Author Topic: GTA IV: 100% opas  (Read 30351 times)

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
GTA IV: 100% opas
« on: 12.05.08 - klo:15:21 »
Nyt onkin sitten varmaan aika lisäillä tännekkin päin läpipeluuopasta, sillä varmaan aika monella on jotain vaikeuksia tiettyjen tehtävien kanssa. Yritän onnistua päivittelemään tätä tasaiseen tahtiin, ja voin ottaa vaikka vähän apua vastaan muilta käyttäjiltä.

Varoitus! Tämä aihe sisältää spoilereita, joten lukemista ei suositella, mikäli et halua tietää liikoja pelin juonesta!

Juonitehtävät:

1. The Cousins Bellic

Tehtävän alkaessa olet Romanin taksin ratissa ja sinun tavoitteesi on yksinkertaisesti ajaa hänen "kartanolleen". Kun olet seurannut GPS-reittiä kohteeseesi, loput tehtävästä on pelkkää välivideota, jossa karu totuus paljastuu Romanin suhteen.

Tästä huoneistosta tulee ensimmäinen turvapaikkasi. Sen sisällä voit tallentaa(joka tehdään nyt nukkumalla), vaihtaa vaatteita sekä katsoa TV: tä, josta tulee monenlaisia ohjelmia, esim. Venturas Poker ja Republican Space Rangers. Voit vapaasti katsella mitä vain.

2. It' s Your Call

Aloittaaksesi tämän tehtävän, seuraa kartassa olevaa R-merkkiä Romanin huonosti menestyvälle taksiyhtiölle. Alkuvideon jälkeen, ota hänen taksinsa ja aja kohti kartassa merkittyä työkalukauppaa. Romanin mennessä sisään sinun täytyy olla valppaana ja tarkkailla paikalle tulevia tyyppejä, joille hän on velkaa. Roman soittaa sinulle ollessasi ulkona, ja vastataksesi puheluun sinun täytyy vain seurata näkyviä ohjeita. Kun Niko sanoo: "Those must be the loan sharks..." tai jotain sinnepäin, ota puhelin esiin ja sieltä valitse Phonebook, sieltä Roman. Varoitettuasi häntä hän juoksee kaupasta ulos samalla, kun "loan sharkit" nousevat tien toisella puolella olevaan autoonsa. Seuraa GPS: ää päästäksesi nopeinta reittiä takaisin taksiasemalle - melko todennäköisesti karistat tyypit kannoiltasi ennen kuin pääset sinne. Jos et, niin yritä vain estää heitä tönimästä autoasi liikaa, jottet menetä sen hallintaa. Tehtävän lopussa saat pitää puhelimen.

3. Three' s a Crowd

Tämä tehtävä on helppo. Aluksi, aja Romanin taksilla(taas!) kartalla merkittyyn paikkaan, jossa sinun pitää ottaa kyytiin Mallorie ja hänen kaverinsa, Michelle. Kun he ovat kyydissä, ajat heidät vain jälkimmäisen asunnolle ja saat puhelun Romanilta. Tehtävän ollessa ohi sinun tulee vielä käväistä vaatekaupassa ostamassa uusia kuteita...farkut riittävät oikein mainiosti.

4. Bleed Out

Tätä tehtävää ei aloiteta menemällä tiettyyn paikkaan, vaan Roman soittaa sinulle sen alkaessa ja kertoo, että velkojat ovat hänen kimpussaan. Seuraa kartassa olevaa merkkiä päästäksesi paikkaan, jossa kaksi tyyppiä - Bledar ja Kalem - häntä hakkaavat. Bledar hyökkää kimppuusi ensimmäisenä, ja joudut hakkaamaan hänet. Voit lyödä, potkia ja käyttää toissijaista lyöntiä tehdäksesi vahinkoa. Voit myös blokata, mikäli Bledar on tekemässä komboa. Kun hän on maassa, Kalem hyökkää seuraavana. Tee sama hänellekin ja mene Romanin luo auttamaan hänet pystyyn. Tämän jälkeen Dardan, kolmas velkojista, pakenee alueelta. Juokse Romanin taksille ja mene sisään(taasko tuota romukasaa pitää ajaa?). Seuraavaksi sinun pitää jahdata Dardania. Hän ajaa sellaisella vauhdilla, että joudut vain seuraamaan kiltisti perässä. Kun hän pysäyttää ja poistuu autostaan, tee sama ja juokse portaita ylös huoneeseen, jossa hän on veitsen kanssa. Seuraa näytölle tulevia ohjeita ottaaksesi veitsen hänen kädestään ja ala sitten mätkiä reilun kamppailun merkeissä, tai käytä vain hänen veistään hoitaaksesi homman kivuliaammin, mutta nopeammin. Sitten vain palaat Romanin taksille. Mission Passed.

5. Easy Fare

Viides tehtävä peräkkäin, jossa pitää ajaa tuota vanhaa, likaista taksia? Noh, tämän tehtävän idea on varsin yksinkertainen. Aja auto Jermaine-nimisen häiskän kotiovelle, jonka jälkeen hän haluaa sinun ajavan takaisin toiseen suuntaan, eräälle tallille. Hän käy tsekkaamassa paikkaa, sillä ovi on jostain syystä auki - mutta poliisit sattuvat tulemaan juuri silloin paikan päälle, ja he yrittävät pidättää sinut. Kun Jermaine on messissä, pistä kaasu pohjaan ja kurvaa kujalta pois. Takaa-ajosysteemi on uusittu - nyt poliisit etsivät sinua kartassa näkyvän renkaan sisästä. Jos poistut renkaasta ilman, että sinut huomataan, ja pysyt sen ulkopuolella riittävän kauan huomaamatta, poliisit lähtevät pois perästä. Hyvä keino on myös vaihtaa autoa silloin, kun he eivät näe sinua. Jos kuitenkin poliisit näkevät sinut, renkaaksi muuttuu nykyinen sijainti ja sitä ympäröivä alue. Sinun on saatava heidät pois perästä ennen kuin voit viedä Jermainen Pay' n Sprayn lähistölle. Eihän se nyt niin vaikeaa ollut...eihän?

6. Jamaican Heat

Aika tutustua yhteen pelin merkittävimmistä kontakteista, Little Jacobiin. Kun näet hänet, paina tööttiä saadaksesi hänet kyytiin, sitten seuraa merkittyä reittiä. Jacob antaa sinulle pistoolin matkan aikana, ja hyvästä syystäkin...kun tulet kujalle, mene lähelläsi olevat portaat ylös ja katolle. Kyyristy, jotta sinua ei huomata niin helposti ja tarkkuuskin parantuu. Kun vihollisia alkaa ilmaantua, lukitse heihin(itse ainakin olen käyttänyt automaattitähtäystä, manuaalinen tuntuu aika vaikealta) ja ammu. Pistoolilla tarvitaan muutama osuma tappamiseen, ellet sitten osu heduun. Kun yksi vihollisista tulee toisella puolella kujaa olevalle katolle, liikuta vain tähtäin sinne ja ammu. Tässä vaiheessa voit myös tutustua Euphoria-moottoriin, sillä joskus hän putoaa alas, ja hän putoaa aidosti. Sitten, kun kaikki on tapettu, ajat vain Jacobin yhteen pelin biljardipaikoista. Homma hanskassa.

7. Bull in a China Shop

Seuraava tehtävänantaja on Vladimir Glebov, jolle Roman on velkaa. Vlad haluaa sinun pakottavan erään kaupan omistajan maksamaan omat velkansa, ja koska sinulla ei oikein ole vaihtoehtoja, sinun on vain mentävä kaupalle. Tässä välissä voitkin kokeilla taksikyytiä - vihellä taksille ja mene kyytiin, sitten valitse kohde(tässä tapauksessa se on siis kauppa) ja kyydin aikana voit katsella ympärillesi, poistua kyydistä, käskeä kuskin ajaa kovempaa tai vain skipata matkan loppuun. Kaupan omistaja ei kuitenkaan suostu niin vain maksamaan, ja koska ikkunat ja ovet erottavat sinut hänestä, sinun täytyykin vähän kovistella. Mene vähän kauemmaksi kaupasta sinne, minne kartta osoittaa, ja ota yksi maassa olevista tiilistä. Palaa kaupalle, lukitse ikkunaan ja heitä. Kannattaa tehdä se läheltä, jos haluat, että se varmasti osuu. Omistaja suostuu maksamaan, ja sinun pitää vain viedä rahat Vladille(taksikyyti auttaa taas).

8. Hung Out to Dry

Toisen velanmaksun aika. Mene tällä kertaa pesulaan, jossa oleva tyyppi ei kuitenkaan suostu maksamaan, aivan kuin edellisessäkin tehtävässä. Tällä kertaa hän kuitenkin lähtee pakoon ja sinun on seurattava häntä. Ota äkkiä joku kulkupeli ja töni hänen pakuaan, kunnes hän pysähtyy ja maksaa. Tehtävä on todella helppo, joten en käsitellyt sitä tämän enempää.

9. Clean Getaway

...Ja taas. Sinun pitää tosin tällä kertaa velanmaksupakotuksen sijasta varastaa auto. Voit ottaa junan, jos haluat, mutta kun tulet autolle, näet miehen aukinaisen konepellin edessä. Hommanasi on simppelisti pölliä kärry, tai sitten hakata tyyppi ensin ja sitten ottaa auto. Teitpä mitä tahansa, jos saat poliisit perääsi, karista heidät niin kuin aiemmassakin tehtävässä ja mene sitten pesemään auto. Sitten mene vielä viimeiseen kohteeseen, joka on autotalli...aja auto sisään ja poistut tallista automaattisesti. Yksi homma lisää.

10. Ivan the Not So Terrible

Tämä tehtävä on pelin ensimmäinen sellainen, jossa voit itse vaikuttaa tapahtumiin. Ivan on ryöstämässä Romania, ja sinun pitää luonnollisestikin estää se. Kun menet alueelle, Ivan pakenee autolla ja sinun on vain yksinkertaisesti jahdattava häntä aina rakennustyömaalle saakka, jolloin hän poistuu autosta ja lähtee kiipeämään ylöspäin. Joudut menemään lukuisia tikkaita ylöspäin seurataksesi häntä, ja sinun on oltava varovainen, jotta et putoa, sillä se yleensäkin tarkoittaa välitöntä kuolemaa. Kun rakennustyömaa on selvitetty, sinun pitää hyppiä katolta katolle, kunnes Ivan onkin pulassa - hän meinaa pudota, ja tässä on sitten se valintakohta. Voit joko pelastaa hänet tai potkia alas. Itse pelastin, mutta sillä ei ainakaan vielä ole ollut vaikutusta - joka tapauksessa valinta on sinun.

11. Concrete Jungle

Tämä on Little Jacobin tehtävistä ensimmäinen ja antaa vielä vähän tuntumaa aseiden käyttöön ennen kuin sinun pitäisi jo osata homma kunnolla. Taas kerran aja kujalle, mutta tällä kertaa Jacob menee edeltä, kun sinun pitää ainakin toistaiseksi pysytellä siinä kulkupelissä, joka sinulla on. Aja kujalle, ja kolme vihollista tulee eteesi. Voit joko ajaa heidän ylitseen tai poistua autosta ja tappaa heidät(voit suojautua auton taakse varmistaaksesi, ettet ota osumaa), kunhan heistä on lopuksi jäljellä pelkät kuolleet ruhot. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä. Ota Jacob kyytiisi(aja joko aivan hänen viereensä tai tööttää hänen lähellään, jolloin hän tulee kyytiin) ja aja hänet vihollisten asunnolle toisaalla. Pienen näytönpaikan aika - poistu kyydistä ja suojaudu seinän taakse. Portaissa seisoo yksi vihollinen, joka sinun pitää ensiksi ampua. Koska sinulla ei varmaankaan muita aseita ole kuin pistooli, niin joudut nyt turvautumaan siihen. Toinen vihollinen on kuitenkin paikassa, johon on hankalampi ampua siitä kohdasta, jossa juuri nyt olet, joten sinun on mentävä vähän vasemmalle niin, että olet ikkunan kohdalla. Ammu sopivin väliajoin ja seuraa tyypin kuoltua Jacobia sisälle. Voit suojautua minkä tahansa suojaksi kelpaavan taakse, ja tätä onkin käytettävä hyödyksi kahden viimeisen pahiksen kanssa. Mitään hankalaa tässä ei pitäisi olla, kunhan varmistat, ettei Jacob kuole(aiheutti epäonnistumisen ensimmäisellä kerralla). Jos otit vahinkoa taistelussa, huoneesta löytyy ensiapupakkaus, joka nostaa energioitasi ylöspäin, aivan kuten Sprunk-juomat sekä erilaiset ruoat. Nyt vain ajat Jacobin takaisin ja tehtävä on hoidossa.

12. Uncle Vlad

Aika tehdä pelin ensimmäinen merkittävä murha, ja tehtävän nimi antaa jo ymmärtää, kenestä on kyse - Vlad Glebovista. Kun tulet paikalle, sinun täytyy ehkä hiukan hoidella hänen apureitaan, mutta hän itse on päätavoitteesi - aivan kuin Dardanin ja Ivanin tapauksissa, sinun pitää jahdata häntä. Ota siis sopivan nopea auto ja pysy perässä, kunnes hän poistuu autostaan ja menee satamaan. Hän ei hyökkää kimppuusi, mutta tässä vaiheessa ota ase esille ja tähtää. Aina, kun näet tähtäysympyrän sisällä vilkkuvan, pienemmän ympyrän, paina ampumisnäppäintä hoidellaksesi Vladin. Tätä seuraa kohtuullisen pitkä välivideo, mutta tehtävä on ainakin hoideltu.

13. Crime and Punishment

Tämän tehtävän alkuvideo tutustuttaa sinut kahteen uuteen hahmoon - Mikhail Faustiniin ja Dimitri Rascaloviin. Tehtävänäsi on varastaa aivan aluksi poliisiauto. Heti tehtävän alussa yksi tulee tarkistamaan taloa, joka on aivan lähellä, ja varastaminen käy helposti, tosin poliisit täytyy vain ensiksi karistaa. Sinun täytyy tsekata kolmen kaupunkia kiertävän pakun lastit ennen kuin ne saapuvat kohteisiinsa, ja se, jota etsit, on TV-lasti. Saadaksesi pakun pysähtymään aja sen rinnalle ja pistä vilkut päälle, sitten käännät sen eteen ja tiedustelet kuljettajalta, mitä lastina on. Kun löydät telkkariauton, kuski ei aiokaan luonnollisesti luopua siitä helposti, ja alkaa ampua sinua. Tapa hänet, jos haluat, sitten mene auton kyytiin ja aja se kartalle merkittyyn talliin.

14. Do You Have Protection?

Alkuvideon jälkeen, aja Dimitri seksikauppaan. Osoita aseesi yhteen miehistä ja kuuntele heidän ja Dimitrin keskustelua - tämän jälkeen ammu keskimmäistä tyyppiä jalkaan. Tehdäksesi sen tarkasti, pidä tähtäysnappia puoliksi pohjassa mennäksesi manuaalitähtäystilaan, osoita jalkoihin ja ammu. Toinen tavoite tehtävässä on mennä Ammu-Nationiin ja ostaa Micro SMG. Kun se on tehty, ajat vain takaisin Faustinin kartanolle suorittaaksesi tehtävän.

15. Shadow

Taas on Little Jacobin tehtävien aika. Tässä hommassa sinun tavoitteesi on ensimmäistä kertaa pelin aikana mennä Bohaniin(joka kyllä oli jo alusta asti auki, mutta vasta nyt siellä on vähän tehtävää). Kohteeseen päästyäsi, näet miehen, jota sinun täytyy seurata. Jos menet liian lähelle häntä, hän alkaa juosta karkuun - mutta kävipä miten vain, Roman soittaa sinulle jossain välissä, jos tyyppi ei ole huomannut sinua, ja siinä vaiheessa hän lähtee juoksuun. Seuraa häntä kujan halki ja aina kerrostaloasuntoon asti, jossa sinun pitää nousta portaat ylös samaan kerrokseen, kuin missä hän ja pari muuta miestä ovat. Suojaudu seinän taakse ja ammu kaikki pahikset, jotka näet - ei pitäisi enää olla turhan vaikeaa, ampumiseen kyllä tottuu ajan myötä. Taas on yksi homma takanapäin.

