Author Topic: E3 2011  (Read 730 times)

Latetzki

 • Ylläpitäjä
 • Consigliere
 • *****
 • Posts: 3 041
E3 2011
« on: 01.06.11 - klo:14:37 »
E3 (Electronic Entertainment Expo) on vuosittainen pelialan messu pidetään kesäkuun alussa Los Angelesissä, yleensä Los Angeles Convention Centerissä (LACC). Johtavat pelialan yritykset kuten Nintendo, Microsoft ja Sony pitävät omat lehdistötilaisuutensa jossa esitellään uusia pelejä ja laitteistoja. Lehdistötilaisuudet lähetetään tuttuun tapaan myös livenä eri sivustoilla (Gamespot, Gametrailers ym.)

Mitäs odottelette eniten? Seuraavasta GTA:sta olisi tietenkin kiva kuulla mutta siitähän taidettiin jo sanoa ettei juuri mitään pelistä mainita vielä silloin. Seuraava Hitman on toinen kiinnostava tapaus. Forza 4 kolmantena ja sellaset tietenkin myös mitä nyt ei vielä ole julkistettu :)

http://www.e3expo.com/

Carbonox

 • Veteraani
 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 643
 • PSN ID: Carbonox (lisäykseen siis :P)
  • 100% läpipeluuopas GTA IV:hen!
Vs: E3 2011
« Reply #1 on: 01.06.11 - klo:15:13 »
Mä tahdon Bully kakkosen. HETI! :(
Saints Row 3!

Viivakoodi

 • Assassin
 • *****
 • Posts: 1 107
 • Gamertag: eeMule, PSN ID: eMulee
Vs: E3 2011
« Reply #2 on: 07.06.11 - klo:01:07 »
Microsoftilla oli kyllä surkea konferenssi, 80% peleistä jotain Kinect-huttua. Oli siellä muutama hyvältäkin vaikuttava peli (Mass Effect 3, Tomb Raider ja Ghost Recon: Future Soldier).

EA:n konferenssi ihan peruskauraa, samanlaista joka vuosi, urheilupelejä ja uusi Sims. :D "Kolmoset" (Mass Effect 3 ja Battlefield 3) näyttivät mahtavilta.

Ubisoftin konferenssi pyörii tässä samalla, taitaa olla paras konferenssi tähän mennessä. Rayman Origins näytti mainiolta, taitaa löytyä ostoslistalta. Uusi Brother in Arms näytti hauskalta, tuli ihan Inglourious Basterds mieleen. Yllätyksenä esitelty Far Cry 3 näytti loistavalta, toivottavasti ei petä kakkososan tavoin. Se uusin Driver näyttää myös ihan kivalta, olisivat saaneet pelikuvaa näyttää.

E: Jaah, tuosta Tintti pelistä en oikeen osaa sanoa mitään, sarjakuvamainen grafiikka on nättiä, mutta en Tintistä muuten paljoa välitä. Ghost Recon: Future Soldier gameplayta näytetään tällä hetkellä, pirun nättiä toimintaa.

E2: Ainiin joo, mitä helvettiä se uusi Need For Speed oli? Ajopeli missä paetaan poliiseja juoksemalla niitä karkuun? Okei... MW3 näytti myös ihan ok:lle, siitä en muistanutkaan aiemmin mainita.

E3 (lol): Ghost Recon Online? Jaaah, eipä kiinnosta itseäni yhtään. Porukka näyttää odottavan Gametrailersin kommenteissa housut kosteina uusinta Assassins Creediä, itsekkin odottelen sitä innolla.

E4: Forza Motorsport 4 näytti kanssa maukkaalta! Unohtui täysin listatessani Mikkisoftan hyviä pelejä. Latekin taitaa tätä odotella housut pullottaen? Hehe, anteeksi olen väsynyt. :(

E5: Trackmania ja Raving Rabbids Kinect, MJEEEEEEEH.

E6: Mr. Caffeine heittää muuten rautaista läppää. :D Seuraako näitä muuten kukaan muu livenä kuin minä?

E7: Ehdin jo toivoa, ettei tule mitään tanssipelejä mutta eih.. Damn you, Just Dance 3!

E8: Ymmärsinkö oikein tämän Rocksmithin idean? Liitetään oikea kitara konsoliin kiinni ja opetellaan soittamaan? Ei hyvää päivää...

E9: Voi perse, Trackmaniasta alkoikin sitten Ubisoftin alamäki, nyt esitellään jotain helvetin fitness-peliä, "jee!". Assassins Creediä odotellessa.

