ja tästä on jotain hyötyä? Eniwei, joudut pistämään Dohertyyn, jos haluat pitää tämän. Ja se talli on tuttu siitä, että se syö autoja - kuten myös perävaunuja. Mutta koska muuta mahdollisuutta ei ole, ota jostain rekka, johon voi pistää perävaunun(EI tehtävän autoa) ja laita traileri kiinni. Sitten ajele rauhassa Dohertyyn ja poistu autosta, sitten ota vain kuva kameralla ja...traileri irtoaa? Kätevää! Työnnä se sisään viistossa kulmassa(etuosa takana oikealla ja takaosa edessä vasemmalla). Jos et halua sen katoavan, älä aja turhan kovaa tallin ohi - selitän sitten myöhemmin.

---Sadler---

Tehtävä: Tanker Commander
Varusteet: ---

Taas tuhoutumatonta tavaraa samassa tehtävässä? Jep. Monille tämä auto voi olla tuntematon - se on se, joka räjähtää bensa-asemalla tehtävän lopussa, kun kaksi takaa-ajajaa rysäyttävät pumppuihin. Saadaksesi sen, työnnä heidän autoaan Tankerilla vähän matkaa, kunnes he häipyvät perästä. Sitten vaan ajat sinne, missä tehtävä loppuu, ja ajat tämän jälkeen viereiselle asemalle - tadaa, tuhoutumaton Sadler on siellä ja ovet auki.

---Merit---

Tehtävä: 555 We Tip
Varusteet: Liekinheitin tai molotoveja

Tämä on D.A: n auto tehtävässä. Älä tee mitään sen tullessa, vaan anna yhden palvelijoista mennä kyytiin. Tämän jälkeen blokkaa kuitenkin hänen reittinsä ja ammu hänet lasin läpi, tappaen hänet. Nyt, aja auto johonkin talliin, mene kyydistä pois ja sytytä tuli. Juokse tuleen ja mene auton sisään. Odota, että se alkaa palamaan ja poistu sitten kiireen vilkkaa kyydistä ja pidä tallin ovi auki auton räjähtäessä(Hashburyn ja Dohertyn tallit toimivat hyvin, mutta jälkimmäisestä kannattaa ajaa auto pois tehtävän jälkeen ja viedä toiseen paikkaan). Anna oven sulkeutua ja avautua - Merit on sinun.

---Boxville---

Tehtävä: T-Bone Mendez
Varusteet: "Kaikki autot tuhoutuvat"-koodi + ehkä Rhino-koodi

Muistat kai FAQ: n alussa, kun mainitsin yhden auton, johon tarvitaan koodeja? Tämä on se. Ennen kuin aloitat välivideon(aka tulet tarpeeksi lähelle pakua), tee edellä mainittu koodi, jolloin tehtävän pitäisi epäonnistua, koska yksi paketeista tuhoutui. Sitten voit vain käyttää Rhino-koodia työntääksesi Boxvillen talliin(tai sitten otat jonkun muun tarpeeksi ison auton ja käytät sitä). Auto sisään, ovi kiinni ja ovi auki. Boxville on siellä, tuhoutumaton ja ovet auki.

---FCR-900---

Tehtävä: T-Bone Mendez
Varusteet: Sinko, mielellään lämpöhakeutuva

Tämä on jostain syystä aika hankala. Mene paikkaan, josta saat kunnon näkymän moottoripyöriin. Ammu pari ohjusta niitä kohti, jolloin yksi paketeista tuhoutuu, ja tehtävä epäonnistuu. Sitten menet moottoripyörälle ja kuskaat talliin.