16. Final Destination

Taas Faustinin tehtävien aika, ja taas Bohaniin. Tehtävänäsi on tappaa eräs tyyppi, joka on juuri tullut junalla paikalle ja jota Faustin epäilee petturiksi, vaikka Dimitri onkin toista mieltä. Kun pääset ylös asemalle, varmista että sinulla on ase ennen välivideon alkamista ja tapa sitten äkkiä edessäsi oleva, kimppuun käyvä tyyppi. Ylitä raiteet varoen - jos jäät junan alle, kuolet luonnollisesti. Sinun kannattaa onnistua ampumaan hänet ennen kuin hän pääsee Bansheensa kyytiin, sillä muuten olet pulassa - sitä autoa ei millään romutaksilla kiinni saadakkaan. Jos hän on kuitenkin karkuteillä, yritä päästä perään ja käytä L1-näppäintä(PS3) ensin rikkoaksesi auton ikkunan, sitten ampuaksesi kyydistä. Liikuta tähtäin Bansheen kohdalle ja anna tuliluikun laulaa, kunnes vihulainen on joko tapettu kaikkien ampumiesi luotien myötä, tai auto on tuhoutunut. Sitten vain liiskaat hänet tai ammut, jos hän selviää räjähdyksestä.

17. Logging On

Tämä tehtävä on ihan mukava, sillä se tutustuttaa sinut yhteen pelin hyödyllisimmistä välineistä - tietokoneeseen. Voit käyttää mitä tahansa pelin konetta mennäksesi nettiin. Tässä tapauksessa sinun pitää ensin mennä Brokerissa olevaan nettikahvilaan, jossa koneita onkin vaikka millä mitalla. Etsi vapaa kone ja loggaa sitten sisään. Homma on hoidettu, ja oli takuulla pelin yksinkertaisin.

Tietokoneilla voit tehdä varsin monta asiaa. Voit käydä LoveMeet.net-sivulla, josta ei kuitenkaan paljoa hyötyä ole(sillä kaikki saatavilla olevat tytsyt antavat vain negaa), tsekata sähköpostiasi, lueskella Liberty Treen uutispalstoja tai käydä poliisien nettisivulla, josta löytyy kattavaa tietoa kaikista, joilla on rikosrekisteri. Ja löytyypähän sieltä tuttujakin nimiä, joiden menneisyyttä voit tarkastella kaikessa rauhassa. Eikä tämä siihen jää, vaan netistä löytyy tässä pelissä todella paljon tavaraa, joka on kuitenkin kivempi kokea itse.

18. No Love Lost

Aika suorittaa taas jahtaus/ampumistehtävä. Kun pääset paikkaan, johon sinun pitää mennä, motoristi lähtee karkuun ja sinun täytyy jahdata häntä. Ampuminen oman motskarin selästä ei tunnu auttavan, mutta yritä vain keskittyä moottoripyörän ajamisen oppimiseen jahtausosuudessa, ellet ole sitä jo treenannut aiemmin. Päästyäsi muun moottoripyöräjengin luo seuraa heitä metsään, jonka jälkeen suosittelen kurvaamaan kaikkien ohi ja ottamaan suojaa puista, kulkien vähitellen eteenpäin ja ampuen kaikki alueen äkäiset motoristit. Poliiseista ei pitäisi olla haittaa, joten keskity vain räiskimiseen - tehtävä on kyllä ihan helppo. Kun viimeinenkin on kuollut, homma on taas hanskassa.

19. Rigged to Blow

Jos et ole vielä kovin hyvä ajamaan autoa tässä pelissä, niin parasta harjoitella ennen tätä tehtävää. Ensin, mene paikkaan, jossa rekka on ja astu kyytiin. Auto on lastattu pommeilla, ja sinun on mentävä hoitamaan räjäytyspuuhia - Bohaniin. Matka on aika pitkä, ja kannattaa varoa turhan vahingon ottamista. Poliisien peräänsaaminen ei missään nimessä ole suotavaa, joten tullessasi tullin kohdalle pysähdy vain kiltisti maksamaan - aikarajaa tehtävässä ei ole. Kun pääset kohteeseesi, pysäytä rekka talliin ja ennen poistumista paina räjäytysnappia. Sitten juokse pois rekan läheltä ja ihaile räjähdystä. Mene vielä vähän kauemmaksi ja tehtävä on suoritettu.

20. Search and Delete

Tämä on yksi ennen pelin julkaisua esitellyistä tehtävistä. Se on Brucien ensimmäinen, ja tavoitteena onkin käyttää poliisien tietokonetta ensimmäistä kertaa(paitsi jos olet kokeillut aiemmin). Jos sinulla on vaikeuksia löytää poliisiauto, josta tällainen tietokone löytyy, soita hätänumeroon(911) ja poliisiauto saapuu paikalle. Varasta se, kun jeparit ovat nousseet kyydistä, ja kiihdytä pakoon. Poliisiauton pitäisi olla riittävän nopea siihen, että pääset karkuun varsin pian. Pysäytä auto ja paina L1-näppäintä mennäksesi poliisien tietokoneeseen. Kirjoita siihen tyypin nimi(Lyle Rivas) ja saat informaatiota hänestä, mm. hänen turvapaikkansa, jossa hän tälläkin hetkellä on. Kun tulet paikalle, hän pakenee ikkunasta. Mene äkkiä takaisin poliisiautoon ja jahtaa häntä. Ennen pitkää hän joutuu umpikujaan ja yrittää juosta karkuun, mutta hänet on aivan helppo vain liiskata, jolloin tehtävä on suoritettu.

21. Easy As Can Be

Tehtävän nimi luonnollisesti hämää, oikeasti tämä on aika hankala. Sinun tulee varastaa Lyle Rivaksen auto, joka seisoo tikanheittopaikan ulkopuolella, kujalla. Heti, kun menet kyytiin, vihollisauto tulee perääsi, ja siinä on ampuja. Jos otat liikaa vahinkoa, auto menee romuksi ja tehtävä epäonnistuu - joten sinun pitää yksinkertaisesti väistellä parhaasi mukaan. Brucien paikka on melko kaukana, ja GPS-reitin seuraaminen on suotavaa, sillä se on selvästi nopein tie sinne, ja nopeinta reittiä haluatkin varmasti käyttää. Aja auto äkkiä talliin ja poistu, jonka jälkeen tehtävä on suoritettu.

22. The Master and the Molotov

Tällä kertaa sinun täytyy tappaa Mikhail Faustin, joka on pakottanut sinut tappamaan viattomia ihmisiä jo aiemmin. Jos tarvitset ekstrasuojausta, klubin oikeanpuoleisella seinällä on luotiliivi. Kun menet sisään, Faustinin gorillat käyvät välivideon päätyttyä kimppuusi. Haulikko on paras ase tähän tilanteeseen - mutta varo, etteivät tyypit osu sinua päähän, tai se on instant kill! Tapettuasi kaikki tästä tilasta, juokse lavan takana olevaan käytävään ja aina sen toiseen päähän. Lisää kätyreitä näkyy taas, joten varmista, että sinulla on tarpeeksi herkkä liipaisinsormi, ja ammu kaikki kumoon. Faustin on lähellä olevalla matalalla katolla, portaiden yläpäässä. Kuuntele hänen puhumistaan, jos haluat - mutta sinun täytyy jossain välissä tappaa hänet. (Voit toki ampua häntä naaman päälle heti, kun pääset hänen luokseen, hän ei käy päällesi)

23. Russian Revolution

Tullessasi varastolle, Dimitri pettää sinut ja joudut taistelemaan hänen apureitaan vastaan - mutta Little Jacob, jonka tapasit ennen sisään tulemista, on mukana avustamassa. Vihulaisia on joka puolella, ja tämän vuoksi sinun pitääkin suojautua hyvin. Ammu silloin kun sinun pitää ja valitse aseesi huolella - pistooli keskinkertaisella etäisyydellä, haulikko lähellä ja konepistooli kauempana. Kaikkien tyyppien kuoltua juokse varaston toisesta päästä ulos. Poliisit ovat kannoillasi, joten sprinttaa parkissa olevalle autolle, pölli se ja ota Jacob kyytiin, sitten aja karkuun poliiseilta(pitäisi olla yksinkertaista tässä kohtaa) ja kuskaa Jacob kotiin.

24. Roman' s Sorrow

Yksinkertainen ajotehtävä. Aluksi aja turvapaikkaasi...joka on liekeissä, joten aja Romanin taksiyhtiölle, jossa kuitenkin riehuu niin ikään tulipalo. Dimitri siis sai läksiäislahjan annettua tyylillä. Aja uuteen turvapaikkaan Bohanissa suorittaaksesi tehtävän.
« Last Edit: 27.10.08 - klo:15:07 by Carbonox »
Saints Row 3!

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #1 on: 15.05.08 - klo:19:48 »
25. Out of the Closet

Tämä on eka tehtävä, jonka aikana voi tehdä toisia tehtäviä. Mene nettiin, sitten LoveMeetin sivuille, klikkaa "Male", sieltä "French Tom" ja sitten "Date". Homma on sitä myöten selvä. Joudut odottamaan, että FT tsekkaa sähköpostinsa. Pari tehtävää tähän väliin.

26. Escuela of the Streets

Uusi tuttavuus, Manny Escuela. Eniwei, sinun pitää seurata diileriä aivan kuin "Shadow"-tehtävässä. Hitaasti ja sopivalla etäisyydellä...kunnes pääset varastolle. Sen ovi on lukossa, joten sinun on ammuttava ikkuna rikki ja mentävä sen kautta sisään. Varastossa lukuisat viholliset käyvät päälle, joten suojaudu ja ammu, ja varo haulikkoheppua! Kun kaikki ovat kuolleet, tehtävä on suoritettu.

27. Street Sweeper

Tarvitset konepistooliin tarpeeksi luoteja tätä tehtävää varten. Ota jokin hyvä auto ja mene jengiläisten luo. Nämä eivät heti käy päälle, kunnes ammut heitä kohti. Oma taktiikkani oli se, että ammuin kolmikon vain nopeasti kyydistä. Kun jengiläisistä loput pakenevat autolla, tykitä sitä päin koko ajan. Se on selvästi paras taktiikka - äläkä unohda tappaa vihollisia heidän poistuttuaan. Jos poliisit ovat perässäsi, aja karkuun - jos eivät, homma on sitä myöten selvä.

28. Out of the Closet, Part 2

Nyt on aika tappaa "French Tom". Valmistaudu tapaamiseen huolella ja ota sähköposti vastaan - vastaa siihen ja odota, että kartalle ilmestyy merkki. Mene sinne ja tulet ravintolaan - mutta ainakaan vielä FT ei pakene, sillä hän on mitä ilmeisimmin homoseksuaali. Se helpottaa vain asiaa. Istu kaikessa rauhassa häntä vastapäätä ja nouse ylös koska vain haluat. Sitten ota ase esille ja ammu hänet ennen kuin hän ehtii paeta turhan kauas. Mission Complete.

29. No. 1

Ensimmäinen kilpailutehtävä, joista muuten tykkään äärimmäisen paljon! Koska Brucien auto on huonosti viritetty, joudut lainaamaan hänen kaverinsa, Stevien, ajokkia - Cometia. Aja lähtöviivalle aloittaaksesi kilpailun. Systeemi on sama kuin ennen, eli aja checkpointeista läpi ja tule ensimmäisenä maaliviivalle. Kisareitin opettelu ulkoa lisää voitonmahdollisuuksia. Tämän ajon jälkeen aja Brucie kotiin ja vie vaikka auto parkkiruutuun, jos haluat.

30. Luck of the Irish

Tämän tehtävän alkuvideossa tutustut taas kahteen hahmoon, jotka ovat Patrick "Packie" McReary ja Elizabeta Torres. Sinun tulee suojata Packieta, kun hän hoitaa kavereidensa kanssa diilin. Mene kujaa vastapäätä sijaitsevan talon katolle sniperin kanssa ja tähtää koko ajan kujaa kohti. Kun vastapuoli käy omien päälle, ammu kaikki, jotka on pahiksiksi merkattu. Tässä joudut luottamaan manuaalitähtäystaitoihin, mutta homman pitäisi olla ihan helppo. Done.

31. Blow Your Cover

Varmista, että sinulla on täydet energiat ja armorit ennen tehtävää.

Lizin toinen tehtävä tutustuttaa sinut Playboy X: ään, jonka kanssa hoidatkin operaation. Ensin, joko aja tai mene taksilla Dukesissa sijaitsevaan kerrostaloon. Tapaaminen on kolmannessa kerroksessa, mutta todellisuudessa siellä onkin siviiliasuisia kyttiä, jotka käyvät kimppuun. Joudut suojautumaan monta kertaa tehtävän aikana. Alussa ammu edessä olevasta huoneesta kaikki, sitten mene sinne ja pääset kahden muun jeparin taakse. Tapa heidät vaikka haulikolla ja hoida reitti selväksi, jolloin Playboy seuraa sinua ylempiin kerroksiin. Mene vain suojaan ja muista, että kytät tykkäävät ampua heduun, joten varo. Päästyäsi katolle jatka samaa strategiaa. Nyt saat jo wanted-levelin, mutta sillä ei vielä ole väliä - mene paloportaita alas ja toiseen taloon, sitten ammu tiesi läpi ja suuntaa alemmas. Kun tulet ulos, nappaa auto ja ota Playboy kyytiin, sitten aja karkuun poliiseilta. Jos sinulla on vaikeuksia, vaihda autoa tai aja Pay' n Sprayhyn, helpottaa kummasti.

32. The Puerto Rican Connection

Manny Escuelan viimeinen tehtävä tässä pelissä. Ensin, mene Algonquin Bridgen luo ja näet junan tulossa. Sinun pitää yksinkertaisesti seurata sitä raiteiden alla. Yhdessä kohtaa rata ei menekään suoraan tien päällä, mutta kun näin käy, käännä vain oikealle, lähimmälle tielle, ja homma on hanskassa. Pian pääset taas junan alle, kun se pysähtyy ja kohteesi poistuvat kyydistä. Valmistaudu liiskaamaan heidät autosi alle - tämän ei pitäisi olla ollenkaan hankalaa. Mission Complete.

33. The Snow Storm

Tämä nyt sitten on sellainen törkeä tehtävä, joka on tuottanut vaikeuksia monelle, myös minulle. Yksinkertaisuudessaan - mene kaupungin vanhalle sairaalalle ja hanki huumeet takaisin. Yksinkertaista? No ei ikinä. Alue on totta kai vartioitu, ja joudut suojautumaan aidan taakse ja ampumaan tyypit edestäsi. Ensimmäinen vaihe on ihan yksinkertainen, jos vain osaat suojautua tarpeen tullen. Jos tarvitset niitä, sekä energiaa että armoria voi löytää talon sisältä, joten etsimään vaan. Jotkut viholliset ovat korkeammalla, joten ota se myös huomioon. Vaikea osa tulee silloin, kun olet saanut huumeet - poliisit tulevat alueelle. Itse ainakin vain juoksin sieltä pois(kannattaa tehdä se sitten pirun nopeesti, sillä helppoa homma ei tosiaankaan ole), ja sitten varastaa vaikka pihassa oleva Bobcat, jolla voit paeta. Sitten mene Bohaniin ja tapaa Little Jacob(kun siis poliisit ovat poissa perästä). Juonipaljastus tässä välissä, jota en kuitenkaan viitsi kertoa...

34. Have a Heart

Lyhyt tehtävä. Manny ja hänen kameramiehensä ammutaan ja sinun pitää kuskata ruumiit autosi takaluukussa tohtorille. Jos törmäilet liian kovaa, luukku lentää auki ja joudut poistumaan autosta ja sulkemaan sen. Varmista, etteivät poliisit näe ruumiita, koska muuten saat seuraa. Päästyäsi tohtorin luo homma on hoideltu.

35. Call and Collect

"Search and Delete"-tehtävän tavoin yksi niistä, jotka esiteltiin ennen julkaisua. Francis haluaa sinun tappavan mustamaalaajan, mikä hoituu simppelillä tavalla. Soita tälle ja katso kiikareilla, yrittäen löytää puhelimeen puhuvan häiskän. Jos soitat toista kertaa, hän lähtee juoksemaan poispäin ja joudut ottamaan hänet kiinni. Sitten ammu hänet aseella. Saat poliisit perään, mutta ne hoituvat vaikka uimalla, tai sitten hyvällä autolla, jolla joudut pakenemaan renkaan sisästä tuttuun tyyliin.

36. Final Interview

Tehtävän alussa ei tarvitse tehdä melkein mitään. Mene nettikahvilaan ja Goldbergin sivuille. Seuraa ohjeita ilmoittautuaksesi. Pari päivää kestää haastatteluun, joten siirrytäänpä Playboy X: n tehtäviin.

37. Deconstruction for Beginners

Aluksi, ota auto tai matkusta taksilla Algonquinin eteläosaan. Mene kujalla olevan auton sisään saadaksesi sniperin ja kranaatit. Sitten mene hissillä ylös rakennuksen katolle, zoomaa nostureiden päällä oleviin miehiin ja katso, kuinka he putoavat maahan. Sitten mene katolta pois ja hyökkää työmaalle. Kun kuulet laukauksia, suojaudu äkkiä jonkin taakse ja anna aseen laulaa tarpeen tullen. Tapa unionin miehiä yksi kerrallaan suojautuen mahdollisimman usein. Yhdessä välissä kranaatit astuvat kuvaan. Niiden käyttäminen on helppoa, kunhan et pidä niitä kädessäsi liian kauan. Viimeinen yrittää paeta helikopterilla, joten tapa viholliset äkkiä ja hoitele vielä viimeinen tyyppi suorittaaksesi tehtävän.