E10: Sieltähän se viimein tuli, kymmenen editin jälkeen, Assassin's Creed Revelations, oh yeah! Traileri näyttää nätiltä, toivotaan että saataisiin pelikuvaa kanssa.

E11: Uskomattoman kaunista jälkeä tuo traileri, melkein kuin elokuvaa katsoisi. Nyt pelikuvaa AC:sta!

E12: Grafiikka lähes samanlaista kuin kahdessa aiemmassa AC:ssa. Eziolla(?) käytössään uusia vimpaimia, kuten jonkinlaiset kranaatit vai mikä lie? Arkham Asylumista apinoitu "heartbeat sensor" (Bmanissa tunnetu nimellä detective mode, tälläinen se kuitenkin on) on myös mukana. Ezio pystyy myös käyttämään "ziplinea" (enpä tuollekkaan parempaa nimitystä keksi, köysirata? :D) Perus AC kamaa oli tuo gameplay.

E13: No siihen loppui Ubisoftin setti, oli kyllä paras konferenssi tähän mennessä. Sonya odotellen, palataan asiaan taas silloin !

E14: Sonyn konferenssi alkaa kauniilla Uncharted 3:n gameplaylla. Huomenna kuitenkin lisää mietteitä Sonyn setistä, nyt olen liian väsynyt kirjoittamaan lähes mitään. Huomiseen siis!

E15: Pakko vielä yhdestä jutusta mainita täällä, PS2:n paras pelisarja jatkuu PS3:lla, joten tällä pojalla on PS3:n osto edessä. Jaa, mikä tämä pelisarja on? Tietenkin SLY-vit*n-COOPER ! Helvetin hyvä fiilis nyt kun Sly Cooper: Thieves in Time paljastettiin, peli ilmestyy 2012.
« Last Edit: 07.06.11 - klo:04:07 by Pegorino »


Viivakoodi

 • Assassin
 • *****
 • Posts: 1 107
 • Gamertag: eeMule, PSN ID: eMulee
Vs: E3 2011
« Reply #3 on: 07.06.11 - klo:04:23 »
Anteeksi tuplapostaukseni, mutta ajattelin kirjoittaa toisen viestin, ettei edellisestä viestistä tule liian pitkää (joopajoo, kerään vain viestejä kjehkjeh).

Muttajoo, kyllähä Sony vei tänä vuonna. Helvetin kovia pelejä ollut esittelyssä, kuten Uncharted 3, Saint's Row 3, Bioshock Infinite, Resistance 3, inFamous 2 sekä aiemmassa viestissä mainittu Sly Cooper: Thieves in Time! Pelkkä uuden Slyn traileri sai Sonyn nousemaan MS:n, EA:n sekä Ubisoftin konferenssien yli, ei jumalautaaaa. Hypehypehypehypehype.

Thieves in Time nousi kyllä itsellä odotetuimmaksi peliksi, ohi Batman: Arkham Cityn, Hitman 5:n sekä Saint's Row 3:n! Toivotaan ettei peli petä, vaikka en kyllä usko sen tapahtuvan, Sucker Punch osaa luoda vain laatupelejä.

Jaah, taidan lopettaa tämän Slysta paasaamisen ja jatkan tuota Sonyn konferenssin katsomista -->

E: Kaz Hirai selittämässä NGP:n ominaisuuksista, njääääh. NGP tunnetaan nykyään nimellä Playstation Vita. Itseä ei kyseinen härveli paljoa kiinnosta, mutta katson silti konferenssin kokonaan jos Sony tiputtaa jonkun huikean pommin lopussa. Villeimmissä unelmissani toivon uutta Rockstarin peliä (GTA V, Bully 2). Jos tämä tapahtuu kusen kirjaimellisesti hunajaaa..

E2: Vitan oma UC, Uncharted: Golden Abyss, näyttää muuten graafisesti helvetin hyvältä käsikonsolipeliksi!

E3 (hihihh): Modnation Racers Vitalle ! Rataeditori näyttää yksinkertaiselle ja hauskalle. Rata kirjaimellisesti piirretään kosketusnäyttöä käyttäen.

E4: Myös LittleBigPlanet Vitalle ! Täysin uusi tarina, LBP2:sta voi importata esineet LBPVitaan sekä peliä pelataan analogeilla, kosketusnäyttöä käyttämällä sekä kallistelemalla Vitaa.

E5: Street Fighter X Tekken ! Ainut tappelupeli mikä itseäni kiinnostaa tällä konsolisukupolvella. Ilmestyy myös Vitalle (ylläripylläri). inFamouksen päähenkilö Cole on mukana mätkinnässä. Gameplayta Vitalla. Cole hakkaa Street Fighterista tuttua Ryu:ta.

