Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
Grand Theft Auto V / Re: Kuvakisa
« Last post by Latetzki on 22.09.13 - klo:17:14 »
Aijaa:sta ei saa suoraa linkkiä nähtävästi joten älkää käyttäkö sitä palvelua. Esim. http://minus.com/ on hyvä.

Aloitusviestiä myös muutettu.
92
Grand Theft Auto V / Re: Kuvakisa
« Last post by Viivakoodi on 22.09.13 - klo:17:12 »
http://aijaa.com/xeoicx (pelkkä linkki, koska iso kuva)

Siinä ois. Pahoittelen huonoa laatua, kuva otettu kännykällä suoraan televisiosta, koska Social Club kusee. Uusi kuva tulee pian!

E: Joo p*****e, ei se toimi, pistäkää joku muu kuvaa vaan!
93
Grand Theft Auto V / Re: Mitä mieltä?
« Last post by Viivakoodi on 21.09.13 - klo:00:16 »
29h takana peliä ja pääjuoni läpäisty, joten aika kirjoitella tänne hieman mietteitä pelistä.

Aloitetaan nyt vaikka niistä hahmoista. Pelattavista hahmoista ehdottomasti lempparini on kotipoika-Franklin, miehellä on imo hauskimmat tehtävät ja muutenkin Franklinin taustatarina (ghetto yms. meininki) kiinnostaa eniten. Vähiten pidän taas Trevorista, kuka näin lyhyesti sanottuna on vain niin m****u jätkä. :D Michael taas on ihan perussälli, ihan perus hyvä hahmo, ei valitettavaa. Ääninäyttelijät tekevät kanssa aivan helvetin hienoa duunia, R-E-S-T-E-C-P!

Pelialueena toimiva Los Santoksen kaupunki (ja sitä ympäröivä seutu) on erittäin yksityiskohtainen ja kaunis pelialue, ja se nouseekin siksi lempi-pelialueekseni koko GTA-sarjasta. Lähes kaikkialla kaupungissa tapahtuu, minkä vuoksi pelialueeseen ei onneksi kyllästy ensimmäisen 10h aikana (krhmkrhmgtaivkrhm).

Käsikirjoitus on jälleen aivan priimatavaraa, kuten GTA-peleissä yleensä. Se sisältää loistavia juonenkäänteitä ja sekä aivan uskomattoman loppuratkaisun, mikä mietityttää vielä pitkään pelin jälkeen (okei, tämä on kirjoitettu pari tuntia pelin läpäisyn jälkeen, mutten vieläkään saa ratkaisua mielestäni :D). Tehtävät on perusvarmaa GTA-kamaa suurimmaksi osaksi, mutta toki peli esittelee täysin uudenlaisia tehtäviä, mitkä pitävät hyvin mielenkiinnon yllä. Myös uudet aktiviteetit ansaitsevat plussaa (golf, tennis, triathlon yms.), sillä kaikki on toteutettu Rockstarin tapaan erittäin laadukkaasti!

Grafiikat ovat mielestäni erittäin hyvät, ottaen huomioon kuinka perkeleen iso peli oikeasti on. Kuten aiemminkin jo mainittu, niin huomaa kyllä, että tämän sukupolven konsoleista on otettu tätä peliä tehdessä kaikki mehut irti. Fyysikkamoottorina jatkaa IV:stä tuttu Euphoria ja siitäkään ei ole mitään pahaa sanottavaa, tarjoaahan se aina hyvät naurut hahmon kompuroidessa portaissa/jäädessä auton alle. Ajofysiikoita on kuitenkin jostain syystä menty muuttamaan itsestäni hieman huonompaan suuntaan, mutta siihenkin tottui ajan kuluessa.

Mitäs vielä.. ei kai mitään. Tiivistettynä, GTA V on aivan uskomattoman kova peli, yksi tämän konsolisukupolven parhaimpia pelejä ja nousee omalla henk.koht. listalla TOP-3 GTA-peleihin San Andreaksen ja Vice Cityn rinnalle. Pelistä on vaikea löytää mitään pahaa sanottavaa, mutta silti se ei ole aivan täydellinen videopeli. Toki tämä teksti on kirjoitettu aivan alkumeiningeissä ja mielipiteeni saattaa tulla vielä myöhemmin muuttumaan, mutta antaisin V:lle arvosanaksi 95/100. Aivan mahtavaa, muiden pelintekijöiden sietäisi ottaa mallia Rokkistaralta.