38. Photo Shoot

X: n toinen tehtävä. Aluksi mene kartalle merkittyyn paikkaan, jossa sinun pitää ottaa kuvia jengiläisistä ja lähettää ne Playboylle, joka sitten kertoo, että kuka heistä on kohteesi. Tämä voi olla aika vaikeaa, erityisesti yöllä, joten suosittelen tekemään tehtävän valoisammalla säällä. Kuitenkin - kun tähtäät tyyppiin tai menet tarpeeksi lähelle, jengiläiset käyvät kimppuusi. Jos hän pääsee autolle, joudut tappamaan hänet ennen kuin hän pääsee karkuun. Itselläni oli tiukkaa poliisien kanssa, mutta lopulta tapoin hänet ja energiaa jäi todella vähän - mutta jos vain törmäilet häneen etkä ammuskele, homma sujuu paremmin.

39. Ruff Rider

Dwaynen ensimmäinen tehtävä ja taas yksi monivalintahomma. Aluksi mene paikkaan, jossa Dwaynen entinen naisystävä sekä eräs heppu parhaillaan ovat. Välivideon jälkeen voit päättää, tapatko Cherisen vai et - mutta koska siihen ei oikein aika riitä, suosittelen vain hyppäämään äkkiä NRG-900: n kyytiin ja sitten menemään Jayvonin jahtiin. Hänen kiinnisaamisensa voi olla vaikeaa, koska liikennettä tuppaa tulemaan paljon vastaan ja hän käyttää hankalia reittejä, mutta mikäli vain pysyt perässä ja sitten ammut häntä kohti pyörän selästä, homman pitäisi luonnistua. Lopuksi vielä tapaa Dwayne Cluckin' Bellissä suorittaaksesi tehtävän.

40. Final Interview, Part 2

Aika hoitaa haastattelu, joten hanki Perseus-vaatekaupasta puku solmion kera sekä kengät. Sitten mene työhaastatteluun ja seuraa vastaanottovirkailijaa Goldbergin toimistoon. Aivan kuin French Tomin kanssa, tämä ei ole välivideo ja voit aivan vapaasti ampua koska tahansa. Jos nouset aluksi seisomaan ja sitten otat aseen esiin tähtäämättä sitä, voit kuulla klassisen repliikin: "Guns don' t kill people, videogames do!" Eikös olekin mukavaa sitten ampua hänet...? Nappaa asiakirjat ja suojaudu pöydän taakse poliisien rynnätessä sisään. Sinun ei tarvitse tappaa joka ikistä vastaan tulevaa viranomaista, mutta ainakin huoneeseen hyökkäävät olisi hyvä hoitaa pois päiväjärjestyksestä jollain tehokkaalla aseella. Lopuksi pakenet poliiseilta. Se voi olla vaikeaa helikoptereiden takia, mutta helpoin keino on vain eksyttää heidät tilapäisesti ja ajaa Pay' n Sprayhyn.

41. Undress to Kill

Takaisin Dwaynen luokse. Ennen tätä tehtävää, hanki armorit ja täydet energiat ihan vain kaiken varalta. Sitten mene Bohanissa olevalle strippiklubille ja mene sisään ilman aseita kädessäsi. Kaikki managerit on tapettava - ensimmäinen ja ainoa, jonka tapat klubin sisällä, on huoneessa vasemmalla, kun tulet toisesta ovesta sisään. Hoida hänet jollain tuliaseella, ei nyrkeillä tai lyöntiaseilla, sillä sinun on saatava muut managerit pakenemaan. Varaudu kuitenkin juoksemaan ensimmäisen jätkän tapettuasi täyttä vauhtia klubista ulos ja auton kyytiin. Sitten lähde kahden muun, autolla pakenevan managerin perään. Jos löydät Coquetten tai jotain, niin vaihda autoa heti saadaksesi kaksikon nopeasti kiinni. Ammu, tai jos sinulla ei ole panoksia, töni autoa saadaksesi tyypit hoideltua. Joudut ehkä liiskaamaan / ampumaan heidät tehtyäsi tarpeeksi vahinkoa ja poliisitkin voivat tulla matkaseuraksi, mutta niistä ei nyt kannata huolehtia turhaan. Kun managerit ovat kuolleet, tehtävä on tehty.

42. Hostile Negotiation

Jossain välissä näihin aikoihin sinun pitäisi saada puhelu, joka paljastaa Romanin olevan kidnapattuna varastossa Bohanissa. Asialla on vanha ystävämme Dimitri, joka lähettää sinulle jälkeenpäin tekstarin ja kuvan mukana. Kuitenkin, sinun kannattaa hankkia riittävästi panoksia rynnäkkökivääriin + kaiken varalta haulikkoon sekä armor, joten soitapa vanhalle tutullemme ja ota varusteet mukaan. Sitten mene varastolle ja ota vielä ekstramäärä rynnäkkökiväärin luoteja ennen kuin menet sisään. Edessäsi on kaksi vartijaa keskustelemassa(välivideon jälkeen). Ota haulikko ja posauta toinen heistä kuoliaaksi. Vaihda tämän jälkeen rynnäkkökivääriin ja anna aseen laulaa silloin, kun on hyvä aika. Älä menetä liikaa energiaa, sillä se ei ole hyvä asia. Täälläpäin strategia on oikeastaan samaa kuin edellä, eli pysy suojassa kunnes kaikki ovat kuolleet. Sitten eteenpäin, portaita ylös, ja pysy suojissa aina kun sinua kohti tulitetaan. Haulikko on hyvä lähellä olevien vihollisten hoitamiseen, ja vaikka menettäisitkin armorista kaiken tulitaistelun keskellä, uusi on ennen kolmanteen kerrokseen menemistä pylvään vieressä. Seuraavassa paikassa suojaudu pylväiden taakse, ammu vihulainen oikealta haulikolla ja muut rynnäkkökiväärillä, suuntaa taas eteenpäin tulituksen lakatessa. Pysähdy suojaan, kun sinun pitää, ja varmista, että yksikään vihollinen ei ole näkymättömissä. Jatka menoa, kunnes näet Romanin.

Hän on panttivankina, ja tästä tulee hankalaa. Tähtää varovasti, hyvin varovasti, hänen takanaan olevaan tyyppiin ja ammu. Toivottavasti hän oli sitten se, joka kuoli, koska muuten joudut aloittamaan tehtävän alusta. Seuraa Romania portaita alas ja mene sitten autoon - äläkä vaan missään nimessä aja räjähdetynnyreihin, se on epäilemättä huonoin mahdollinen loppu tehtävälle. Kuskaa Roman Bohanin turvapaikalle ja ehkä pelin tähän mennessä vaikein tehtävä on ohi. Mutta vaikeampia on vielä tulossa...

43. The Holland Play

Tämä se on. Erityisesti PP: ssä kohuttu spoilaava tehtävä, jossa tavoite on mahd. yksinkertainen - valitse Playboy X: n ja Dwaynen välillä! Jommankumman täytyy kuolla, ja valinnasta tulee taatusti vaikea, mutta se, jota ehdottomasti suosittelen hoitelemaan, on Playboy. Miksi? Dwaynelta saa vain 25000 dollaria, mutta Playboylta 8000 + hänen sviittinsä, josta löytyvät Clauden vaatteet(GTA 3: sta siis) sekä Dwaynen kaveriksi, ja hänen ystävyytensä kasvaessa hän lähettää jengiläisiä apuun. Mutta ongelmana on vain se, että Playboy myös hankaa vastaan, joten sen jälkeen, kun olet soitellut molemmille ja kuullut heidän mielipiteensä asiasta, mene Playboyn kartanolle ja pysy suojassasi, tappaen kaikki hänen henkivartijansa. Sitten seuraa häntä toiselle katolle ja siellä olevasta ovesta alas portaita kadulle. Matkalla kimppuusi käy Patriot, jossa on aseistettuja jengiläisiä - kun näet sen, mene suojaan jonkun auton taakse ja tulita autossa olevaa porukkaa kohti. Kun reitti on selvä, seuraa Playboyta kujalle, joka on umpikuja. Posauta hänet viimeisen kerran millä sitten haluatkin, ja tehtävä suoritettu. Dwaynen kanssa kannattaa harrastaa aktiviteetteja mahdollisimman pian, sillä jengiläisistä tulee olemaan hyötyä.

44. Holland Nights

Valintatehtävä, kuten ennen. Aluksi tosin joudut hiukan räiskimään. Francis McReary haluaa sinun hoitelevan Clarencen pois kuvioista. Hänen jenginsä tosin vahtii aluetta, mutta hommasi pitäisi olla yksinkertainen. Mene rakennuksen toiselle puolelle ja portaita pitkin ylös. Kun jengiläisiä alkaa tulemaan vastaan, suojaudu seinien taakse ja räiski heidät maan rakoon. Jatka matkaasi portaita ylös, ylös, ylös, vihollisia tappaen, kunnes päädyt Clarencen luo. Voit päättää, jättääkö hänet eloon vai ei. Jos et, niin homman pitäisi olla selvä. Jos taas aiot, niin kävele vain poispäin, kunnes välivideo tulee. Tehtävä on aika yksinkertainen.

45. Wrong is Right

Mentyäsi kartalla näkyvään kysymysmerkkiin saat ensimmäisen paperiyhtiön tehtävän. Aluksi, suuntaa taloon, joka näkyy kartassa. Nyt etsi sieltä kohteen läppäri ja mene nettiin. Hänellähän on siis vähän erilaista tietoa sähköposteissa, ja sieltä saat kaiken tarvittavan tiedon vain tsekkaamalla. Nyt mene paikkaan, joka on kartalla merkitty, ja varmista, että sinulla on nopea auto. Kohde lähtee pakoon, ja joudut hoitelemaan hänet. Tee mitä haluat, mutta tiedoksi vain, auton kuski on nähtävästi käynyt autokoulussa.

46. Portrait of a Killer

Tehtävän alussa kontaktisi antaa sinulle kuvan kohteesta. Seuraavaksi sinun pitää saada poliisiauto päästäksesi heidän koneelleen - joten etsi yksi, ammu kuski lasin läpi, mene nopeasti kyytiin ja kaasuta karkuun. Tilanteen rauhoittuessa avaa tietokone ja ota "Search Police Records". Siitä, etsi kuvan perusteella ja klikkaa kohteen kuvaa. Tyyppi tulee näkyville, ja sinun pitää nyt mennä ja tappaa hänen vartijansa. Little Jacobin kamat auttavat tässä hommassa paljon, kuten myös Dwaynen jengiläiset(jotka eivät tosin ole aivan pakollisia). Muuten homma on sama kuin aina - suojaudu, ammu, palaa suojaan, ammu. Kun kaikki näkyvillä olevat vihulaiset on tapettu, kiipeä tikapuita pitkin katolle ja tapa sieltäkin kaikki. Ylemmälle katolle et pääse tikkaita pitkin, mutta laatikoita kyllä. Siitä sitten vaan posautat viimeisen kaverin suorittaaksesi tehtävän.

47. Harboring a Grudge

Packie McRearyn ensimmäinen tehtävä. Aja hänen kanssaan(tai ota vain taksi) Algonquinin satamaan, ja aloita operaatio kiipeilyllä. Seuraa Packieta matalemmalle tasolle, jonka päälle pääset hyppäämällä. Seuraavasta kohdasta sinun täytyy roikkua, joka hoituu painamalla ensin hyppynäppäintä, sitten vain liikkumalla oikealle, kunnes olet taas tason päällä ja sitten kolmionapilla laskeudut. Katolle päästyäsi joudut tulemaan takaisin alas - ja mitäs muutakaan kuin tulitaistelua? Ammu, suojaudu, ammu, suojaudu. Packie antaa taustatukea, joten ihan yksin et joudu häiskiä hoitamaan. Kun reitti on selvä, mene rekalle ja ota Packie kyytiin. Käytä hyppynappia vaihtaaksesi asetta kranaatteihin ja tiputa niitä matkan varrella vihollisia päin, kun he tulevat perääsi. Ajettuasi rekan talliin homma on selvä.

48. Waste Not Want Knots

Tämän tehtävän teet Packien sekä hänen kavereidensa, Gordonin ja Michaelin, kanssa. Ärsyttävää on se, että joudut ajamaan heidät Colony Islandille saakka, mutta homma itsessään on sitä samaa - ampumista ja suojautumista, jonka ei pitäisi olla mitenkään erityistä, kunhan varmistat, että jossain sarjatulta ampuvassa aseessa on riittävästi luoteja. Kun pääset sisään, varo omiesi luoteja, sillä heidän haulikkonsa ovat tehokkaita. Pysy pois tulilinjalta ja räiski kumoon eteen tulevat viholliset. Saatuasi rahat ylemmältä telineeltä, juokse nopeasti alas Packien luo ja hyppää veteen. Ui veneelle ja aja se laiturille hoidellaksesi tehtävän.

49. Dust Off

Aika palata U. L. Paperin hommiin. Eli yksinkertaisesti tavoitteena on varastaa helikopteri. Kun lähestyt kohdetta, tehtävänantajasi antaa sinulle ohjeet, mitä pitää tehdä. Kun kopteri lähtee ilmaan, seuraa sitä valtatiellä. Se menee aika lujaa, joten varo tekemästä virheitä ja seuraa sen alapuolella, kunnes se laskeutuu. Alue on kuitenkin vartioitu, ja kaksi vartijaa on edessäsi. Voit ajaa heidän päältään, jos haluat, ja sitten syöksyä kopterille, mennä kyytiin ja nousta nopeasti ilmaan. Itse onnistuin tuossa, vaikka sainkin luodista ja yksi vihollinen jäi roikkumaan laskeutumistelineestä. Lennä lentokentälle ja homma on siinä.

Seuraavan tehtävän alkamisen kanssa kestää jonkin verran, joten on aika palata Packien tehtävään.

50. Three Leaf Clover

Legendaarisesti yksi pelin hankalimpia ja pisimpiä tehtäviä. Tarvitset Perseuksesta puvun ja solmion ennen tehtävää, mutta ellet vaihtanut vaatteita Final Interviewin jälkeen, sinun pitäisi olla ok. Hanki lisäksi Jacobilta erittäin paljon kuteja tehokkaaseen aseeseen, armor ja maksimimäärä kranaatteja. On aika ryöstää pankki Packien, Derrickin ja Michaelin kanssa, joten ota itsellesi ajokki ja aja kolmikon kanssa Algonquiniin, jossa kohteesi on. Välivideon aikana yksi ritaria leikkivä kansalainen ampuu Michaelin, mutta hän ja muut tapetaan, ja sinun pitää hakea rahat alakerrasta, johon vievä väylä on heti edessäsi. Saatuasi rahat poliisit tulevat paikalle hälytyksen johdosta, ja tästä se alkaa.
« Last Edit: 26.05.08 - klo:17:35 by Carbonox »
Saints Row 3!

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #2 on: 26.05.08 - klo:17:36 »
Eli siis, the Infamous Missionin aika. Heti aluksi, mene edessä olevan pylvään taakse ja heitä molemmille puolille kranaatti. Kun kaverisi lähtevät liikkeelle, seuraa heitä kujalle ja pysy oikealla. Vastaan tulee pian roskis, jonka takana on hyvä suoja edestä tulevaa tulta vastaan. Ammu kaikki täältä, myös vasemmalla lähellä kyttäävä kyttä. Edessäpäin seuraa samaa taktiikkaa kuin ennenkin, eli paisko kranuja poliisiautoja päin tuhotaksesi ne ja tappaaksesi niiden lähellä olevat poliisit. Muutama seisoo paloportaissa edessäpäin olevalla kujalla, joten valmistaudu ampumaan heidät. Pysy kavereidesi lähellä ja seuraa heitä, kun he liikkuvat. Helikopterin saapuessa on aika mennä alas, joten juokse portaat alemmas ja pysy valppaana. Oikealla, kulman takana on kaksi jeparia, joten posauta heidät haulikolla ja jatka matkaa. Edessäpäin on taas lisää, mutta kaverisi ovat taas pelissä mukana. Kun pääset eteenpäin, mene oitis suojaan, sillä tänne tulee poliiseja ja paljon. Rynkytä heidät kuoliaiksi ja mene liukuportaat alas, sieltä kolmannen pilarin taakse. Ammu toisella puolella junarataa olevat poliisit ja mene eteenpäin, ampuen takaatulevat niin ikään. Sitten seuraa tunnelia, kunnes sinun pitää mennä portaat ylös ja katutasolle. Koska tunnelin seuraaminen eteenpäin ei onnistu, mene ylöspäin ja juokse läheiselle SUV: lle. Varmista, että McRearyt ovat kyydissä ja paina kaasua lähimmälle Pay' n Spraylle, tai karista kytät muuten vaan. Sitten palaa Dukesiin, millä keinolla nyt haluatkaan.