---Camper(The Mothership)---

Tehtävä: Black Project
Varusteet: Sawnoff Shotgun + molotovit / liekinheitin / sinko / kranaatteja

Nonnih. Ensimmäinen aavikolla saatava tuhoutumaton auto, ja tämä on sivumennen sanoen yksi ärsyttävimmistä! Kaikessa yksinkertaisuudessaan, ÄLÄ mene jetpackin saatuasi siihen merkkiin, johon meneminen suorittaa tehtävän. Sen sijaan mene vaikka Hunter Quarrylla olevaan nosturiin ja poistu siitä - jetpack on poissa, mutta autoihin et jostain syystä voi mennä! Hätä ei ole tämännäköinen - jos menet vaikka Sprunk-automaatille, voit taas mennä autoihin. Ongelma on vain se, että koko San Andreas on aavikoitunut tässä välissä, mutta koska myös wanted-taso on jäätynyt paikoilleen, voit mennä Area 69: lle varastamaan Rhinon, joka hoitaa homman hyvin! Mikäli sitä ei ole siellä, sinun on turvauduttava haulikkoon. In any case, kun kiipeät kalliolle, jossa Camper on, älä astu merkkiin vaan ammu auto kalliolta alas. Sillä ei ole väliä, tuhoutuuko se vai ei - työnnä sitä ampumalla Verdant Meadowsin tallille. Jos se ei tuhoutunut menemällä ylösalaisin kalliolta pudotessa, varmista, että pistät sen sivuttain talliin. Sitten tapa CJ jollain tuli- tai räjähdysaseella ja palaa takaisin VM: lle - auto on siellä. Jos et laittanut sitä sivuttain ja se ei tuhoutunut, The Truth ajaa sen sieltä pois, joten varo!

---Buffalo---

Tehtävä: Misappropriation
Varusteet: Traktori, reppupommit

Aika sekava, mutta olkoot. Eli siis, aluksi laita traktori vaikka Prickle Pinen talliin(tai Verdantiin, johonkin lähelle tehtävän avainkohdetta). Sitten, mene sinne, missä kohde on, ja yritä olla huomaamatta. Heitä pari reppupommia hänen helikopteriinsa ja tässä välissä sinut varmaankin huomataan. Ei hätää, homma on vielä hoidossa. Ota se Maverick, jota sinun pitää normaalistikin lentää, mutta mene sinne, mihin jätit traktorin. Sitten, aja se sinne, mihin kohde laskeutuu(paras tapa löytää paikka on hoitaa tehtävää normaalisti kerran ja merkitä paikka, sitten epäonnistua ja mennä merkin luo toisella kertaa). Aja ylös, kunnes löydät Buffalot. Kuitenkin, räjäytä ne reppupommit...nyt. Kaksi tähteä pitäisi tulla ja tehtävä epäonnistuu. Vedä Buffalo turvapaikalle suorittaaksesi tämän vaikeahkon etenemisen.

---Maverick---

Tehtävä: Misappropriation
Varusteet: Tow Truck

Ensimmäinen(ja ainoa) aircraft GTA-peleissä, joka on proofattu ja jonka voi saada haltuunsa! Eniwei, tehtävä on sama kuin Buffalon kanssa. Tehtävän alussa, ota Tow Truck ja aja sinne, missä helikopteri on. Tapa kaikki tyypit sieltä ennen kuin sinut tapetaan ja vedä sitten lukittu helikopteri Verdant Meadowsin hangaariin. (Kyllä, aircrafteja voi vetää)

---Vortex---

Tehtävä: Cut Throat Business
Varusteet: Ase...

Simppelin kulkupelin vuoro. Ennen kuin menet paikkaan, jossa Loc on, pysähdy ennen viimeistä puuta, poistu kulkupelisi kyydistä ja tapa Madd Dogg epäonnistuaksesi. Sitten ota yksi Vortexeista ja aja se talliin. Kaikki ovat uniquen värisiä sivumennen sanoen.