ps. pahoittelen mahdollisia aivopieruja, viimeyönä tullut nukuttua yhteensä 3h pitkäksi venyneen GTA V-session vuoksi.. :D
ps2 (asd). tää meni vähän enemmän arvostelun tapaiseksi kuin mitä mieltä-kirjoitukseksi mutta eniveis, syytän väsymystä.
94
Yleinen keskustelu / Re: Mikä V*tuttaa
« Last post by ReKoni on 20.09.13 - klo:10:07 »
Keskiviikkona poistettiin alhaalta viisaudenhampaat. Semmoinen kipu mitä voisi toivoa vain veriviholliselleen...
95
Grand Theft Auto V / Re: Mitä mieltä?
« Last post by ReKoni on 20.09.13 - klo:10:02 »
Tähän mennessä peli on jaksanut vakuuttaa. Alku oli omaan makuun aika kankea mutta toisaalta peliin piti vähän tottuakkin. Nyt kun voin pelata kaikilla hahmoilla, niin peli on täyttä kultaa. Autojen ohjaus kyllä oli vähän omituinen alkuun, mutta siihenkin tottuu.

96
Grand Theft Auto V / Re: Soundtrack
« Last post by GTA Fan on 18.09.13 - klo:11:30 »
Kyllä. Soundtrack toimii. Channel X on kyllä kovin kaikista, Vinewood Blvd:n kanssa!
97
Grand Theft Auto V / Re: Kuvakisa
« Last post by GTA Fan on 18.09.13 - klo:11:18 »
Mä en pääse Social Clubin palveluihin ollenkaan.. johtuukohan siitä että mulla ei ole Gold accountia. Ärsyttävää :/
Pitää tänään kun pääsen koulusta tutkia vähän lisää.
(Sori offtopic)
98
Grand Theft Auto V / Re: Mitä mieltä?
« Last post by GTA Fan on 18.09.13 - klo:11:16 »
Itse olen tähän mennessä sitä mieltä, että aivan loistava! Autot tuntuvat tosin vähän kummallisilta, kun en millään autolla tunnu pystyvän driftaukseen, tai edes powerslideen, kun se kummallisesti oikoo itsensä(Tai spinnaa), vaikka olisi mikä alla. Vaatii totuttelua varmaan.(Eikä niitä varmaan driftauseen ole tarkoitettukkaan..)
Xboxillakin näkyy pientä nykimistä, melko useinkin, mutta kyllä siihen tottuu(PC versiota odotellessa). Grafiikat ovat todella hienoja, autot kiiltävät realistisesti(Ei mitään ylivedettyä bloomia ala ENB Series), ja yksityiskohtia on kaupungissa jumalattomasti! Äänimaailma ei kyllä tästä maailmasta ole, pistin kuulokkeet päähän ja jähmetyin paikalleni, kuuntelin vain ääniä. Aivan loistavaa.

Todellakin kannatti hakea Special Edition Gamestopista, minä tykkään.
99
Grand Theft Auto V / Kuvakisa
« Last post by Latetzki on 18.09.13 - klo:10:26 »
Ideana on löytää kuvassa näkyvä paikka ja ilmoittaa se kuvan avulla tänne. Voittaja saa luonnollisesti sitten vuoron laittaa kuvan.

Käytäthän siis pelin kamerapuhelinta, haet kuvan social clubin profiilista (Games > GTAV > Snapmatic) ja lähetät kuvan esim. www.minus.com kuvapalveluun.
 
Muistilista asioista joita tulisi ottaa huomioon:

- Varmistakaa että lähetätte kuvalinkin jotta se myös näkyy viestissäsi!
- Käytä pelin kameraa. Jos Social Club ei toimi, kokeile mennä kameraan toistuvasti jolloin se yleensä alkaa toimimaan.
- Vinkki on pakollinen! Mieti löytäisitkö itse kyseisen paikan.

Vinkki: Tästä saattaisi kuulla merenkin.

100
Grand Theft Auto V / Mitä mieltä?
« Last post by Latetzki on 18.09.13 - klo:08:52 »
Nyt kun osa on päässyt jo pelaamaan V:tä, niin mitkä ovat mietteenne pelistä?

Hahmot ovat mielenkiintoisia ja hauskoja. Peli on nätti kuin mikä. Selvästi puristeltu kaikki konsolista irti.

Muuten mielestäni loistava jatko-osa mutta ajontuntuma on liikaa muuttunut ja PS3:ssa
ainakaan ruudunpäivitys ei ole aina kovin hyvä tietyissä tilanteissa.

Spoilerit ei kuulu tähän aiheeseen!
Pages: 1 ... 8 9 [10]