Alderney on nyt auki.

51. Paper Trail

Tämän tehtävän saat puhelinsoiton myötä U. L. Paperin tehtävänantajalta. Soiton jälkeen mene GPS: n osoittamaan paikkaan löytääksesi helikopterin sekä Little Jacobin, joka toimii apurinasi tehtävän aikana. Sinun pitää tappaa kohde, joka mainittiin jo paperiyhtiön edellisessä tehtävässä - seuraa tutkassa näkyvää merkkiä löytääksesi hänet. Hän yrittää paeta, ja tässä kohtaa ainoa tavoitteesi on pysyä perässä, vielä ei tehdä ruumiita. Lennä hänen perässään sillan alta ja rakennusten välistä, kunnes tulet Algonquinin etelärannikolle. Mene kohteen oikealle puolelle ja Jacob ampuu häntä kohti. Jos pidät kopterin mahdollisimman stabiilina, osuman todennäköisyys kasvaa. Kohteen kuoltua, vie Jacob kartalle merkitylle helikopterin laskeutumisalustalle.

52. Actions Speak Louder Than Words

Mene McRearyjen talon takaovelle tavataksesi Gerryn. Hän haluaa sinun sabotoivan Ancelottin mafiaperheen tapaamisen. Ensin mene lähikujalle ja ota sieltä pommi. Sitten seuraa merkkiä tai mene taksilla paikkaan, jossa Ancelottien auto on. Laita sen takaosaan pommi, varasta sitten auto(paitsi jos sinulla on jo) ja mene kauemmas auton lähtiessä liikkeelle. Seuraa sitä hyvältä etäisyydeltä aivan samaan tapaan kuin San Andreaksessakin parissa tehtävässä - ei liian lähelle tai kohteet huomaavat sinut, mutta ei liian kauas tai kadotat heidät. Matka on aika pitkä, mutta kun he pääsevät kohtaamispaikalle, mene kauemmas ja soita Gerrylle(valitse "Detonate"), jolloin pommi räjähtää ja suurin osa, vaan eivät kaikki, Ancelotteista kuolevat. Suojaudu autosi taakse ja anna aseen laulaa - jos vaikeuksia tulee, niin mene lähemmäs. Tämä tosin vain, jos sinulla on riittävästi energiaa/armoria. Poliisit tulevat varmasti taistelun aikana perääsi, mutta Kikille soittamalla selviät tilanteesta. Heti, kun kaikki Ancelottit ovat kuolleet ja sinulla ei ole poliiseja perässäsi, tehtävä on tehty.

53. I Need Your Clothes, Your Boots and Your Motorcycle

Tavoite on tappaa eräs Ancelotti albanialaiseksi pukeutuneena, jotta näiden kahden mafian välille syttyisi sota. Mene siis albanialaisen puvussa moottoripyörän päälle ja aja Algonquiniin(varovasti, tai voit kuolla jo ennen sinne pääsemistä) aina Ancelotteihin kuuluvan kohteesi luo. Hänkin lähtee motskarilla pakoon, ja sinun kannattaa lähinnä varmistaa takaa-ajon alussa, että pysyt perässä. Varo räjähtävää paloautoa oikealla puolella varsin alussa sekä bensa-autoa, joka tulee suoraan eteesi ajaessasi Algonquinin katuja pitkin. Tunnelin jälkeen tulet Alderneyhyn - älä vieläkään ammu, kunnes tulet kohtaan, jossa vihollinen ajaa aika hitaasti(rannikon lähellä). Anna aseen laulaa, ja hänen pitäisi kuolla siihen. Gerryn tehtäviä ei tule toistaiseksi lisää, joten aika jatkaa muiden kanssa.

54. A Long Way to Fall

Ennen tehtävää, hanki armor, haulikon panoksia, rynnäkkökiväärin panoksia ja kranaatteja. (Kuten tavallisesti) Aloita Rayn ensimmäinen tehtävä ja ota taksi kohteen taloa kohti. Saat tekstarin, jossa sinua kehotetaan etsimään kuvassa näkyvä tyyppi, joka tietää Tedin sijainnin. Kun pääset paikalle, mene vain suoraan eteenpäin ja näet hänet. Uhkaile häntä saadaksesi tietoa ja mene sitten talon sisään. Nouse hissillä ylös, mutta varmista, että sinulla on ensin rynnäkkökivääri. Käänny vasemmalle ja ammu kimppuunkäyvä tyyppi. Mene suojaan ja ammu kaikki viholliset tästä kohdasta. Mene eteenpäin, mutta älä seuraavaan käytävään, sillä pian edestä syöksyy yksi vihollinen. Tilaisuus tappaa hänet on kuitenkin erinomainen, joten ammu vain häntä kohti ja asia on sillä selvä. Edessä on portaat, mutta mene seinän taakse suojaan ensin, sillä niissä seisovalla häiskällä on haulikko. Ammu häntä vain rynnäkkökiväärillä ja hän kuolee. Mene ylöspäin ampuen kaikki edestä ja varmistaen, että itselläsi on mahdollisimman paljon energiaa jäljellä. Suojaudu usein ja tsekkaa jokainen paikka ennen menemistä. Seuraavissakin portaissa on haulikkomies, joten ammu hänet ja mene ylöspäin. Tapa käytävässä olevat tyypit ensin ja ammu sitten huoneiston ovi haulikolla auki. Suojaudu seinän taakse ja tapa viholliset täältä - ja muista, lähellä olevat haulikolla. Mene eteenpäin ja keittiöön, jossa kuulet puhetta radiosta. Kun palaat takaisin, kohde yrittää pakoa.

Juokse taas portaisiin ja hänen peräänsä, mutta muista, että jossain välissä kimppuusi käy kaksi apuria, joten pidä haulikko valmiina. Juokse portaita ylös niin korkealle kuin pääset, sitten tiputtaudu alas ja suojaudu. Ammu edessä oleva häiskä haulikolla, sitten paiskaa vaikka kranaatti eteenpäin ja ihaile Tedin putoamista. Mission Passed.

55. Taking in the Trash

Voiko tämän helpompaa ollakaan? =) Ray haluaa sinun keräävän timantteja, jotka on heitetty roskasäkkeihin. Tapaa kolme tyyppiä roska-auton luona ja asetu puikkoihin. Aja ensimmäiseen paikkaan ja avaa luukku, johon kaksi kaveria sitten heittävät säkit. Jatka matkaa toiseen kohtaan ja toista strategia. Nyt kuitenkin vihollisauto tulee perään, ja voit joko vain painua karkuteille(mikä on vaikeaa auton hitaan vauhdin vuoksi) tai sitten ammuskella / heittää kranaatilla saadaksesi aikaan selvää jälkeä.

56. Meltdown

Yksinkertainen tehtävä, kun sen oppii. Mene paikkaan, jossa Luca(edellisen tehtävän yksi kontakteista) sekä hänen kolme jengiläistään ovat autossa. Hän ei suostu myöntämään, että hän varasti timantit, ja pakenee, kun sinä taas hyppäät Bansheen rattiin. Alku on pelkkää jahtaamista, älä ammu autoa, sillä Luca ei hyppää sen kyydistä, ja hänen kuolemisensa liian nopeasti saa tehtävän epäonnistumaan. Odota, kunnes he kolaroivat keskuspuistossa ja lähde sitten perään tappaen kimpussasi olevat jengiläiset millä vain. He menevät maahan helposti, ja Luca puolestaan piileskelee vessassa. Ammu ovet auki, kunnes löydät hänet, sitten tee sama kuin Vladille paljon aiemmin, eli paina ampumisnappia tähtäysmerkin vilkkuessa punaisena. Ota timantit ja vie ne Raylle, joka odottaa sillalla.

57. Museum Piece

Taas yksi suojaudu-ja-ammu-tehtävä. Alku on niin yksinkertainen kuin olla voi, eli tapaa Johnny museon ulkopuolella ja mene sisään. Siellä tosin alkaa tulitaistelu, ja ensimmäiseksi sinun pitänee kääntyä vasemmalle ja ampua siellä oleva tyyppi. Sitten mene hitaasti eteenpäin suojia myöten ja ammu kaikki, jotka tulevat eteen. Jos niitä on, niin tyhjennä alue edestä kranaateilla. Kun tulet kohtaan, josta mennään alaspäin, mene seinän taakse ja ammu rynnäkkökiväärillä kaikki alhaalta ennen eteenpäin menemistä, sitten mene pylvään taakse ja ammu taas kaikki. Viimeisessä paikassa, noh, sinun pitäisi älytä mennä suojaan ja tsekata alue edestä ennen kuin alat liikkua, joten tapa kaksi ensimmäistä vihulaista, mene sitten laatikon taakse ja tapa kaksi muuta. Ulkona odottaa kolme mustaa ajokkia - mene seinän taakse ja tapa kaikki autojen läheltä. Sitten heitä kranaatti niin, että kaksi autoa tuhoutuu, ja mene kolmannen ratin taakse. Soita poliisit viimeistä varten(911) eikä heistä tarvitse enää huolehtia.

58. Smackdown

Derrickin vuoro. Alku on melko tylsähkö - mene aivan lähellä olevaan poliisiautoon ilman, että sinut nähdään, ja naputtele tietokoneelle "Bucky Sligo" saadaksesi hänestä tietoa. Aja poliisiautolla(kyllä, taksia et voi ottaa) Burger Shotiin ja ala sitten jahdata Buckya. Hän käyttää paljon kujia ja talojen pihoja paetessaan, joten ole tarkkana kuin porkkana ja seuraa hänen liikkeitään. Kun hän menee jenginsä luo, liiskaa hänet nopeasti ja mene sitten kauemmas, jotta sinua ei huomata. Kutsu vaikka poliisien taustatukea tietokoneella ja nämä käyvät vihollisten päälle näiden ampuessa - mutta jos haluat hoitaa homman itse, tapa tyypit ulkoa aseella ja paisko kranaatteja sisälle tappaaksesi jengin muita jäseniä tehokkaasti. Yksi seisoo rappukäytävässä, mutta sinun ei tarvitse kuin ampua häntä.

Poliisit saattavat olla nyt perässäsi, ainoa tapa paeta on mennä takaovesta ja vaikka juosta kujia ym. pitkin, tai sitten vain soittaa Kikille turvallisessa kohdassa ja hän järkkää jeparit perästäsi. Tämä vain, jos et ole kauhean monta kertaa hänelle soitellut.

59. Lure

Tämä tehtävä meinasi kokonaan unohtua, ja se on muuten itse asiassa todella helppo. Mene ensin kartassa näkyvän auton sisään saadaksesi sniperin ja sen jälkeen suuntaa rakennukselle vastapäätä kohteen ikkunaa. Mene sisään etuovesta ja sitten portaikkoja pitkin katolle. Ikkunan pitäisi näkyä selkeästi - ammu televisio rikki saadaksesi äijän ikkunaan. Ammu hänet ja mene pois katolta. Toinen taktiikka on ampua satelliittiantennia. Joka tapauksessa katolta laskeuduttuasi tehtävä on tehty.

60. Babysitting

Tämä on helppo ja nopea tehtävä. Sen alussa olet veneen ohjaimissa, ja tavoitteenasi on vain ajaa Derrickin kanssa edessäpäin olevan veneen luo. Sitten ala seuraamaan sitä, ja pian saatte seuraa vihollisveneistä, jotka hyökkäävät kohteesi kimppuun. Avaa tuli heitä päin ja pysy heidän lähellään. Kun helikopteri tulee, käytä sinkoa. Sen käyttäminen on vaikeampaa kuin ennen, sillä paljon realistisemmin kuin muissa GTA: issa, panos ei lähde suoraan, joten joudut tähtäämään tarkasti. Kopterin jälkeen ammu vielä veneet läheltä ja mene sitten diilipaikkaan.

61. Tunnel of Death

Saat puhelun Packielta. Mene kujalle, jossa on rekka, jonka sisällä on sinko. Sitten aja Booth Tunneliin sen jälkeen, kun Packie on taas soittanut sinulle. Blokkaa tunneli ja avaa tuli poliiseja kohti, kun he tulevat lähemmäksi. Tavoitteenasi on nyt vain tappaa kaikki poliisit, jotka tunnelissa ovat. He suojautuvat autojensa taakse, joten tähtää hyvin ja ÄLÄ käytä kranaatteja, sillä muuten voit tuhota Stockade-rekan, jossa Aiden on. Kaikkien kyttien ollessa maassa, mene Stockadeen Packien kanssa ja pakene kolmen tähden wanted-leveliä. Kiki ei tässä kohtaa tietääkseni suostu auttamaan, joten yritä vain jotenkin paeta ja mene sen jälkeen paikkaan, johon Stockaden voi jättää. Käytä toista, nopeampaa autoa sen sijaan, ja vie Aiden kallioille Alderneyn länsiosassa. Kun hän alkaa soittamaan suutaan kaiken tämän hässäkän jälkeen, ammu hänet kalliolta alas kuolemaan. Tehtävä suoritettu.

62. Blood Brothers

Francis haluaa tavata sinut, joten hoidetaan se nyt pois päiväjärjestyksestä. Hän haluaa sinun tappavan Derrickin, mutta Derrick haluaa sinun tappavan Franciksen - taas kerran pienehkö ongelma. Alku on kuitenkin sellainen, että ensin menet talolle, johon sinun pitää mennä. Francis soittaa, tämän jälkeen kiipeä ikkunanpesutasolle ja vie se ylös katolle. Ota sniper esiin ja tähtää kohti penkillä istuvia keskustelijoita. Derrick on vasen, Francis oikea. Tee miten haluat - itse ammuin Franciksen.

Sinun pitäisi saada kutsu hänen hautajaisiinsa. Jos sinulla on yhä "Final Interview"-tehtävään hankitut vaatteet, ne ovat ok. Mene kirkolle ja katso välivideo, jonka aikana albanialaiset gangsterit käyvät päällesi. Sinun pitää kukistaa heidät yhdessä Packien kanssa, ja raivokkuudella pääsee pitkälle. Älä syöksy suojasta minnekkään, paitsi jos auto alkaa palaa, vaan ammu kaikki armottomasti, tulivat he mistä vain. Kun he ovat maassa, mene ruumisautoon ja aja Colony Islandin hautausmaalle. Siinä se homma sitten olikin.

63. No Way on the Subway

Takaisin Rayn tehtäviin. Välivideon jälkeen jahtaat kahta miestä moottoripyörien selässä, ja tämän ei pitäisi olla turhan hankalaa, kunhan vain et kaadu. Kun he ajavat metrotunneliin, asian pitäisi olla selvä - seuraa vain perässä. Varo junia ja seuraa heitä kuin hai laivaa - mutta kun tullaan sillalle, PYSY OIKEALLA! Juna tulee vasemmalta räjäyttäen toisen motoristeista kuoliaaksi. Toinen pakenee Brokerin kaduille, jossa sinun pitää sitten ampua hänet moottoripyörän selästä tai vaihtaa autoon sekä liiskata hänet.

64. Weekend at Florian' s

Käy ensin hakemassa Roman. Sitten mene toisen tyypin, Talbotin, luokse. Hanki neliovinen auto, jotta kaikki pääsevät sisään, ja Talbot antaa ajo-ohjeita. Älä käytä yksisuuntaisia teitä tai aja liian kovaa, sillä hän on todellinen valittaja liikennesäännöistä. Tottele häntä vain kärsivällisesti, kunnes pääset talolle, ja katso välivideo.

65. Hating the Haters

Florianin - eli siis Bernien - ensimmäisen tehtävän alussa sinun pitää vain seurata häntä, kun hän hölkkää. Pidä etäisyyttä ja X-nappi pohjassa samalla, kun seuraat häntä. Tunnelin jälkeen hänet kolkataan, ja sen tehnyt mies juoksee pakoon. Kadulla hän ottaa skootterin, ja sellainen on sinullekin tarjolla aivan vieressä. Tässä vaiheessa voit lähinnä vain seurata edelläsi ajavaa vihaajaa, kunnes näytölle ilmestyy teksti, jossa kerrotaan, että sinun tulee ottaa Bernie kyytiin. Jatka takaa-ajoa, kunnes pääset sopivalle etäisyydelle vihollisesta. Tässä välissä ammu hänet pyörän päältä kuoliaaksi ja aja Bernie saaren eteläpuolella olevaan Perseus-vaatekauppaan.