---Newsvan---

Tehtävä: Cut Throat Business
Varusteet: Sawnoff Shotgun, reppupommit, liekkari

Yksi vaikeimpia. Tehtävän alussa, laita pari reppupommia Madd Doggiin ja jätä hänet taaksesi, sitten mene normaalisti paikkaan, johon sinun pitääkin mennä. Sitten, käytä liekkaria ja sytytä maa tuleen. Arvaa, mitä seuraavaksi? TIETYSTI! Juokse tuleen ja mene Newsvanin sisään, sitten ulos sen alkaessa syttyä tuleen. Räjäytä reppupommit, jotka Madd Doggissa ovat, auton räjähdettyä. Ja sitten taas yksi itsestäänselvyys. Haulikko käteen ja työntämään. Lähin autotalli ei ole kauhean kaukana, mutta matka vaatii silti aika paljon luotia.

---Infernus---

Tehtävä: Beat Down on B Dup
Varusteet: ---

Pitäisi olla simppeli, kunhan vain osaa. Ennen kuin viimeinen välivideo alkaa, pidä X: ää(tai ylipäätään kiihdytys/sprinttausnappia) pohjassa. Älä vapauta sitä välivideon aikana. Kun Infernus tulee näkyviin, paina kolmiota mennäksesi kyytiin ja vapauta X-näppäin ollessasi kyydissä. Varmista, että olet oikeassa kulmassa Sweetiin nähden, ja peruuta hänen päälleen. Sitten käänny jyrkässä kulmassa vasempaan ja peruuta, kunnes päädyt Glen Parkin lampeen. Työnnä auto uimalla maalle ja aja talliin.

---Glendale---

Tehtävä: Los Desperados
Varusteet: Sawnoff Shotgun(taas)

Yksinkertaista. Kun näet sen, työnnä haulikolla talliin. Ainoa ongelma on kaikki mellakoivat ihmiset ympärillä.

---Greenwood---

Tehtävä: End of the Line
Varusteet: Sawnoff Shotgun(huoh...)

Hyvät naiset ja herrat - kaikkein vaikein tuhoutumaton auto koko pelissä! Ensiksi, pommikauppaan ja pommi autoon. Sitten sinne, minne pitääkin mennä(äläkä missään nimessä koske ympyränappiin!). Juuri ennen punaiseen merkkiin ajamista paina ympyrää, sitten skippaa välivideo ja JUOKSE! Auto räjähtää ja tehtävä epäonnistuu - nyt homman vaikein osuus alkaa.

Joudut ampumaan sen talliin. Voiko mitään sen mukavempaa ollakaan? Grove Street on aika kaukana, mutta hyvä oikotie on ampua sillasta vanha tuttu palanen rikki(tuttu vain, jos olet mennyt pelin läpi aiemmin) ja työntää se siitä. Jos haluat, voit ottaa pari Grovelaista mukaan antamaan suojatulta mellakoitsijoilta, mutta loppuviimeksi tämä ei ole kauhean vaikea, jos vain keskittyy työntämiseen ja tappaa vihollisia, jos ne nyt väkipakolla haluavat kimppuusi käydä.

---Feltzer---

Tehtävä: End of the Line
Varusteet: ---

De Finale! Viimeinen tuhoutumaton auto, ja varsin poikkeuksellisesti olet tämän ratissa. Taktiikka on tämä - kun Tenpenny ajaa Glen Parkin ohi, syöksy suoraan lampeen. Auto tuhoutuu ja tehtävä epäonnistuu. Tee sama kuin Infernukselle ja aja sitten tallille.

Ei-saatavilla olevat:

Jotkut tuhoutumattomista autoista ovat sellaisia, joita ei vain voi saada. Kerron kunkin kohdalla syyn siihen.

---Majestic / Blade / Savanna---

Tehtävä: High Stakes, Low-Rider

Mahdotonta kaikille. Jos epäonnistut(tuhoamalla oman autosi), kaikki muut paitsi Cesarin auto katoavat, eikä niitä sitten enää voi saada. Myöskin Cesarin auto on vain sellainen, johon ei voi iskunkestävyyttä saada, mutta BP/FP/EP-muodossa voi. Tämän lisäksi muista kilpa-autoista kaikki muut ominaisuudet paitsi tulenkestävyys katoavat, kun kisa loppuu.

