Author Topic: Chat-säännöt!  (Read 3291 times)

Latetzki

  • Ylläpitäjä
  • Consigliere
  • *****
  • Posts: 3 041
Chat-säännöt!
« on: 06.10.08 - klo:18:20 »
#1 Käyttäydy asiallisesti
#2 Älä kyseenalaista adminien käskyjä
#3 Älä spämmi
#4 Chatissa kirjoitetaan vain suomea, muutamat lauseet siellä täällä on toki sallittua.
#5 Älä ärsytä toisia käyttäjiä
#6 Muiden käyttäjien nickin käyttö kielletty*
#7 Käytä samaa nickkiä kuin foorumillakin! Nimimerkkisi tulee olla selkeästi tunnistettavissa!
#8 Älä häiritse toisten keskusteluja.
#9 Jos haluat antaa palautetta ylläpidon ja valvojien toiminnasta tai ylipäätänsä sivustosta, tee se sähköpostin tai yksityisviestin välityksellä! Chat ei ole palaute-palsta.
#10 Yritä olla kiroilematta.
#11 Kun kutsut jotakuta, käytät hänen omaa nimimerkkiään jos toinen niin haluaa. Jokaisella on oikeus kutsua sillä nimimerkillä jolla on tänne foorumeille rekisteröitynyt! Jos nimimerkin vaihto on todella tarpeen ota ylläpitoon yhteyttä.

Ylläpidolla on oikeus poistaa chatista kenet tahansa, vaikka syytä ei lukisikaan edellä mainituissa säännöissä! Myös ilman välitöntä selitystä käyttäjälle tai muille käyttäjille. Ylläpito tekee päätökset, joihin kaikkien käyttäjien tulee suostua sellaisinaan. Ylläpidolla on myös oikeus sääntöjen muutoksiin ja olet velvollinen lukemaan ne jos käytät chattiä!


* = Ylläpidolla on oikeus antaa potkut/porttikielto välittömästi käyttäjälle, joka voidaan todeta selkeän todisteen (kuten IP:n) avulla kirjatuneen toisen käyttäjätunnuksella sisään, käyttäneen toisen tunnusta tai kirjautuessaan useamman kerran samanaikaisesti.
« Last Edit: 13.01.09 - klo:16:52 by Latetzki »