66. Union Drive

Tähän tehtävään tarvitaan ehkä aika hyviä ajotaitoja. Kuinka ollakaan, jos menet vähän katua eteenpäin, näet Turismon, joka on hyödyllinen tässä tehtävässä. Päästyäsi kohteeseesi joudut taas takaa-ajohommiin. Edessä ajava auto käyttää varsin aggressiivista ajotyyliä, eikä tässä välissä vielä olekaan mahdollista tehdä tälle mitään. Vasta, kun auton henkilöt lopettavat ajamisen Algonquinin rannikolle, poistu autostasi ja ammu heidät ilman sen suurempaa diiliä. Palaa Bernien luokse, karista poliisit mikäli nämä lähtivät perääsi, ja aja takaisin hänen kämpilleen.

67. I' ll Take Her

Tehtävä aloitetaan menemällä nettikahvilalle. Mene etusivun linkin kautta Autoeroticar.com -sivulle ja klikkaa pinkkiä Feltzeriä, jonka omistaa Gracie Ancelotti. Soita hänelle 8:00 - 21:00 välisenä aikana ja mene sitten paikkaan, jossa hän autoineen on. Tavoitteenasi on pääasiassa kidnapata hänet, mutta aluksi hoidetaan hommia testiajelun merkeissä. Aja etelään ja kuuntele vielä toistaiseksi rauhallista keskustelua, josta olisi voinut alkaa vaikka mitä, ellei suunnitelma sitten olisi juuri näin mennyt...Ajaessasi takaisin pohjoiseen, Niko paljastaa asioiden todellisen laidan ja keskustelun laatu muuttuu hetkessä. Tästä lähtien ajaminen onkin äärimmäisen hankalaa, sillä Gracie yrittää tarttua rattiin ja pakottaa sinut ajamaan seinään. Tässä tilanteessa paina jarrua, tai muuten rytisee. Ennen pitkää lyöt hänet automaattisesti tajuttomaksi, ja loppumatka on helppoa ajelua turvapaikalle.

Myöhemmin sinulle annetaan hommaksi ottaa panttivankina olevasta Graciesta kuva, jotta mafiapomo Ancelotti tosiaan uskoo hänen olevan vankina. Mene turvapaikkaan ja käytä kännykän kameraa ottaaksesi hänestä kunnon kuvan. Sitten lähetä se Packielle, joka huolehtii lopuista.

68. She' s a Keeper

Tehtäväsi on siirtää Gracie toiseen turvapaikkaan. Ongelma on se, että Ancelottit ovat perässäsi. Reissusta tulee todella rankka, mutta tehtävä on joka tapauksessa todella lyhkäinen, eikä tämän kanssa pitäisi olla suuria ongelmia. Varmista vain, ettet kolaroi liikaa, tai Gracie kuolee ja Gerryn suunnitelma menee täysin pilalle.

69. Diamonds are a Girl' s Best Friend

Suoritetaanpas vaihto. Mene autoon, jossa Packie on, ja aja sitten vaihtopaikalle Charge Islandilla. Diili on yksinkertainen - Gracie vihollisille, timantit sinulle. Valitettavasti vanha tuttu Bulgarin(muistat kai Russian Revolutionin?) ilmaantuu taas kerran paikalle, ja hänen apurinsa hyökkäävät välittömästi kimppuusi. Operaation nimi on yksinkertainen - tapa kaikki selviytyäksesi. Mene ensin eteenpäin seuraten Packieta ja ampuen vihollisia ja kiipeä sitten ylöspäin korkeammille reiteille, joissa lisää tyyppejä odottaa kuin tilauksesta. Ennen pitkää teidän pitää hajaantua, mutta pidä kuitenkin huoli siitä, että kaikki ovat kuolleet ennen eteenpäin menemistä. Kun sinut käsketään, palaa Packien luo ja poistu alueelta lievissä ongelmissa - timanttien pudottua ohikiitävän kuorma-auton lavalle. Niin, ja muista räiskiä kaikki pahikset.

70. Truck Hustle

Tämä on Phil Bellin tehtävistä ensimmäinen ja samalla yksi niistä viidestä, jotka olivat tiedossa ennen pelin alkua. Tavoite on varastaa Triadeilta rekka - tehtävän alussa aja paikkaan, jossa rekka on, pysy suojassa aidan takana ja räiski edessä olevat Triadit kuoliaiksi. Tulitaistelusta tulee melkoinen, mutta älä käytä kranaatteja - muuten rekka voi tuhoutua. Kun olet tappanut vihollisia tarpeeksi, rekka lähtee ajamaan eteenpäin, mutta todella hiljaa. Mene sen takana olevaan merkkiin hypätäksesi roikkumaan sen takaosasta. Seuraa tarkkaan, mitä nappeja sinun pitää käyttää päästäksesi parempiin asemiin. Kun pääset rekan katolle, joudut ryömimään ohjaamolle. Tämä on vaikeaa, sillä käännöksissä sattuu helposti putoaminen. Kieri aina siihen suuntaan, mihin auto kääntyy pysyäksesi katolla. Kun menet tarpeeksi lähelle, menet automaattisesti kuskinpaikalle välivideon päättyessä, ja loppu tehtävästä on silkkaa ajamista Philin veljenpojan kämpälle.

71. Buoys Ahoy

Saat tekstarin Bernieltä, joten tapaa hänet laiturilla. Mene huristelemaan veneellä, joka - minä varoitan - on äärimmäisen epästabiili ja voi kaatua nurinniskoin todella helposti, joten vältä suuria törmäyksiä. Tultuasi merkkiin, katso välivideo ja lähde jahtaamaan Dimitrin apureita. Mene varovasti laiturin alta, sillä tässä on juuri sellainen kohta, jossa virheliike päättyy veneen kaatumiseen ja tehtävän failaamiseen. Sillan kohdalla ei puolestaan kannata lähteä kiertelemään ja kaartelemaan - vaan pysy koko ajan suoralla linjalla, toisin kuin kätyreiden veneet, ja homma hoituu helposti. Kun joudut kulkemaan katoksen alta, mene varovasti. Hyvin varovasti. Muuten kaadut, ja se ei ole kivaa. Poliisit yhtyvät jahtiin - siis Dimitrin apureiden jahtiin - mutta he eivät kauaa pysy mukana. Apurit ryntäävät maalle ja sinun pitää mennä tappamaan heidät. Rynnäkkökivääri vain haltuun ja sitten räiskimään. Palaa lopuksi Bernien luo päättääksesi tehtävän siihen.

72. Pegorino' s Pride

Varmista, että sinulla on hieno puku päälläsi(Perseuksesta hankittu) ennen kuin tapaat Pegorinon. Mene autoon yhdessä hänen ja kahden muun tyypin kanssa ja aja Alderneyn toiselle laidalle tapaamiseen. Välivideon jälkeen mene läheisen talon sisään ja kiipeä portaat ylös aina snaippauskohtaan saakka. Heti, kun vastakkainen osapuoli alkaa ampua(kuinkas muutenkaan!), ammu heidät kaikki. Sitten mene portaat alas ja käytä rynnäkkökivääriä samalla, kun suojaudut seinien taakse ja ammu kaikki, jotka tulevat vastaan. Mene Pegorinon luokse ja sitten aja hänen autollaan jengiläisiä takaa. He kolaroivat ennen pitkää. Syöksy vain päälle tai ammu heidät suojasta. Ota tavara ja aja kartanolle.
« Last Edit: 07.11.08 - klo:15:11 by Carbonox »
Saints Row 3!

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #3 on: 02.06.08 - klo:21:02 »
73. Payback

Tämä on helppo ja nopea tehtävä. Saatuasi tekstarin Pegorinolta, palaa hänen kartanolleen ja aloita tehtävä. Mene Pavanojen auton luokse ja ala seurata sitä. He ajavat aika kovaa ja matkalla on yksi ramppikin, jossa ei kannata joutua ylösalaisin. Älä hätäile aitojen kanssa, ne ovat puuta ja rikkoutuvat tarpeeksi kovasta kosketuksesta. Pavanot pysähtyvät AutoEroticarin kohdalla, tässä vaiheessa syöksy alueelle ja liiskaa heistä mahdollisimman moni, tai sitten mene autosi taakse suojaan ja ammu heidät. Saat poliisit takuuvarmasti perääsi, joten karista heidät tapettuasi jengiläiset ja päivän työt on tehty.

74. Catch the Wave

Kaikista LC: n paikoista Phil Bell on Honkers-strippiklubilla. Se ei kuitenkaan ole pääasia, vaan se, että sinun pitää käydä hakemassa rekka jonkin matkan päästä. Asetu puikkoihin ja aja Charge Islandin satamaan(mukava reissu, kun auto on äärimmäisen hidas). Kun gangsterit alkavat ryppyilemään, pakita ja käännä autoa niin, että kuskinpuoleinen ovi osoittaa poispäin vihollisista. Pysy rekan takana suojassa ja käytä jotain hyvää asetta(ei haulikkoa, liian lyhyt kantomatka) edessä oleviin vihollisiin. Kun sinun täytyy mennä eteenpäin, mene varaston ovien vasemmalle puolelle ja ammu sieltä käsin kaikki, jotka sinua tai Philiä kohti ampuvat. Jonkin aikaa myöhemmin Phil menee varaston sisälle ja sinun täytyy vähän suojata häntä portaita alas tulevilta vihollisilta. Kohta sinun pitää hajaantua - mene vasemmalle veneelle, kun Phil menee oikealle, mutta muista tappaa vartijat ennen kuin menet veneen ohjaimiin. Seuraa Philiä vesille.

Ennen pitkää kimppuun tulee kaksi vihollisvenettä. Varmista, että sihtisi on hyvä, ja tapa molempien kuskit antamatta armoa. Loppumatka on sitten ihan yksinkertaista veneellä ajelua Philin perässä laiturille, johon sinun täytyy pysähtyä. Siinä kaikki.

75. Trespass

Tehtävän alulla ei niinkään ole merkitystä, se on vain ajamista kohteeseen. Varsinaisen tehtävän alkaessa sinun pitää valita, rynnitkö etuovesta vai menetkö kellarin kautta. Itse suosin kellaria, sillä jos menet etuovesta, kolme tyyppiä tulittaa heti sinua kohti todella läheltä, ja se ei ole kivaa. Mene portaat ylös, suojan taakse ja ammu kaikki sen jälkeen, kun alkuviholliset ovat maassa, ja jatka matkaasi eteenpäin. Muista ottaa armor täältä, jos sinulla ei sitä aiemmin ollut, siitä tulee varmasti hyötyä. Ota kranaatti valmiiksi ja paiskaa se vihollisten keskelle seuraavaan kerrokseen ja ammu välittömästi kaksi vihollista, joilla on sinua kohti suora sihti. Mene taas ylemmäs, tapa, suojaudu, tapa ja suojaudu. Hyppää ikkunasta ulos ja mene suojan taakse, sitten jatka tuttua kaavaa ja mene "sillan" yli - sitten taas avaat tulen ja kiipeät tikkaita talon huipulle - tai ainakin melkein. Tapa pistoolilla aseistautunut vihollinen ja kiipeä toiset portaat. Helikopteri astuu kuvaan - jos sinulla on sinko, tee siitä pörrääjästä selvää nopeasti. Muussa tapauksessa tulita sitä kohti M4: lla tai sniperilla, kunnes se putoaa ja homma on ohi.

76. To Die and Live in Alderney

Tämä tehtävä on yllättävän hauska. Ajettuasi Philin vanhalle kartanolle sinun pitää seurata häntä poliisien ollessa tiiviisti perässä. Kyydissäsi on Philin veljenpoika Frankie, joka myös ampuu kohti jepareita. Tiivistettynä ammu poliisiautoja Philin lähellä, tai hän voi jäädä kiinni. Voit saada näyttäviä tilanteita aikaan Frankien avustuksella, jonka vuoksi nautinkin tehtävästä täysin siemauksin. Seuraa Philiä, kunnes on aika hylätä autot. Mene seinän taakse ja tapa poliisit M4: lla, sitten seuraa Philiä ja Frankieta. Toisesta suunnasta tulee lisää - ja todella raskaasti aseistettuja - mutta sen tiimin loppu koittaa, kun heität kranaatilla. Juokse pakulle ja pakene sitten poliiseilta - paras keino on syrjäkujien käyttö. Lopuksi aja Phil ja Frankie kartalle merkittyyn paikkaan. Ei Philin tehtävistä sen enempää.

77. Flatline

Sitten on taas mafiapomo Jimmy Pegorinon vuoro. Tehtävänäsi on viimeistellä Anthony - hänen kätyrinsä - kun hän makaa sydänkohtauksen saaneena sairaalassa. Aluksi tämä tehtävä oli yhtä painajaista, mutta sitten se paljastui yllättävänkin helpoksi. Ota itsellesi joku hyvä pakoauto, mutta varmista, että poliisit eivät ole perässäsi, kun pääset sairaalalle, muuten tulee Mission Failed. Pysäytä sairaalan pihaan ja mene sisään ilman aseita. Käänny oikealle ja seuraavastakin oikealle tullaksesi lokeroille. Laita yllesi lääkärin kuteet ja mene sinne, missä Anthony on. (Älä yritä tätä aluksi ilman univormua, sillä poliisit pysäyttävät sinut, ja kun tulet lääkäripuku päälläsi, he kuitenkin tunnistavat sinut, ja sitähän et halua) Pysäytä hengityskone(tjsp.) ja KÄVELE ulos. Kävele, kävele, kävele. Ei juoksua, muuten saat kytät perääsi. Asteltuasi rauhassa ulos sairaalasta ilman ketään perässäsi tehtävä onnistuu.

78. Pest Control

Tämä tehtävä on kyllä kaksiosainen, mutta ei vaadi pitkää odottelua, toisin kuin Final Interview. Katso alkuvideo ja odota Pegorinon soittoa. Hän käskee sinun hoidella Rayn pois päiviltä, joten etsi itsellesi sopiva auto ja aja paikan päälle. Seuraa Rayta ja hänen henkivartijoitaan tönimättä tai ampumatta ainakaan toistaiseksi - edessäpäin on bensa-asema, jolle he pysähtyvät. Mene kauemmas, poistu autostasi ja viskaa kranaatti bensapumppuun aiheuttaen kunnon pamauksen, jonka pitäisi eliminoida lukuisia tyyppejä kertaheitolla. Jotkut saattavat päästä pakoon, joten mene takaisin autoon ja jahtaa heitä. Itselläni vain yksi tyyppi pakeni, ja hänkin jäi poliisiauton alle eikä yrittänyt hyökätä millään lailla, joten tätä taktiikkaa seuraamalla tehtävän pitäisi olla helppo.

79. Entourage

Jon Gravellin ensimmäinen tehtävä. (Gravelli siis on sairaalassa makaava 85-vuotias mafiapomo.) Aluksi sinun täytyy suunnata Algonquinissa olevaan kohteeseen, johon kannattaa nyt ottaa taksi, kun etäisyyttä on aika paljon. Päästyäsi paikalle mene välivideon jälkeen keskimmäiseen autoon ja seuraa edessäsi olevaa. Kun tulette tiesulkupaikkaan, välivideon jälkeen mene seinän taa suojaan ja aloita vihollisten ampuminen. Heitä tulee melkoiset määrät, mutta kujalta, josta aloitat, heidän hoitamisensa on lastenleikkiä. Sinkomiehiä ei tarvitse pelätä, vaikka yksi välivideossa vierailikin - mutta katoilla on silti pari tulittajaa, joten saat vähän tähdätä ylöspäinkin. Mene Bobby Jeffersonin kanssa autoon ja aja eteenpäin, kunnes venäläisgangsterit tulevat(taas) kimppuunne. Kannattaa särkeä auton ikkuna etukäteen ja ampua sitten suoraan vihulaisautojen ampujiin, joiden jälkeen vuorossa ovat kuskit. Älä anna ampujien osua sinuun ainakaan liiaksi, ja hoideltuasi koko porukan(voit tiputtaa kranaatteja, mutta ne ovat pienehkö riski) aja vain kartalle merkittyyn kohteeseen ja tehtävä on tehty.

80. Dining Out

Tehtäväsi on tappaa Kim, korealainen diileri. (Kyllä, sama hemmo kuin Derrickin tehtävässä.) Mene Alderneyssä sijaitsevaan ravintolaan ja astu sisään. Älä välitä edessä olevan tyypin komenteluista, vaan mene oikealle ja suojaudu todella äkkiä pylvään taakse! Ammu M4: lla kaikki, ketkä näet, ja mene ylöspäin - mutta ole varovainen, heitä on lisää. Kun kaikki ovat kuolleet(en käsitellyt tämän enempää, kun ampumisen ja suojautumisen pitäisi olla jo helppoa), mene managerin toimistoon ja kuulustele häntä. Hän ei heti suostu kertomaan kaikkea, joten osoita häntä aseellasi. Saatuasi tiedon, poistu ja spreijaa pari luotia paikalle saapuneisiin vihollisiin. Juokse keittiöön, tapa miehet edestä ja hyppää paloportaista alas. Jahtaa kohdettasi autolla, ja joko töni tai ammu, miten vaan. Kun Kim on kuollut, homma on pelissä.