---Bravura---

Tehtävä: The Green Sabre

Auto kestää kaikkea ennen välivideota, mutta ei liiku. Ei millään - ei halikolla, ei tankilla, ei kertakaikkisesti millään keinolla.

---Maverick---

Tehtävä: Toreno' s Last Flight

Tuhoutumaton ennen kuin lähtee lentoon. Mutta mitään keinoa lähestyä sitä ilman, että se nousee ilmaan, ei ole.

---HPV1000---

Tehtävä: Quarry Mission 7

Voit tietysti epäonnistua tehtävässä ja työntää pyörän tallille, mutta ei edelleenkään onnistu, koska autotallit eivät sulkeudu sille, joten se ei myöskään säily siellä.

---Walton---

Tehtävä: Don Peyote

Ennen kuin ne jahtaavat sinua, ne ovat tuhoutumattomia. Mutta ongelma tulee taas. Ne tulevat normaaleiksi heti takaa-ajon alkaessa, ja ennen sen alkamista ne eivät liiku sitten minnekään, aivan kuin Bravura aiemmin.

---Firetruck---

Tehtävä: End of the Line

Auto, jota Tenpenny ajaa. Syy, mikset saa sitä, on yksinkertaisesti se, että se muuttuu normaaliksi tehtävän epäonnistuessa, ja vaikka onnistuisit, se ei enää makaa sillan alla viimeisen välivideon jälkeenkään.

FAQ tehty!
« Last Edit: 18.05.08 - klo:19:12 by Carbonox »
Saints Row 3!

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #1 on: 18.05.08 - klo:19:11 »
Homma hoidossa. Kysykää mitä haluatte ja keskustelkaa.
Saints Row 3!

HAPan

 • Running Man
 • *
 • Posts: 39
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #2 on: 18.05.08 - klo:19:41 »
Ei oo enää SA:ta kun ei oo pleikkaakaan. Enkä tätä siltikään jaksaisi pelata kun on IV:kin.

Latetzki

 • Ylläpitäjä
 • Consigliere
 • *****
 • Posts: 3 041
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #3 on: 18.05.08 - klo:19:43 »
Ei oo enää SA:ta kun ei oo pleikkaakaan. Enkä tätä siltikään jaksaisi pelata kun on IV:kin.
Ainoa syy olisi modit.

PorkNash

 • Newbie
 • ***
 • Posts: 450
 • 4:20 - Solid
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #4 on: 18.05.08 - klo:21:03 »
Ei oo enää SA:ta kun ei oo pleikkaakaan. Enkä tätä siltikään jaksaisi pelata kun on IV:kin.
Ainoa syy olisi modit.

Joista muutama on pelaamisen arvoinen..
Rest in Peace Jack Herer 18. kesäkuuta 1939 - 15. huhtikuuta 2010.

Latetzki

 • Ylläpitäjä
 • Consigliere
 • *****
 • Posts: 3 041
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #5 on: 18.05.08 - klo:22:36 »
Ei oo enää SA:ta kun ei oo pleikkaakaan. Enkä tätä siltikään jaksaisi pelata kun on IV:kin.
Mielestäni hyvin moni, melkein päivittäin tulee uusia modeja jotka on asentamisen arvoisia.
Ainoa syy olisi modit.

Joista muutama on pelaamisen arvoinen..
Mielestäni hyvin moni, melkein päivittäin tulee sellasia modeja jotka on asentamisen arvoisia.

PorkNash

 • Newbie
 • ***
 • Posts: 450
 • 4:20 - Solid
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #6 on: 18.05.08 - klo:23:48 »
Ei oo enää SA:ta kun ei oo pleikkaakaan. Enkä tätä siltikään jaksaisi pelata kun on IV:kin.
Mielestäni hyvin moni, melkein päivittäin tulee uusia modeja jotka on asentamisen arvoisia.
Ainoa syy olisi modit.