E6: Äh, ei tullut mitään jymy-yllätystä loppuun. :( Petyin.

Sonylla oli kyllä paras konferenssi, en usko että Nintendo pistää tästä paremmaksi. Microsoftilla oli paras konferenssi 2009, Nintendolla 2010 ja Sonylla 2011. Innolla odotellaan ensi vuotta.

Huomista odottelen myös erittäin innokkaasti, sillä Nintendo julkistaa tulevan konsolisukupolven ensimmäisen uuden konsolin ja toivotaan että konsolille julkistetaan runsaasti huippunimikkeitä. Mario ja Zelda nyt ainakin pitäisi kehittää uudelle konsolille. Muttajoo, lopetan tämän turhanpäiväisen kirjoittelun ja lähden nukkumaan, tuskin tätä kukaan jaksaa edes lukea. :D Palataan huomenna samoissa merkeissä, heihei!

Huomenna kuitenkin lisää mietteitä Sonyn setistä, nyt olen liian väsynyt kirjoittamaan lähes mitään.
..yeah right.
« Last Edit: 07.06.11 - klo:05:07 by Pegorino »


virheraportti

 • Bodyguard
 • ******
 • Posts: 2 012
 • PSN: virheraportti
Vs: E3 2011
« Reply #4 on: 12.06.11 - klo:19:20 »
Koska en viitsi spämmiä jokaisen pelin omaan aiheeseen kaikkea, voinen listata omat mieleenpainuvimmat tapahtumat tähän aiheeseen.

Ensimmäisenä kuvaan astuu tietysti pelikuvaa vuoden odotetuimmasta tapauksesta, eli Saints Row: The Thirdistä. Näyttää uskomattoman sekolta. Nousi odotuslistalla hieman pettymyksiä aiheuttaneen Hitmanin (josta myöhemmin tässä postissa) ohi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1-Yx4mrQUIg[/youtube]

Toisena tämänvuotisena tapauksena ylöspäin arvostuslistalla nousee storepelistä levyversioksi kehittynyt Rayman: Origins. Peli näyttää aivan uskomattomalta, ja on varmasti pirun hauskaa kaverin kanssa. 4 pelaajan coop vain parantaa asiaa, ja koska pelissä on yli 60 tarinakenttää, uskallan sanoa että tämä ei ole mikään storepeli levyllä, vaan oikea täysimittainen julkaisu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hQX_6ovlPdU[/youtube]

Ja sitten viimeisenä se pieni pettymys ainakin ilmassa liikkuvien huhujen ja e3 gameplayn (josta nyt ei valitettavasti ole kunnon videoita, erinäisiä muutaman kymmenen sekunnin pätkiä eri haastatteluissa) perusteella, eli Hitman: Absolution. Kehittäjät sanovat tehneensä pelistä "helpommin lähestyttävän suurelle yleisölle" eli suomeksi räiskintäosuuksien osuus nousee 500% ja ajattelua ei tarvita ollenkaan. Lisäksi Kyd ei tee soundtrackia, Dianan ääninäyttelijä on vaihdettu ja jopa 47:aa mestarillisesti äänittävän David Batesonin osuudesta ei ole mitään varmuutta. Lisää bensaa tuleen heittää tuleva "Instinct Mode" jolla näkee viholliset seinien läpi, ja jonka toimesta KARTTA ON POISTETTU PELISTÄ KOKONAAN. Lisäksi vielä kenttien keskelle tulee checkpointeja (=lineaarisuus) ja kentät koostuvat "pienistä sandboxeista" (=MORE lineaarisuus) Pahalta näyttää, mutta mainittakoon kuitenkin, että ostan tämän vaikka mikä olisi, ja haukun sitten jälkeenpäin omien kokemusten jälkeen. Ja voihan olla että tästä vielä kehkeytyy jotain hienoa. p*****e jos menevät tappamaan Hitmanin.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KU1Zkj2wNWk[/youtube]

Tässä vielä gameplaypätkää. (sekoitettuna traileriin...en löytänyt parempaa, p***a laatu tiedän.) Huomatkaa uusi ärsyttävä unchartedmainen cover-systeemi ja älytön räiskinnän määrä. Unohtamatta tietenkään kivoja nuolia paljastamassa vihollisten sijaintia : ) (FUCK YOU IOI)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C0w21Cvuq_A[/youtube]
« Last Edit: 12.06.11 - klo:19:24 by virheraportti »