81. Liquidize the Assets

Viimeinen Gravellin tehtävä...Mene taas Alderneyhyn(tylsä ajomatka, ellet ota taksia) ja mene paikkaan, jossa huumeita pidetään. Tehtävänäsi on tuhota kaikki pakut, mitä alueelta löytyy. Aivan aluksi, kiipeä edessäsi olevan aidan yli ja aloita tulitaistelu ampumalla tyypit edestäsi. Hankkiudu nopeasti suojaan ja ammu kaikki, jotka sinua ampuvat - sitten varmista, että sinulla on singonpanoksia tai kranaatteja sopivasti ja käytä niitä tehokkaasti pakujen tuhoamiseen. Yksi tosin pakenee, joten ole nopea ja juokse pihaan, ota parkissa oleva auto ja lähde jahtiin. Voit tönäistä sen seinää päin niin, ettei kuski pääse jatkamaan matkaa ja sitten heittää kranaatin, tai vaikka varastaa sen ja ajaa veteen - miten vain. Kun viimeinenkin paku on tuhoutunut, tehtävä on ohi.

82. That Special Someone

Viimeinen tehtävä ennen pelin loppuratkaisua...Saat tehtävän, kun U. L. Paperin agentti(kuka sitten oikeastaan onkaan) soittaa sinulle ja kertoo, että Darko Brevic on tuotu kaupunkiin. Soitat automaattisesti Romanille tehtävän alussa ja hän aikoo tulla mukaan, joten mene Firefly Islandille(joka siis sijaitsee Brokerin alakulmassa) hakemaan hänet. Kun tulet paikalle, on koston aika. Roman kuitenkin on sitä mieltä, ettei sinun pitäisi tappaa häntä - valinta on sinun, hän on köysissä eikä näin ollen kykeneväinen estämään sinua. Itse en tappanut, mutta sillä nyt ei ainakaan ole vaikutusta juoneen, toisin kuin seuraavalla osuudella...

83. One Last Thing...

Pelkkä välivideo. Kaikista LC: n paikoista Pegorino haluaa tavata sinut Honkersin strippiklubilla, ja hän pyytää sinua tekemään diilin Dimitri Rascalovin kanssa - mutta voit myös kostaa hänelle, jos haluat. Tämä on pelin merkityksellisin kohta, ja se vaikuttaa siihen, miten pelin tarinan loputtua oikeastaan käy. Voit myös kuunnella mielipiteitä, sillä Niko pistää peliin pari puhelua heti alkajaisiksi, mutta vaikka Roman yrittää houkutella sinua ottamaan diilin, minä en suosittele. Monet tietävät, miten siinä loppujen lopuksi tapahtuu, joten tämä opas tukee Revenge-vaihtoehtoa.

Kun olet valmis, mene Brokerin satamassa olevalle laivalle aloittaaksesi seuraavan tehtävän...

84. A Dish Served Cold

On aika kostaa. Aloita ajamalla autosi poikittain rekan eteen ja mene suojaan sen taakse, sitten räiski kumoon kaikki ensimmäiset tyypit. Heidän kuoltuaan, mene laivaan ja etene kohti keltaista merkkiä tappaen kaikki, jotka tulevat tiellesi. Joudut tosin samalla suojautumaan melkoisen paljon, mutta tässä vaiheessa sen ei parane olla ongelma. Päästyäsi vihdoin ja viimein ovelle, ammu kulman takana oleva haulikkomies ja suojaudu seinän taakse, sitten ammu kaikki sisältä. Ota ensiapupakkaus, jos tarvitset sitä, ja ammu edessä oleva vihollinen portaista alas. Mene hytteihin ja ammu taas kaikki - yhdestä voit löytää armoria, jotka ovat varmaan kuluneet tässä välissä aivan loppuun. Poistu jompaakumpaa reittiä myöten ja tapa kaikki, jotka tulevat tiellesi, kunnes pääset komentosillalle. Tapa vihollinen sisältä ja avaa luukut Dimitrin luo.

Poistuessasi vihollisia tulee lisää, joten muista suojautua palatessasi hytteihin ja sitä kautta aina alas asti. Vihollisia on enemmän kuin tarpeeksi, mutta ensiapupakkaus spawnaa takaisin sinne, missä se oli viimeksikin - toisin kuin armor. Tapettuasi kaikki tarvittavat viholliset, hyppää luukuista alas ja suojaudu heti. Älä riskeeraa kranaatteja, kuolin niihin tässä kohtaa kerran ja se oli ärsyttävää. Kun välivideo päättyy, hoida kaikki viimeiset viholliset millä sitten haluatkin, ja ammu kohti Dimitriä. Hoida vielä viimeinen pamaus, ja hän on sen jälkeen historiaa. Kosto annettu, poistu laivasta. Vihollisia ei enää ole alueella, joten homma on sitä myöten selvä.

85. Mr. and Mrs. Bellic

Se paljon aiemmin pelissä mainittu häätehtävä. Oikeastaan tässä ei mitään vaikeaa ole. Ota vain hieno puku ja hienot kengät päälle ja hae Kate omasta talostaan, sitten vaan ajat kirkolle. Ei tästä tehtävästä sen enempää, välivideon jätän teille katsottavaksi...

86. Out of Commission

Tämä tehtävä oli sellainen, joka aiheutti äärimmäistä vihaa, mutta se oikeastaan vain auttaa suorittamisessa. Kun Little Jacob soittaa sinulle(tai voit myös soittaa hänelle itse sen jälkeen, kun olet saanut tekstarin), ota taksi Alderneyhyn ja mene kuskinpaikalle Jacobin ja Romanin autoon. Seuraa edessä ajavia tyyppejä Jimmy Pegorinon luo - joudut ajamaan moottoritiellä ja kaiken lisäksi väärään suuntaan välillä, mutta tämä ei ole vielä mitään verrattuna jatkoon. Kun olet tullut vanhalle kartanolle, pysy kyykyssä auton takana ja tapa kaikki, jotka kartanon ulkopuolella ampuvat sinua kohti. Sinko oli ainakin omasta mielestäni hyödyllinen, sillä se tuhoaa kätevästi autot ja samalla tulee lisää ruumiita. Etene tulittaessasi kohti kartanoa ja mene sisään vasta, kun olet varma, ettei ulkona ole ketään ammuskelemassa. Älä mene sisälle, vaan suojaudu oviaukon taakse ja ammu kaikki, jotka vain ovat tulitusetäisyydellä. Mentyäsi toisella puolella olevia portaita ylös kohtaat pääjehun, joka väittää, että Niko oli syyllinen koko sotaan - mutta älä kuuntele häntä laisinkaan, vaan keskity vain siihen onnelliseen ajatukseen, ettei sinun tarvitse pian enää kuulla hänen sanovan yhtään mitään. Hän lähtee pakoon, joten mene portaat ylös asti ja ovesta ulos, sitten räiski katolta kaksi tyyppiä kuoliaiksi. Mene tikkaita alas ja ammu kaikki täältäkin.

Pegorino lähtee veneellä pakoon, ja sinun tulee ottaa moottoripyörä. Nyt sinun pitää seurata rantaviivaa varsin nopeaan tahtiin. Näet pian Jacobin helikopterin ylempänä - mutta älä välitä siitä vielä mitään, vaan jatka matkaa. Yhdessä kohtaa on lähes väistämätön pakko oikaista veden poikki, mutta jos olit nopea, Pegorino ei pääse karkuun. Nähdessäsi rampin kaasuta täysillä ja sinun pitäisi saada helikopterista kiinni. Rämpytä X: ää päästäksesi kyytiin ja seuraa Pegorinon venettä. Ohjuksia ammutaan sinua kohti, mutta yksi niistä osuu tarkoituksellisesti. Myös Pegorinon vene on liekeissä, ja päädytte Statue of Happiness Islandille. Mene eteenpäin, ammu kaikki kätyrit, jotka sinua kohti ampuvat ja tee, mitä haluat - jos haluat hoitaa homman brutaalisti, niin kuin minä, voit tietenkin räjäyttää vaarin kätevästi singolla, mutta voit myös tappaa hänet välivideon muodossa. No niin, siinä se oli. Mahtavaa, eikö? Toivottavasti. Tämän jälkeen voit sitten tehdä, mitä haluat.

100% Checklist:

[ ] Suorita pelin päätehtävät
[ ] Ammu kaikki 200 pulua
[ ] Suorita kaikki 50 Unique Stuntia
[ ] Voita joku kaverisi tai tietokone ainakin kerran tikanheitossa, biljardissa ja keilailussa (täytyy olla täysi peli)
[ ] Voita QUB3D: n ennätys
[ ] Tapa kaikki Most Wantedit poliisien tietokoneelta
[ ] Suorita 20 "Current Crimes"-tehtävää poliisien tietokoneelta
[ ] Kerää kaikki Brucien autot
[ ] Kerää kaikki Stevien autot
[ ] Suorita kaikki Little Jacobin sivutehtävät
[ ] Suorita kaikki Assassin-tehtävät
[ ] Voita kaikki Brucien kisat
[ ] Suorita osa Random Character-tehtävistä(Ivan, Clarence, Cherise ja Jeff eivät ole pakollisia)
[ ] Saavuta Brucien, Packien ja Little Jacobin erikoisominaisuudet

Sivutehtäviä:

Pulut & Stuntit:

Nämä ovat melko kaksijakoisia. Stunttien tekeminen on hauskaa, pulujen kerääminen umpitylsää. Koska en todellakaan aio tehdä yksityistä opasta jokaisen sijaintiin(200 pulua ja 50 stunttia!!!), kerron teille vain, että teidän tarvitsee ainoastaan näpytellä jollekin pelin tietokoneelle seuraava nettisivu:

www.whattheydonotwantyoutoknow.com

...ja saatte sieltä karttoja vaikka muille jakaa, esimerkkinä pulu- ja stunttikartat.

Kaverit:

Yksi pelin uusista ominaisuuksista on kaverit. Niitä on oikeastaan kahta tyyppiä, miespuoliset frendit ja tyttöystävät, molempia löytyy pelistä yhteensä viisi kappaletta. Voit hengailla kenen tahansa kanssa joko soittamalla heille tai antamalla heidän soittaa sinulle. Kullakin on aina suosikki- ja inhokkiharrastuksia. Kun hengailet heidän kanssaan tarpeeksi kauan, Like-tilasto kasvaa, ja he antavat sinulle jotain erityistä(ainoastaan Michelle ja Kate poikkeuksina).

Lista kavereista:

Roman: Hänet tapaat heti pelin alussa, ja hän onkin ensimmäinen kaverisi. Hänelle kelpaa oikeastaan mikä vain. Saatuasi tarpeeksi ystävyyssuhdetta hän järjestää sinulle ilmaisia taksikyytejä.
Little Jacob: Kavereista hyödyllisin. Myös pelin alussa tavattava henkilö, joka edelleenkin suostuu menemään oikeastaan minne vaan. Hänen ekstransa on se, että hän myy sinulle aseita, jotka ovat hänen autonsa takakontissa. Niiden hinta on alhaisempi kuin normaalisti, ja hänelle on todella hyvä soittaa ennen joitain tehtäviä tulivoiman lisäämiseksi.
Brucie: Hänestäkin tulee kaveri jo melko varhain. Hänen kanssaan voi tehdä muutamia erityisaktiviteetteja - helikopterilla matkustaminen ja veneily. Kun kaveruutesi hänen kanssaan kasvaa, hän antaa sinulle ilmaisia helikopterikyytejä - soitettuasi hänelle menet vain merkitylle katolle(kyseisen rakennuksen ovella on merkki, johon kävelemällä pääsee katolle) ja sitten vain menemällä kyytiin ja valitsemalla kaupunginosan.
Dwayne: Saatavilla vain, jos tapoit Playboy X: n tehtävässä "The Holland Play". Dwaynen kanssa voi hengailla vastattuaan hänen sähköpostiinsa, jonka hän lähettää tehtävän jälkeen. Kun ystävyyssuhde kasvaa, hän lähettää kaksi jengiläistä apuusi tarpeen tullen. Heistä voi olla hyötyä monessa tehtävässä. Hän pitää kaikkein eniten syömässä käymisestä.
Packie: Vielä viimeinen kaveri. Hän on melko perustyyppi, joka tykkää edellisten tavoin oikeastaan mistä vaan. Ystävyyssuhteen kasvaessa hän antaa sinulle autopommeja, joita voi laittaa autoihin(tosin itse en ole löytänyt liiemmin käyttöä).

Näistä kavereista ainoastaan Little Jacobin, Brucien ja Packien erikoisominaisuudet tarvitsee saada, jotta pääsee pelin täydellisesti läpi. Syynä on se, että Dwayne ja Roman voivat molemmat kuolla juonessa pelaajan valinnoista riippuen - "Holland Play"-tehtävässä voit tappaa Dwaynen, ja pelin lopussa "Deal"-vaihtoehdon ottaminen johtaa Romanin kuolemaan.

Sitten tyttöystävät.

Michelle: Pelin ensimmäinen ja tulee deittailtavaksi jo varhain. Hän kuitenkin poistuu tyttöystävien joukosta "The Snow Storm"-tehtävän jälkeen, eikä häneltä saa mitään ekstraa suhteen kasvaessa, joten hänestä ei oikeastaan tarvitse "First Date"-tehtävän jälkeen huolehtia lainkaan.
Kiki: Hänet löytää internetistä, LoveMeetin sivuilta. Hän kuitenkin ilmaantuu sinne vasta, kun pääset Algonquiniin. Nimimerkki kyseisellä sivustolla on "LawChick". Jos haluat miellyttää häntä ajokillasi, tule paikalle jollain keskinkertaisella urheiluautolla - ei Infernuksen ja Cometin tapaisia autoja, vaan Sultan, Ruiner yms. Hän tykkää ainakin syömisestä ja keilaamisesta(ja nämä ovat lähimpiä aktiviteetteja hänen kodistaan katsottuna). Kun suhde kasvaa, voit soittaa hänelle saadaksesi poliisit pois perästä - mutta vain, jos tähtiä on kolme tai vähemmän.
Carmen: Niin ikään LoveMeetistä hommattava leidi, joka asuu Bohanissa. Nimimerkki internetissä on SoBoHoe. Älä vie häntä läheiselle strippiklubille, sillä varoituksen sanana: tyttöystävät tuppaavat vihaamaan moisissa käymistä. Autoista parhaaksi soveltuu joku nopea urheiluauto(kuten Infernus). Suhteen kasvaessa voit soittaa hänelle ja saada lisää energiaa - mutta hän ei kovin helposti suostu auttamaan, vaan joudut deittailemaan aika paljon, mikäli haluat apua monta kertaa. Lisäksi joskus ilmenee bugi - soitat hänelle, pyydät apua energian saamiseksi ja hän kyllä auttaa - mutta energiat eivät kasva. Se on kyllä ärsyttävää, mutta ratkaisusta en tiedä.

Jatkuu seuraavassa viestissä
« Last Edit: 12.07.08 - klo:20:27 by Carbonox »
Saints Row 3!

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #4 on: 17.06.08 - klo:14:32 »
Ja nyt jatkuu tyttöystävistä...

Alex: En ole hirveästi ehtinyt deittailla. Hänet löytää craplist.net-sivustolta pelin internetistä, klikkaa sieltä "Women seeking men" ja etsi sitten jostain hänen kommenttinsa. Nimimerkki on etsinnän helpottamiseksi "Liberated Woman". Erikoisuus on kuitenkin melko hyödytön; 50% alennusta vaatekaupoista, ja sille nyt ei oikein käyttöä löydy.
Kate: Tulee likkakaveriksi juonitehtävien edetessä. Häneltä ei saa mitään ekstraa eikä hän päästä sänkyyn, mutta jos tapat Playboyn, saat hänen kartanolleen Clauden(GTA III: n päähenkilön) vaatteet, jotka helpottavat hänen miellyttämistään ja saattavat tarjota vapaalipun McRearyjen taloon. Kuitenkin menetät hänet, jos otat Revengen lopussa(Pegorino tappaa hänet Romanin häissä), mutta jotkut ovat raportoineet bugista, jossa hän soittelee kaikesta huolimatta myöhemmin, vaikkei hänen nimeään löydy puhelimen luettelosta.