Joista muutama on pelaamisen arvoinen..
Mielestäni hyvin moni, melkein päivittäin tulee sellasia modeja jotka on asentamisen arvoisia.
No joo, kuka tykkää kuka ei. Itse en ainakaan tykkää.
Rest in Peace Jack Herer 18. kesäkuuta 1939 - 15. huhtikuuta 2010.

Latetzki

 • Ylläpitäjä
 • Consigliere
 • *****
 • Posts: 3 041
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #7 on: 19.05.08 - klo:08:07 »
Ei oo enää SA:ta kun ei oo pleikkaakaan. Enkä tätä siltikään jaksaisi pelata kun on IV:kin.
Mielestäni hyvin moni, melkein päivittäin tulee uusia modeja jotka on asentamisen arvoisia.
Ainoa syy olisi modit.

Joista muutama on pelaamisen arvoinen..
Mielestäni hyvin moni, melkein päivittäin tulee sellasia modeja jotka on asentamisen arvoisia.
No joo, kuka tykkää kuka ei. Itse en ainakaan tykkää.
Mistä seurailet niitä?

PorkNash

 • Newbie
 • ***
 • Posts: 450
 • 4:20 - Solid
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #8 on: 19.05.08 - klo:14:34 »
Ei oo enää SA:ta kun ei oo pleikkaakaan. Enkä tätä siltikään jaksaisi pelata kun on IV:kin.
Mielestäni hyvin moni, melkein päivittäin tulee uusia modeja jotka on asentamisen arvoisia.
Ainoa syy olisi modit.

Joista muutama on pelaamisen arvoinen..
Mielestäni hyvin moni, melkein päivittäin tulee sellasia modeja jotka on asentamisen arvoisia.
No joo, kuka tykkää kuka ei. Itse en ainakaan tykkää.
Mistä seurailet niitä?

http://www.thegtaplace.com
Tuolta olen muutamaa kokeillut, ainut pelattava oli Superman Mod, mutten muista mistä latasin. Voin kyllä katsoa jos kiinnostaa?
Rest in Peace Jack Herer 18. kesäkuuta 1939 - 15. huhtikuuta 2010.

Latetzki

 • Ylläpitäjä
 • Consigliere
 • *****
 • Posts: 3 041
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #9 on: 19.05.08 - klo:14:53 »
No katsotkin surkeasta paikasta. Tuossa hyvä paikka: http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/

Oz

 • Ylläpitäjä
 • Soldato
 • *****
 • Posts: 750
  • OzKu
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #10 on: 19.05.08 - klo:19:19 »
Yks hyvä modi on sellanen Drift Track :).
"What kind of tires you had? - Black and round Pirelli"

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #11 on: 19.05.08 - klo:20:04 »
Kröhöm, tämä ei tainnut olla modiaihe? ;D
Saints Row 3!

Latetzki

 • Ylläpitäjä
 • Consigliere
 • *****
 • Posts: 3 041
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #12 on: 19.05.08 - klo:21:08 »
Joo. Offtopic loppuu tähän.

MoiTere

 • Running Man
 • *
 • Posts: 4
 • Omg
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #13 on: 27.05.08 - klo:18:10 »
Vois ettiä San Andreasin ja sit kerätä noi autot ::)
Moi

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA San Andreas: Tuhoutumattomat autot FAQ!
« Reply #14 on: 31.05.08 - klo:22:31 »
Vois ettiä San Andreasin ja sit kerätä noi autot ::)
Onnee matkaan. Noiden kerääminen on kyllä paljon vaikeampaa kuin miltä se näyttää. Varsinkin tuo työntäminen...Saa vähän varata aikaa, jotta voi saada lukitut autot työnnettyä autotalleihin.
Saints Row 3!