Author Topic: SMF:n rekisteröitymisen säännöt  (Read 1218 times)

TK-tietonet.fi (ylläpito)

  • Administrator
  • Ylläpitäjä
  • Inexperienced
  • *****
  • Posts: 102
  • Ylin päättävä elin sivustolla
    • TK-tietonet.fi
SMF:n rekisteröitymisen säännöt
« on: 03.09.08 - klo:17:05 »
Hyväksymällä tämän käyttösopimuksen suostut olemaan esittämättä Grand Theft Auto - Suomi:n foorumilla mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja.

Käytä käyttäjätunnusta joka ei loukkaa muita käyttäjiä. Alatyyliset käyttäjätunnukset voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta.

Toimimalla näitä ohjeita vastoin voidaan sinut poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Sivuston ylläpitäjät ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen ja muuttamaan muita käyttäjiä mahdollisesti loukkaavia käyttäjätunnuksia milloin tahansa.

Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Ylläpitäjät eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät pyrkivät poistamaan arvelluttavan sisällön foorumilta niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että foorumin viestit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä.

Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen, salasanan lähettämiseen (jos unohdat sen) sekä yhden uutiskirjeen lähettämiseen. Voit perua uutiskirjeiden lähettämisen napsauttamalla ensimmäisessä kirjeessä olevaa linkkiä.
« Last Edit: 17.03.11 - klo:15:11 by Latetzki »
TK-tietonet.fi Sivuston ylläpito ja ylintä päätösvaltaa edustava henkilö. Mikäli kohtaat ongelmia, vääryyttä, epäoikeudenmukaisuutta tai jotain mikä tänne ei kuulu, ota yhteyttä osoitteeseen;