Hengailupaikat:(tavalliset)

Syöminen: Se peruspaikka. Ainakin Dwaynen lemppari, muista en sitten tiedä tarkalleen. Sopii oikeastaan kaikille.
Juopottelu: Tämä on melko hauska aktiviteetti. Jos menet tyttöystävän kanssa, ainoastaan sinä olet kännissä, mutta jos jonkun tavallisen kaverin kanssa, molemmat ovat. Kännissä liikkuminen on hankalahkoa ja Niko kompastelee - myös ajaminen on vaikeaa, joten joutunet ottamaan taksin kaverisi kotiin.
Show: Kahdenlaisia - Cabaret Clubit, joissa tarjoillaan melko heikkoa huumoria, sekä Comedy Club, jossa sitten aidot koomikot esittävät taitojaan. Kavereiden viemiseen ihan hyvä paikka.
Strippiklubi: En suosittele menemään tyttöystävien kanssa, mutta tavalliset kaverit ovat asia erikseen. Voit mennä katselemaan yksityisesitystä, jos haluat - ja kun haluat poistua, menet kaverin luo ja painat L1: stä. (Näinkös se meni...)
Veneily: Tätä voit tehdä vain Brucien kanssa. Yksinkertaisesti mene veneellä merkittyyn paikkaan ja palaa sitten laiturille.
Kopteriajelu: Edelleen "Brucie-exclusive"-harrastus. Lennä helikopterilla merkittyyn paikkaan, leijaile vähän aikaa siinä ja palaa laskeutumisalustalle.

Minipelit:

Keilailu: Tämä tehdään yksinkertaisilla säännöillä. Aluksi valitset joko puolikkaan pelin tai täyden pelin(sinun on otettava täysi, jotta voitto lasketaan 100%: iin). Sinä aloitat, ja tarkoituksena onkin kaataa keiloja. Kannattaa yrittää saada mahdollisimman monta kertaa peräkkäin kaikki nurin saadaksesi lisää pisteitä. Keilailu on suhteellisen helppoa.
Tikanheitto: Ehkä helpoin, mutta vaatii tarkkuutta. Aluksi vain heittelet tikkoja ja yrität pienentää jäljellä olevia pisteitä. Kun olet lähellä nollaa, varmista, että viimeinen heittosi osuu "double"-kohtaan(eli johonkin niistä kapeista jutuista). Reunoilla näkyy aina kustakin sektorista annettava pistemäärä, mutta muista, että "doubleen" osuttaessa summa kaksinkertaistuu. Eli jos pisteitä on jäljellä kymmenen, etsi vitossektori ja heitä doubleen siinä, niin voitat.
Biljardi: Vähän kuin SA: ssa. Aloita pussittamalla mikä tahansa pallo, ja nyt vain alat pussittaa joko yksivärisiä tai raidallisia palloja riippuen siitä, kumpia sinun täytyy saada. Yritä saada monta peräkkäin, niin vuoro pysyy sinulla ja voit päästä hyvään johtoon. Varo kuitenkin pussittamasta kasipalloa ennen kuin olet hoitanut kaikki yksiväriset/raidalliset, koska muuten peli luonnollisesti päättyy sinun tappioosi. Jotkut tilanteet saattavat myös johtaa siihen, että vastustaja saa asettaa pallon minne haluaa, mikäli pallo lentää pois pöydältä, pelaaja pussittaa valkoisen tai väärää väriä, osuu väärään palloon ensin(eli johonkin muuhun kuin valkoiseen) tai ei osu mihinkään. Kun olet saanut pussitettua kaikki omanväriset pallot, pistä sisään vielä kasipallo ja voitat.

QUB3D:

QUB3D on videopeli, jota voi pelata muutamissa paikoissa, esim. strippiklubilla ja baarissa. Sen säännöt ovat melko monimutkaiset ja ne lisätään myöhemmin.

Poliisitehtävät:

Vigilantet ovat yhä tallella, mutta erilaisina. Aloittaaksesi tehtävät, etsi ensin poliisiauto(mikä vain) ja paina L1: stä ollessasi pysähtyneenä mennäksesi tietokoneelle. Voit aloittaa kahdenlaisia(joskin silti melko samanlaisia) poliisitehtäviä "View Current Crimes" ja "View Most Wanted"-kohdista.

Current Crimes:

Nämä ovat erityisiä tehtäviä, jotka vaihtelevat randomisti - kolme kerrallaan löytyy tietokoneen listalta. Näitä ovat esim. autovarkaus, jengitoimintaa, rikollinen kulkemassa jalan ynnä muuta. Näissä tehtävissä on aikaraja, joten ne pitää tehdä äkkiä. Yhteensä 20 pitää tehdä pelin läpäistäkseen(aina kun yksi homma hoidetaan, listalle ilmestyy toinen).

Most Wanted:

Nämä tehtävät ovat ainakin rikollisten nimiltä valmiiksi tehtyjä. Most Wantedeja on yhteensä 30, kymmenen Brokerin/Dukesin/Bohanin alueella, kymmenen Algonquinissa ja kymmenen Alderneyssa. Nimet ovat aina samat, mutta tyyli(jengi mukana, autolla liikkeellä, jalan liikkeellä) saattaa vaihdella. Tehtävänäsi on näissä hommissa tappaa mainittu rikollinen sekä mahdolliset kumppanit hoitaaksesi homman. Kaikki näistä tarvitaan 100% läpäisyyn.

Brucien autot:

Tehtävän "Logging On" jälkeen voit alkaa tehdä Brucien sivutehtäviä, joissa pitää yksinkertaisesti kerätä autoja. Brucie ilmoittaa kustakin sähköpostilla, ja myönteisesti vastattuasi voit sitten aloittaa kulkuneuvon hankkimisen. Kun olet saanut käsiisi kohdeauton(tai moottoripyörän) aja se Brucien tallille ja saat rahaa.

Stevien autot:

Nämä voivat tuottaa vähän päänvaivaa. Ensinnäkin, selaile tekstareitasi. Jos olet päässyt pelissä pitkälle, Stevien lähettämän pitäisi löytyä sieltä joukosta(Unknown-nimellä tosin). Viestissä hän mainitsee kaupunginosan ja näyttää kuvan autosta, joka sinun pitää hankkia. Etsi kyseinen auto kaupunginosasta ja aja se Bohanissa sijaitsevaan autotalliin, joka näkyy kartassa lähellä turvapaikkaa. Stevien autoja on 30, ja niitä keräämällä voit saada mukavan määrän rahaa. Ne kaikki vaaditaan tämän lisäksi 100% läpipeluuseen.

Little Jacobin sivutehtävät:

Nämä ovat tehtäviä, joita voi saada soittamalla LJ: lle ja valitsemalla "Job". Tällöin tarkoituksenasi on hankkia paketteja, mutta joskus saatat joutua tulitaisteluun, joten ole varovainen. Nämä kaikki vaaditaan 100% läpipeluuseen.

Assassin-tehtävät:

Nämä tehtävät alkavat Alderneyssä olevalta puhelimelta. Tehtävissä pitää suorittaa salamurhia, ja nekin vaaditaan 100% läpipeluuseen. Tehtävät ovat kyllä hauskoja, mutta niitä on melko vähän. Mitään erityistä ohjetta kunkin suorittamiseen ei ole.

Brucien kisat:

Voit tehdä myös Brucielle erityisiä sivutehtäviä soittamalla hänelle ja valitsemalla "Race". Ne ovat saatavilla tehtävän "No. 1" jälkeen. Kisoissa tarkoituksesi on simppelisti ajaa muita autoja vastaan tietyllä reitillä ja sijoittua ykköseksi. Vastustajat vaihtelevat SUV: eista urheiluautoihin, joten kannattaa luoda heihin silmäys ennen kuin etsit itsellesi sopivan auton. Jos autosi romuttuu, voit ottaa kadulta uuden. Ole silti varovainen - jos menet kilpailijoiden lähelle heidän ollessaan vielä starttiruudukossa ja poliisit ovat perässäsi, nämä pelästyvät ja et voi ajaa kisaa.

Random Characterit:

Nämä ovat henkilöitä, joista osa vaaditaan 100% läpipeluuseen. Heidät voi löytää tarkkailemalla minitutkaa - vihreä ihmisen kuva kertoo, että siinä kohtaa on yksi RC, jolta voi saada tehtävän. Nämä kuitenkin aukeavat vain tiettyjen tehtävien jälkeen, eikä niitä näy taukovalikon kartassa, joten joutunet pitämään silmäsi auki matkustaessasi ympäri kaupunkia.

Jos et tapa Ivania, Clarencea tai Cheriseä, he ilmaantuvat myöhemmin RC: inä johonkin päin kaupunkia. Heidän tehtäviään ei tarvitse tehdä 100% läpipeluuta varten. Tällainen "ei-pakollinen" hahmo on myös Jeff.

Helitourit:

Näissä ei oikein mitään erityistä ole. Sinun pitää vain vierailla kaikilla Helitoureilla, jotka löytyvät Algonquinin kaakkoisosasta laiturilta. Mene jokaisen helikopterin kyytiin ja suorita reitti saadaksesi prosentteja lisää.
« Last Edit: 11.07.08 - klo:11:30 by Carbonox »
Saints Row 3!

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #5 on: 25.06.08 - klo:11:46 »
Pistetään nyt tähän etusivulle niin kaikki varmasti löytää.

Suomalainen Random Character-opas!

Jotkut saattavat ehkä aluksi ihmetellä: mitkä hiton Random Characterit? No, ne ovat hitusen uudistettua kamaa GTA IV: ssä, ja oikeastaan ihan mukavaa ajanvietettä. Osa Random Charactereista on henkilöitä, jotka on nähty aiemmin jossain juonitehtävässä - jotkut taas pelkästään sivujuonesta löytyviä tyyppejä. He näkyvät kartalla vihreinä ukon kuvina, mutta ainoastaan sillä ruudun alakulmassa näkyvällä minikartalla. Tavallisella niitä ei näy lainkaan. Lisäksi he ilmestyvät vain tiettyjen tehtävien jälkeen ja joissakin tapauksissa tietyn ajan kuluttua edellisestä kohtaamisesta - jotkut tavataan nimittäin kaksi tai vaikka kolmekin kertaa.

Brian:

Brian on ensimmäinen RC tässä pelissä. Hänet kohdataan kolmesti, ja hän ei ole juonen kannalta erityisen tärkeä, mutta joka tapauksessa hänen kohtaamisistaan jokainen vaaditaan 100 prosenttiin.

Ensimmäinen kohtaaminen:

Tämä ei vaadi mitään aseistusta. Voit tavata hänet tehtyäsi tehtävän "It' s Your Call" joka on kuitenkin pelissä jo toinen, joten kauaa ei tarvitse odotella. Brian on heti etelään päin Romanin taksiyhtiöltä, häntä on kyllä vaikea missata.

Tässä "tehtävässä" sinun ei tarvitse tehdä mitään. Katso vain välivideo, jossa Brian antaa sinulle 100 dollaria, ja siitä ei sitten sen enempää, läpipeluuoppaita ei tähän kohtaan tarvita.

Toinen kohtaaminen:

Tämä on melkein yhtä helppo, mutta sinun tarvitsee tällä kertaa tehdäkin jotain. Sinun ei tarvitse suorittaa muita tehtäviä "It' s Your Call": in jälkeen, mutta ensimmäisen ja toisen kohtaamisen välillä kestää paljon aikaa, joten älä heti odota hänen ilmestyvän paikkaan. Kun aikaa on kulunut(olet varmaan tässä välissä jo alkanut tehdä tehtäviä), voit löytää hänet simppelistä paikasta - mene turvapaikallesi ja seuraa tietä etelään. Kun se päättyy, käänny oikealle ja Brian on Hot Coffee-kaupan ulkopuolella.

Tehtävän alussa, ota auto. Brian tulee kyytiisi ja sinun tulee ajaa merkittyyn paikkaan kartalla. Brian tekee diilin, ei mitään sen kummempaa, ja(yllättävästi) mitään erityisempää ei tapahdu, eli diilikumppanit eivät käy päälle. Aja hänet kotiinsa ja tehtävä on sitä myöten selvä.

Kolmas kohtaaminen:

Läheskään kaikki diilit eivät mene putkeen...no joka tapauksessa, sinun täytyy suorittaa kaksi ensimmäistä kohtaamista ja yksi poliisitehtävä(jostain kumman syystä) päästäksesi tapaamaan Brianin. Mene Montauk Avenuen ja Dillon Streetin risteykseen, siellä hänen pitäisi olla.

Aja Brian taas kerran diilerin luo. Pysy autossa, kunnes diileri lyö Briania pesäpallomailalla - tule autosta ulos ja ammu kaikki diilerit, jotka näet. Tämän jälkeen vain ajat Brianin kotiinsa, ja hän antaa sinulle 500 dollaria, jonka jälkeen hänen hommansa on tehty.

Badman:

Badman on Little Jacobin kaveri, ja toinen Random Character, jonka tapaat, mikäli siis etenet järjestyksessä.

Ensimmäinen (ja ainoa) kohtaaminen:

Sinun pitää ensin tehtä Jacobin tehtävä "Shadow". Löytääksesi Badmanin, mene holvikaarelle ja seuraa tietä eteenpäin niin kauan kunnes vihreä merkki tulee tien vasempaan laitaan. Mene juttelemaan hänelle ja ota sitten auto ja aja kartalla näkyvään merkkiin. Päästyäsi sinne sinun pitää tappaa vähän venäläisiä gangstereita. Jos olet hankkinut kunnon aseistusta, näiden tyyppien ei pitäisi olla kovin vaikeita. Yksi saattaa lähteä juoksemaan pois, joten ota hänet kiinni ja ammu. Badman kiittää ja läksii, ja häntä et enää pelin aikana näe.
« Last Edit: 21.10.08 - klo:18:17 by Carbonox »
Saints Row 3!

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #6 on: 01.07.08 - klo:11:15 »
Trophyjen lista:

Pronssitrophyt:

Off the Boat: Tämä tuskin tarvitsee juuri mitään kummempia selityksiä. Se vaatii vain ensimmäisen tehtävän suorittamisen, minkä ei pitäisi olla minkäänlainen ongelma.

One Hundred And Eighty: Hieman vaikeampaa tasoa kuin edellinen (joskin mikä tahansa on helpompi kuin ensimmäinen ). Eli siis, saavuta 180 pistettä kolmella tikalla. Vaatii aika hyvää tarkkuutta osua, ja jokaisen heiton pitää osua todella hyvään kohtaan, joten tarkkuutta heittoihin ja saat trophyn ennen pitkää.

Pool Shark: Yksinkertaista, voita joku kaverisi biljardipelissä. Älä anna kaverisi, kuka sitten vastustajana onkaan, saavuttaa turhan suurta etumatkaa. Varaudu tiukkaan kamppailuun voitosta ja mahdollisesti monen pallon pussittamiseen peräkkäin, jotta vastustaja ei saa tilaisuutta napsia palloja itsekin. Varo kasipalloa niin kauan kunnes sinun tulee pussittaa se, ja hoida se nopeasti pois alta, jonka jälkeen voitat. (Biljardista tietämättömille tämmöset pikaohjeet)

King of QUB3D: Kukista tämän minipelin ennätys. Voit löytää pelin strippiklubeilta, baareista ja jostain vähän muualtakin (kai). Tetriksen taidoilla selviää helposti tästäkin. Jos ei meinaa, niin harjoitus tekee mestarin.

Finish Him: Suorita 10 countteria neljässä minuutissa, toisin sanoen lyöntejä, joissa painat torjuntanappia vastustajan lyödessä ja heti perään lyömänappia, jolloin Nikon pitäisi tehdä "stun punch". Kannattaa mennä johonkin, missä on paljon jalankulkijoita, ja haastaa heitä nopeaan tahtiin taisteluun. Voit myös tapella taksikuskien kanssa, sillä nämä hyökkäävät yleensä aina päälle, jos aloitat tappelun.

Genetically Superior: Voita 20 kisaa yksinpelissä. Kisat aloitetaan soittamalla Brucielle. Jos olet suorittanut jo kaikki, älä panikoi, ennen pitkää ne ajetaan uudelleen ja voit uudelleen ajaa. Voittaminen on aika helppoa, ainakin reilusti helpompaa kuin moninpelissä, joten vaikea tämä ei ole.

Wheelie Rider: Tee ainakin 500 jalan pituinen keulinta moottoripyörällä. Paras paikka on varmaan selvä, eli lentokenttä. Aloita kiitoradan päästä ja ala keulimaan jo varhain, sitten vain pidät moottoripyörän tasaisena ja menet eteenpäin, kunnes saat trophyn.

Gobble Gobble: Tee keilailussa kolme kaatoa peräkkäin. Helpointa on vain katsoa paras kohta - suoraan keskimmäistä keilaa päin ei kannata tähdätä, vaan mieluummin sen kylkeen, sillä tämä tuppaa kaatamaan yleensä kaikki keilat kerralla, jos hyvin sujuu. Kolme peräkkäin voi olla haaste, mutta loppuviimeksi se soljuukin helponlaisesti.

Driving Mr. Bellic: Avaa Romanin erikoisominaisuus, eli taksikyydit. Mene vain hänen kanssaan pariin aktiviteettiin ja saat tämän. Ole tosin tarkkana, koska jos valitset diilin pelin lopussa, etkä ole vielä saanut trophya, Roman kuolee etkä voi saada sitä ainakaan siinä seivissä.

