Author Topic: PS3 ei meinaa toimia...  (Read 3318 times)

Volvomies

  • Veteraani
  • Assassin
  • *****
  • Posts: 1 841
    • LFS.net
Vs: PS3 ei meinaa toimia...
« Reply #15 on: 01.11.08 - klo:14:17 »
Nyt sitten aivan saaatanan nopeasti vastausta! Miten tarkistetaan nettiyhteys?
Asetukset >> neetiasetukset >> sieltä tais olla joku tarkastus homma. Vaikee sanoa kun en ole pleikan ääres. :-\

Fakin Wheel

  • Guest
Vs: PS3 ei meinaa toimia...
« Reply #16 on: 01.11.08 - klo:14:17 »
Nyt sitten aivan saaatanan nopeasti vastausta! Miten tarkistetaan nettiyhteys?
Mhäh? Kai sinulla on nettiyhteys, jos tänne kirjoitit. =-E

Carbonox

  • Veteraani
  • Bodyguard
  • ******
  • Posts: 2 642
  • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
    • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: PS3 ei meinaa toimia...
« Reply #17 on: 01.11.08 - klo:14:21 »
Niin, mutta piti tarkistaa...

"Ethernet-kaapelia ei ole kytketty." Okei, seuraava askel?
Saints Row 3!

Fakin Wheel

  • Guest
Vs: PS3 ei meinaa toimia...
« Reply #18 on: 01.11.08 - klo:14:25 »
Niin, mutta piti tarkistaa...

"Ethernet-kaapelia ei ole kytketty." Okei, seuraava askel?
"Ethernet-kaapelia ei ole kytketty." Mikähän olisi seuraava askel?

Carbonox

  • Veteraani
  • Bodyguard
  • ******
  • Posts: 2 642
  • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
    • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: PS3 ei meinaa toimia...
« Reply #19 on: 01.11.08 - klo:14:25 »
Niin, mutta piti tarkistaa...

"Ethernet-kaapelia ei ole kytketty." Okei, seuraava askel?
"Ethernet-kaapelia ei ole kytketty." Mikähän olisi seuraava askel?
Seuraava askel on sen selvittäminen, mikä ja missä on Ethernet-kaapeli.
Saints Row 3!

Volvomies

  • Veteraani
  • Assassin
  • *****
  • Posts: 1 841
    • LFS.net
Vs: PS3 ei meinaa toimia...
« Reply #20 on: 01.11.08 - klo:14:27 »
Niin, mutta piti tarkistaa...

"Ethernet-kaapelia ei ole kytketty." Okei, seuraava askel?
"Ethernet-kaapelia ei ole kytketty." Mikähän olisi seuraava askel?
Seuraava askel on sen selvittäminen, mikä ja missä on Ethernet-kaapeli.
Onko sun Pleikkas ollu langattomalla vai lähiverkkoyhteydellä?

Carbonox

  • Veteraani
  • Bodyguard
  • ******
  • Posts: 2 642
  • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
    • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: PS3 ei meinaa toimia...
« Reply #21 on: 01.11.08 - klo:14:30 »
Kaiken järjen mukaan langattomalla, kun ei Plegen ja kompuutterin välillä kulje kaapeleita.
Saints Row 3!

Volvomies

  • Veteraani
  • Assassin
  • *****
  • Posts: 1 841
    • LFS.net
Vs: PS3 ei meinaa toimia...
« Reply #22 on: 01.11.08 - klo:14:33 »
Kaiken järjen mukaan langattomalla, kun ei Plegen ja kompuutterin välillä kulje kaapeleita.
No tee sitten nettiasetukset uudelleen, siis meinaan niin että yhdistät ja sitä rataa...

Carbonox

  • Veteraani
  • Bodyguard
  • ******
  • Posts: 2 642
  • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
    • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: PS3 ei meinaa toimia...
« Reply #23 on: 01.11.08 - klo:15:11 »
Yhdistän ja sitä rataa...? Kytkin yhteyden kyllä pois ja päälle, mutta ei auttanut.
Saints Row 3!

Carbonox

  • Veteraani
  • Bodyguard
  • ******
  • Posts: 2 642
  • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
    • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: PS3 ei meinaa toimia...
« Reply #24 on: 03.01.09 - klo:19:31 »
Sama ongelma on palannut! SHOCK!
Saints Row 3!

Ziibo_FIN

  • Inexperienced
  • **
  • Posts: 132
  • PNS ID: Ziibo_FIN
Vs: PS3 ei meinaa toimia...
« Reply #25 on: 04.01.09 - klo:00:51 »
eikö kannattas vaikka formatoida se pleikkas jos ei muuten toimi
=)