Rolled Over: Tämä voi olla hankalahko. Autosi pitää heittää ainakin viisi volttia, kärrynpyörää, mitä vain yhden kolarin aikana. Paras paikka on luonnollisesti lentokenttä. Ota nopea auto ja kiihdytä kovaa vauhtia johonkin ramppiin (keltaiset pikkurampit keskellä kiitoratoja ovat parhaita tähän) niin, että vain toisen puolen renkaat osuvat siihen. Auton pitäisi lentää ihan mukavasti ja hyvällä tuurilla vetää pari kärrynpyörää, jotka viimeistelevät trophyn. Tuuria tässä vaaditaan, mutta voit halutessasi myös ajaa auton jostain korkealta alas niin, että se heittelee kierteitä pudotessaan alas, jos ei muuten onnistu.

Walk Free: Pakene neljän tähden wanted-tasolta. En muista, pitääkö tässä mennä jalkaisin vai ei, mutta paras tyyli on joka tapauksessa koukata metrotunnelin kautta, sillä poliisit eivät näe sinua siellä, ja siellä vaan menet niin kauan eteenpäin, kunnes olet kuivilla.

Courier Service: Suorita kaikki Little Jacobin 10 sivutehtävää. Ne aktivoidaan siis soittamalla hänelle ja valitsemalla puhelimen valikosta kohta "Job". Tehtävät ovat melko helppoja ja lyhyitä, mutta muutamissa saatat joutua tulitaisteluihin, joten ihan ilman tehokasta asetta sinun ei kannata näihin lähteä.

Retail Therapy: Avaa Little Jacobin erikoisominaisuus (eli aseiden tuonti). Koska Jacob ei pelissä missään vaiheessa kuole, valitsi mitä tahansa, tämän voi saada valinnoista riippumatta koska tahansa Jacobin kaveriksi saamisen jälkeen.

Chain Reaction: Tähän tarvitaan 10 kulkuneuvon tuhoaminen 10 sekunnissa. Parhaimmillaan tämä on tehtävissä erittäin kovassa liikenneruuhkassa, jossain päin Algonquinia. Paras taktiikka on tehdä niin, että ensin keräät pari autoa, joilla tukit tien, jonka jälkeen odotat, kunnes autoja kerääntyy. Heitä kranaatti kohtuullisen keskelle autoja ja suunnilleen samaan aikaan, kun kranaatti räjähtää, ammu singolla lisää autoja, ja trophy pitäisi saada, kunhan sait riittävästi autoja kasaan.

Lowest Point: Taas yksi trophy, joka saadaan suorittamalla tarinatehtävä "Roman' s Sorrow", joka on yksinkertainen ajotehtävä, joten ongelmaa ei taaskaan löydy.

Order Fulfilled: Suorita kaikki Exotic Exports-autotehtävät. Ne voit aloittaa vastaamalla Brucien sähköpostiviesteihin ja menemällä sitten sinne, mistä kulkupelit löytyvät. Varasta ne ja vie Brucien talliin. Saatuasi kaikki 10 saat trophyn.

Manhunt: Suorita ainakin yksi "Most Wanted"-tehtävä. Ne aktivoidaan poliisiauton tietokoneesta menemällä "View Most Wanted"-kohtaan ja klikkaamalla jotain tyyppiä siitä. Tämän jälkeen sinun pitää mennä tappamaan kyseinen henkilö ja mahdollisesti hänen koko jenginsä. Yhden tehtyäsi saat pronssitrophyn.

Cleaned the Mean Streets: Nappaa 20 rikollista poliisitietokoneelta käsin. Tähän trophyyn sinun pitää tehdä "View Current Crimes"-kohdasta ainakin 20 tehtävää. Niitä tulee jatkuvasti lisää, ja ne vaihtelevat sisältäen mm. varastetun auton, jonka ryöstäjät sinun tulee tappaa. Nämä on tosin varustettu aikarajoilla, joista osa saattaa äityä mahdottomiksi (minulle tullut kerran 15 sekuntia), mutta joskus aikaa on ihan riittävästi tekemiseen.

Fed the Fish: Tämä saadaan jo ennen Lowest Pointia, mutta vasta tässä kohtaa kuitenkin listattu. Hoida tehtävä "Uncle Vlad" ja nauti taas kerran yhdestä trophysta.

It' ll Cost Ya: Mene taksin kyydissä yhdeltä saarelta toiselle skippaamatta kyytiä. Kuten on varmaan tiedossa, helppo tyyli tehdä tämä on mennä aivan saaren reunalle, sieltä taksin kyytiin ja toisen saaren reunalle, jolloin trophy on sinun.

Sightseer: Vieraile kaikilla helitoureilla, ei muuta. Helppo kun mikä. Helitourit löytyvät Algonquinin kaakkoisreunasta laiturilta, josta löytyy keltaisia helikoptereita. (Moninpelissä Annihilatoreita, jos yhtään auttaa)

Warm Coffee: Tämän saa, kun pääset ensimmäistä kertaa jonkun tyttöystävän taloon. Katen kanssa ei tarvi vaivautua, mutta muut suostuvat helposti, jos deitti vaan sujui.

That' s How We Roll!: Avaa Brucien helikopterikyytiominaisuus samalla tavalla kuin Romanin ja Little Jacobinkin tapauksissa. Brucie ei kuole missään vaiheessa peliä, joten avaa ominaisuus koska haluat.

Half Million: Kerää ainakin 500,000 dollaria. Vältä kuolemista, sillä sairaala laskuttaa reilut kymppitonnin. Summan saaminen on aika varmaa tarinan läpipeluun jälkeen, sillä sekä Three Leaf Cloverista että viimeisestä tehtävästä (valinnasta riippumatta) saa 250,000, joten jos et ole yletön tuhlari, tämä on helppoa.

Impossible Trinity: Suorita tehtävä "Museum Piece", jonka antaa Ray pelin keski-loppuvaiheilla. Ohjeet tehtävään ylempänä.

Full Exploration: Saadaan automaattisesti ennen viimeksi mainittua. Avaa kaikki pelin saaret saadaksesi. Tehtävä, joka avaa Alderneyn, on Three Leaf Clover, joka tehdään Packielle.

You Got the Message: Vie kaikki 30 autoa Stevielle. Hän lähettää yhden tekstiviestin kerrallaan, sinun tarkoituksesi on mennä mainittuun kaupunginosaan ja etsiä sieltä auto, jonka kuva on mukana. Sitten ajat auton Bohanissa olevalle Garagelle. Tämän kanssa vierähtänee aikaa.

Assassin's Greed: Suorita kaikki 9 Assassin-tehtävää, jotka voi aloittaa Alderneyn eteläosassa olevalta puhelimelta. Ei oikein muuta sanottavaa tästäkään...

Under the Radar: Lennä helikopterilla kaikkien siltojen ali. Suurien siltojen, eli pääsaarien välisten, ali pääsee lentämään helposti, mutta ongelmaksi muodostuvat pari matalaa Alderneyssä, joiden alta pitää lentää varovasti, hyvin varovasti.

Dial B for Bomb: Taas kaveritrophy, avaa Packien autopommiominaisuus hoitamalla pari aktiviteettia. Hänkään ei kuole missään välissä valinnoista riippumatta.

Gracefully Taken: Suorita tehtävä "I'll Take Her", joka tehdään Gerrylle hänen vankilaanjoutumisensa jälkeen. Tämä on ilmeisesti platinatrophyn lisäksi ainut, joka ei ole boksilla achievementti.

No More Strangers: Kohtaa kaikki Random Characterit ainakin kerran. Käsittääkseni niitä, jotka voi vaihtoehtoisesti tappaa, ei lasketa, eikä myöskään joidenkin (esim. Brianin) toista tai jopa kolmatta tehtävää, ainoastaan ensimmäinen.

That Special Someone: Suorita tehtävä, joka kantaa samaa nimeä kuin itse trophy. Tämän saat, kun olet tehnyt kaikki muut tehtävät paitsi "One Last Thing" :n.

Teamplayer: Aika siirtyä moninpeliin. Tämän saat, kun tapat ainakin viisi vastustajatiimin jäsentä. Pelimuodolla ei ole väliä, kunhan se on tiimipeli - toisin sanoen TDM, TMW, TCJC, Cops n' Crooks ja Turf War. Tämän pitäisi olla helppoa, varsinkin jos peliseurana on kaverit, jotka voivat "antaa" trophyn sinulle.

Cut Your Teeth: Kasvata rankkiasi onnistuneesti. En tiedä, miten homma menee niiden kanssa, joilla on kymppirankki jo ennen päivityksen tuloa, mutta muille se ainakin on simppeli (paitsi ehkä niille, jotka ovat vielä kaukana kympistä ja joilla on toistaiseksi 9). Alkuvaiheissa ei ainakaan tarvita paljoa rahaa rankin kasvattamiseen.

Join the Midnight Club: Voita moninpelikisa ilman paljoa vahinkoa kulkupeliisi. Helpointa tämä on niin, että ainoastaan kavereita mukaan, liikenne pois päältä ja Stars in Your Eyes-rataa yksi kierros, jonka jälkeen lähtiessäsi liikkeelle muut väistyvät pois tieltä valmiiksi, ajat rauhassa kierroksen vahingoittamatta autoa turhaan ja ajat sitten vaan maaliin. Todella pieniä vahinkoja ei lasketa tässä trophyssa.

Fly the Co-op: Suorita kaikki co-op-tehtävät tietyn aikarajan sisällä. Helpointa tämä on yleensä asiansa osaavien kavereiden kanssa. Paras tyyli on se, että Hangman' s NOOSEssa pelaajia on kaksi (suuremmalla ryhmällä tuppaa kestämään kauemmin), mutta Bomb da Basessa ja Deal Breakerissa neljä, sillä näissä pelaajat joutuvat hajaantumaan päästäkseen tehtävän läpi nopeammin.

Taking it for the Team: Ole voittajajoukkueessa kaikissa tiimipeleissä, mitä moninpelissä on. Helpointa taas tehdä kavereiden kanssa, mutta jos sinulla on vähääkään taitoa aseiden kanssa, pitäisi tämän olla ihan yksinkertaista.

Top of the Food Chain: Tapa 20 pelaajaa pistoolilla deathmatchissa. Tämä voi olla aika vaikea, ja lähes mahdoton, ellei aseiksi laiteta pelkkiä pistooleja. Kaverin kanssa toki taas kerran helpompi, mutta tosissaan pelaavia tyyppejä vastaan voi olla hankalaa, ellei itsellä ole asetaitoja.

Top the Midnight Club: Voita 20 kisaa moninpelissä. Minunlaisilleni aktiivisille kisaajille (krhm) tämä voi olla aika helppo, mutta jos et itse ole kovin kova kisaaja, suosittelen etsimään kaverin ja selittämään tilanteen, kuten muidenkin moninpelitrophyjen kanssa. Tällöin otatte vain SIYE: n, 1 kierros ja ajat 20 kertaa helppoon voittoon.

Auf Wiedersehen Petrovic: Voita ainakin kerran jokaisessa moninpelityypissä (paitsi Free Modessa). Co-opeissa "voitetaan" vain tietokoneohjatut viholliset, muissa pelimuodoissa muut pelaajat. Tämä on helppo kavereiden kanssa, mutta vaikea tuntemattomien kanssa, jos ei ole tasapuolisesti joka osa-alueella tarpeeksi hyvä voittoon.

Let Sleeping Rockstars Lie: Rockstarin työntekijöiden löytäminen voi olla melkoisen vaikeaa, mutta jos löydät yhden, tapa se. Zombipukuunhan ei enää tarvita juuri työntekijän tappamista, mutta trophyyn vaaditaan, joten mars metsästysretkelle.

Hopeatrophyt:

One Man Army: Selviä kuuden tähden wanted-tasosta ainakin viiden minuutin ajan. Voi olla vaikeaa jo pelkästään saada kuusi tähteä kasaan, mutta suosittelen menemään jonkin talon katolle ja ampumaan sieltä poliiseja toistuvasti, helikopterit alas ja samaa tahtia jatkuvasti eteenpäin, kunnes saat ennen pitkää kuusi tähteä. Sinnittele katolla viisi minuuttia ja trophy on sinun.

Dare Devil: Vedä kaikki uniquet. Ei vaikea, keräät vain tarpeeksi vauhtia jokaiseen hyppyyn, en muista yhtään turhan vaikeaa tähän hätään. Jos ei löydy, käy www.whattheydonotwantyoutoknow. -osoitteessa katsomassa sijainnit ja merkkaa ne vaikka pelin mukana tulleeseen karttaan. Sitten hoidat ne nopeilla autoilla / moottoripyörillä.

Endangered Species: Tätä en tajua, koska tavoitetta ei ole selitetty tarpeeksi selvästi...tulosta odotellessa...

Liberty City (5): Saa kaikki kaverit pitämään sinusta ainakin 90-prosenttisesti. Voi edellyttää Playboy X: n tappoa ja koston ottamista lopussa. Mitään erityistä vaikeutta tässä ei ole, hoida aktiviteetit ja asia on sillä selvä.

You Won!: Saat tämän trophyn, kun läpäiset tarinan. Vaihtoehdoilla ei ole merkitystä, kun olet suorittanut viimeisen tehtävän, peli on menty läpi.

Kultatrophyt:

Liberty City Minute: Suorita tarina alle 30 tunnissa. Tämä voi olla joillekin tiukka, mutta pääasia on se, että tehtävissä kannattaa edetä nopeaan tahtiin ja valita nopein reitti niiden läpipeluuseen (esim. Trespass-tehtävässä kannattaa vaan mennä etuovesta kellarin sijaan ym.) Ennen pitkää onnistut tässä varmaan melko helposti.

Key to the City: Suorita peli sataprosenttisesti läpi. Checklistin löytää ylempää oppaasta, joten ei siitä enempää...

Wanted: Saavuta kymppirankki moninpelissä. Se on varmasti pitkän tuskan takana ja siihen sisältyy varmasti monta tuntia Hangman' s NOOSEa, mutta mahdotonta se ei ole, vaikka se siltä näyttäisi. Kestää vain kauan.

Platinatrophy:

Taking a Liberty: Tämän saat, kun keräät kaikki trophyt, kuten muidenkin pelien kohdalla. Sen kanssa voi vähän aikaa kestää lähinnä kymppirankin ja sataprosenttisen läpipeluun takia. Kun olet saanut sen, voit hehkutella. :P
« Last Edit: 24.10.08 - klo:07:25 by Carbonox »
Saints Row 3!

GTA-Fani

 • Running Man
 • *
 • Posts: 40
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #7 on: 01.07.08 - klo:20:12 »
Nyt kun mietin tuota 4 tehtävää niin itse en koskaan vienyt veistä. Potkaisin vain välillä ja iskin kompoa niin ei se siinä osunut kertaakaan.

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #8 on: 01.07.08 - klo:20:18 »
Noh, ratkaisut on oikeastaan täysin nimenomaan itse käyttämiäni. Muilla saattaa olla omalaatuisia metodeja eri tehtäviin, se on aivan selvää. Yleensä yritän hoitaa hommat aina helpoimman kautta.
Saints Row 3!

Shinezzy

 • Running Man
 • *
 • Posts: 1
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #9 on: 02.07.08 - klo:19:57 »
Voiko joku kertoa, mistä löydän stevien? :S

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #10 on: 02.07.08 - klo:20:15 »
Selaile tekstareitas. Siellä pitäisi olla joku Stevien viesti(saattaa olla tuntematon lähettäjä, en nyt muista), jossa hän kertoo kaupunginosan ja antaa kuvan autosta. Etsit auton ko. kaupunginosasta ja viet Bohanissa näkyvälle autotallille.
Saints Row 3!

arkistomies

 • Running Man
 • *
 • Posts: 3
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #11 on: 03.07.08 - klo:22:07 »
Mistä Eddie Lown löytää toisella tapaamiskerralla
« Last Edit: 03.07.08 - klo:22:10 by arkistomies »
**Allekirjoitus poistettu ylläpidön toimesta. Syy: Liian iso.**

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #12 on: 08.07.08 - klo:19:03 »
Mistä Eddie Lown löytää toisella tapaamiskerralla
Alderneystä, Cockerell Avenuen(katso kartasta, jos ei löydy) varressa olevalta kujalta. En nyt tarkemmin oikeen osaa selittää, mutta kyllä sen pitäisi siellä jossain olla.
Saints Row 3!

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #13 on: 10.07.08 - klo:19:18 »
Pitäisköhän minun vielä jatkaa FAQ: n kehittämistä, vai haluatteko, että jää pelkiksi tehtäväkohtaisiksi ratkaisuiksi?
Saints Row 3!

Latetzki

 • Ylläpitäjä
 • Consigliere
 • *****
 • Posts: 3 041
Vs: GTA IV: 100% opas ja tehtäväkohtaiset ratkaisut
« Reply #14 on: 10.07.08 - klo:19:19 »
Jatka ihmeessä.